Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
OlinkowA wrote:a kiedy miałaś OM? Może tak wysoka beta bo będą bliźniaki?
no to też mi przeszło przez myśl hah!, pisałam na forum że nie da się określić wieku ciąży z OM bo od pierwszego porodu mam kłopot z miesiączką a w zasadzie z jej brakiem, także na pewno na karcie ciąży to pole nie będzie wypełnione, ja miesiączkowałam tylko po lekach... -
Miru wrote:Mama Ksawusia a teraz wszystko jasne
jak byłam u niej po raz pierwszy (wcześniejsi lekarze strasznie się opierd...i z postawieniem diagnozy i zmieniłam lekarza po raz setny...) 1 lutego to powiedziała że mam bardzo ładną szyjkę i przepięknie przygotowaną macicę (dosłownie) i oznajmiłam że na prawym jajniku właśnie była owulacja i że szykuje się kolejna bo jest pęcherzyk dominujący, z tym że przypuszczam że lewy był szybszy i było juz cos na rzeczy na tej wizycie, tym bardziej że już 7 lutego (w 7dpo) test pokazał II kreski a beta az 188,73, dziś beta wskaże ok 6 tysięcy (sugerując się moim średnim przyrostem) -
Mamusia_Ksawusia wrote:jak byłam u niej po raz pierwszy (wcześniejsi lekarze strasznie się opierd...i z postawieniem diagnozy i zmieniłam lekarza po raz setny...) 1 lutego to powiedziała że mam bardzo ładną szyjkę i przepięknie przygotowaną macicę (dosłownie) i oznajmiłam że na prawym jajniku właśnie była owulacja i że szykuje się kolejna bo jest pęcherzyk dominujący, z tym że przypuszczam że lewy był szybszy i było juz cos na rzeczy na tej wizycie, tym bardziej że już 7 lutego (w 7dpo) test pokazał II kreski a beta az 188,73, dziś beta wskaże ok 6 tysięcy (sugerując się moim średnim przyrostem)
Mamusia_Ksawusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
OlinkowA wrote:Cześć dziewczyny mam nietypowe pytanie ::
Jak radzicie sobie z psikaniem? Nie boli Was nic? Ja jak tam mocniej psikne to mnie jajniki bolą ale przez moment
Pewnie będziecie miały ze mnie niezłą polewke
Jak leżę w łóżku albo mam rozciągnięty brzuch i kichnę, to mnie boli. Tak jakby mnie mięśnie paliły na wysokości jajników -
Cześć dziewczyny, czekam na dobre wieści od Was i mocno trzymam kciuki!
Olivkowa - ja przez jakiś czas odczuwałam bóle o których mówisz, ale póki co zniknęły. Po oznakach ciąży został mi tylko ból piersi, nic więcejMamusia_Ksawusia lubi tę wiadomość
-
Mamusia_Ksawusia wrote:jak byłam u niej po raz pierwszy (wcześniejsi lekarze strasznie się opierd...i z postawieniem diagnozy i zmieniłam lekarza po raz setny...) 1 lutego to powiedziała że mam bardzo ładną szyjkę i przepięknie przygotowaną macicę (dosłownie) i oznajmiłam że na prawym jajniku właśnie była owulacja i że szykuje się kolejna bo jest pęcherzyk dominujący, z tym że przypuszczam że lewy był szybszy i było juz cos na rzeczy na tej wizycie, tym bardziej że już 7 lutego (w 7dpo) test pokazał II kreski a beta az 188,73, dziś beta wskaże ok 6 tysięcy (sugerując się moim średnim przyrostem)
Czyżby kolejne dwa serduszka były na forum ? -
nick nieaktualny
-
OlinkowA wrote:Cześć dziewczyny mam nietypowe pytanie ::
Jak radzicie sobie z psikaniem? Nie boli Was nic? Ja jak tam mocniej psikne to mnie jajniki bolą ale przez moment
Pewnie będziecie miały ze mnie niezłą polewke
Mnie przy mocnym kichnięciu boli cały brzuch, szczególnie blizna po cc.