Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamusia_Ksawusia wrote:wiesz co nie wiem.... w końcu rodzina jesteśmy zawsze a nie tylko w powiecie
Ja się tym nie interesowałam, mówię tylko to, co ciotka mi przekazywała. A ona z wszelkich zapomóg i zniżek korzysta i na 100% się upomniała o swoje
Teraz sprawdziłam, że jest coś takiego jak "ogólnopolska karta dużej rodziny" i "lokalna karta dużej rodziny"- więc dla kogoś ma znaczenie, że jest się dużą rodziną tylko lokalnie
-
OlinkowA wrote:Lekarz nie dał ci profilaktycznie z powodu poprzedniego poronienia?
Ja pierwszą ciążę poroniłam i w drugiej od razu dostałam luteinę, teraz jestem w trzeciej ciąży i też biorę luteinę.
Mogę wiedzieć co się stało że poroniłaś za pierwszym razem?
W poprzedniej ciąży maleństwo zmarło z powodu wady serduszka i miałam zabieg łyżeczkowaniaNadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016 -
NatkaZ wrote:W poprzedniej ciąży maleństwo zmarło z powodu wady serduszka i miałam zabieg łyżeczkowania
Ja poroniłam bo strasznie się przeciążyłam, byłam młoda i głupia i bez świadomości co może się stać
Po kilku dniach zaczęłam plamić i było po wszystkim, to był 6tc -
Ja dziś mam pierwsze usg i jestem zestresowana jak przed jakims egzaminem. Bardzo sie boje, ze cos bedzie nie tak, nie wiem dlaczego... i teraz nie wiem tez czy mdlosci to efekt stresu i ciazy, ale ledwo herbate jestem w stanie przelknac, wiec nawet nie mysle o jedzeniu.
Blu lubi tę wiadomość
👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
tym_janek wrote:Ja dziś mam pierwsze usg i jestem zestresowana jak przed jakims egzaminem. Bardzo sie boje, ze cos bedzie nie tak, nie wiem dlaczego... i teraz nie wiem tez czy mdlosci to efekt stresu i ciazy, ale ledwo herbate jestem w stanie przelknac, wiec nawet nie mysle o jedzeniu.
tym_janek lubi tę wiadomość
-
tym_janek wrote:Ja dziś mam pierwsze usg i jestem zestresowana jak przed jakims egzaminem. Bardzo sie boje, ze cos bedzie nie tak, nie wiem dlaczego... i teraz nie wiem tez czy mdlosci to efekt stresu i ciazy, ale ledwo herbate jestem w stanie przelknac, wiec nawet nie mysle o jedzeniu.
o której masz wizytę ? -
nick nieaktualnyNiespodzianka 29 wrote:Zalozylam juz taka grupę... dziewczyny z 2 forów tam sa.. grupa jest tajna dlatego nie mozna jej znaleźć w wyszukiwarce..
Zapraszam na priv -
Hej dziewczyny , mam duże wątpliwości co do mojego lekarza.
Nie założył mi karty ciąży. Dał tylko skierowanie na badania krwi.
Powiedział, że założy kartę i da skierowanie na badania przy kolejnej wizycie.
A pęcherzyk dość spory i zarodek 1,5 mm
Dał mi l4 ale powiedział że i tak możliwy jest powrót do pracy? Kiedy w pracy już znaleźli kogoś na moje stanowisko..
No i hit hitów. Zapytałam o rodzaj kwasu foliowego, czy ma jakiś godny polecenia (biorę fiolik) a on stwierdził , że kwas foliowy ie jest potrzebny.
Nie wiem sama co mam o tym myśleć. Opinie na internecie ma bardzo dobre. Chodzę prywatnie. -
zmetalizowana24 wrote:Hej dziewczyny , mam duże wątpliwości co do mojego lekarza.
Nie założył mi karty ciąży. Dał tylko skierowanie na badania krwi.
Powiedział, że założy kartę i da skierowanie na badania przy kolejnej wizycie.
A pęcherzyk dość spory i zarodek 1,5 mm
Dał mi l4 ale powiedział że i tak możliwy jest powrót do pracy? Kiedy w pracy już znaleźli kogoś na moje stanowisko..
No i hit hitów. Zapytałam o rodzaj kwasu foliowego, czy ma jakiś godny polecenia (biorę fiolik) a on stwierdził , że kwas foliowy ie jest potrzebny.
Nie wiem sama co mam o tym myśleć. Opinie na internecie ma bardzo dobre. Chodzę prywatnie.
jak jestes nieusatysfakcjonowana to zmień lekarza, ja bym tak zrobiła -
Dzień dobry. Ja po wizycie. Wg usg ciąża wygląda na starszą ale mi się to nijak nie zgadza Serduszko bije prawidłowo ale nie słuchaliśmy dziś. Dostałam skierowanie na badania i za tydzień kolejna wizyta. Założymy kartę ciąży. A to mój Groszek
Bajka111, Miru, Kathrine, Megsss, Mamusia_Ksawusia, ataeb, 1Malinka1, edka85, tym_janek, Blu, *SmoczycA*, Du-Dulia, PAPAVER, Minie Black, Iwona27091991, Kolorowapani, NiecierpliwaKarolina, NatkaZ, marysia7812, Zuuziaaaa, laylin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny