Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
No nwm po co on wyskoczył z tym że to będzie chlopiec bo zdecydowanie jest za wcześnie na takie coś ale cóż chociaż część badan załatwiłam więc jest ok. Dla mnie też nie ma znaczenia płeć. Liczy się żeby maluch był zdrowy
Aktualnie i tak wole chodzic do mojego gina pryw a na nfz tylko po badania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2018, 12:57
-
nick nieaktualnyMilano wrote:Ja muszę zapisać się na prenatarne chyba już dzisiaj bo nie wiem jak z miejscami. Dziewczyny z poznania lub okolic do kogo idziecie lub kogo polecacie?
-
Ja mam 3 córki, więc oczywiście liczę na syna, ale życie mnie tak doświadczyło, że pragnę jedynie zdrowego dzieciątka.
A co chińskiego kalendarza, mi wychodzi córka, jednak w ciąży dokladnie 3 lata temu (którą niestety poroniłam), też wychodziła córa, a był syn, bo robiłam badania genetyczne. -
Mi w pierwszej ciąży wychodził chłopak z kalendarza i tak było
❤️Tetaz niby dziewczynka i teściowa tez tak mówi , Ale ja czuje chłopca . Prawda jest taka ze mi płeć jest obojętna , po ostatnich doświadczeniach chce poprostu zdrowego dziecka które ze mną zostanie ! Bo prawda jest taka ze zdrowe przy porodzie odchodzą tez ;( dlatego chce dziecka na ziemi i zdrowego a czy chłopak czy dziewczynka nawet bliźniaki mogą być
)❤️
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
gosia1991 wrote:Bądź co bądź u wielu osob sie sprawdza i moj gin powiedział że też w to wierzy
U mnie się nie sprawdził - miała być córa, a jest synek, więc nie przywiązujcie się
EDIT: Dodam też, ze żadna z "wróżb" się nie sprawdziła: test z sody wskazał na córkę, zachcianki smakowe: słodkie - na córkę, kształt brzucha - na córkę i jest SIUSIOR!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2018, 14:26
Milano, NatkaZ, Ewelka Elka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLeira wrote:U mnie się nie sprawdził - miała być córa, a jest synek, więc nie przywiązujcie się
EDIT: Dodam też, ze żadna z "wróżb" się nie sprawdziła: test z sody wskazał na córkę, zachcianki smakowe: słodkie - na córkę, kształt brzucha - na córkę i jest SIUSIOR! -
Leira wrote:U mnie się nie sprawdził - miała być córa, a jest synek, więc nie przywiązujcie się
EDIT: Dodam też, ze żadna z "wróżb" się nie sprawdziła: test z sody wskazał na córkę, zachcianki smakowe: słodkie - na córkę, kształt brzucha - na córkę i jest SIUSIOR!
U mnie też Wujo mi wróżył, wyszedł chłopak,z chińskiego wyszła córa. Ja czuję, że będzie córa, a mąż czuje, że będzie syn hehe.
Ale ja tak samo nie wierzę w te różne wróżby. Mój Sezamek już wie kim będzie, kwestia kiedy my się o tym dowiemy -
No jasne dziewczyny - plec nie wazna, aby ciaza byla bezproblemowa i dzieciatko bylo zdrowe
Ale hm ja mam silne przeczucie, ze bedzie córa. Maz marzy o córce o dziwo bo zazwyczaj mezczyzni chca miec pierwszego syna :p wiecie dom drzewo syn czy cos takiego:DMamusia_Ksawusia lubi tę wiadomość
-
My chcieliśmy syna, wprowadzilismy odpowiednią dietę na rok przed rozpoczęciem. Celowalismy w owulacje. No i faktycznie
był w ciągu miesiąca tylko w dniu ovu i jest syn.
Natomiast teraz... po cichu celowanie było przed ovu na dziewczynkę, ale w sumie jedno nam czy syn czy corka.
Czuję że to dziewczynka ale w glowie mi siedzi ze to syn bo to nierealna zeby zawsze bylo tak jak się chce
Moja siostra tak bardzo chciała córeczkę że jadla non stop slodkie, ona to ma.swoj swiat i pogląd. Kiedy na usg w 26 tyg się dowiedziala że syn wyskoczyla do lekarza " no ale jak skoro jadlam slodkie a. Dziewczynka to na slodkie "
Doktor się usmial a ta plakala caly wieczór
No ale jej przeszlo i zwalila na hormonyMamusia_Ksawusia lubi tę wiadomość
-
Kolorowapani wrote:A w poprzedniej ciazy nie znalam plci. I w sumie ciesze sie. Mam tez duzo znajomych, ktorzy chcieli miec niespodzianke i dopiero przy porodzie sie dowiadywali:)
też mi to przeszło prze myśl, ale z drugiej strony chyba chciałabym mieć wcześniej pod kolor pokoik -
nick nieaktualnyMIRU powiem tak przykład u mnie w rodzinie kuzyn mojego męża ...mają jedną córkę ona w ciąży z drugim ten już jak ta była w 5 tyg wszystkim trafił ze syn na 100%syn bo oni robili syna....okazało się ze drugą córką facet załamany dodam ze córka się w ogole nie zajmuje w ogole teraz druga córka ...masakra No kurze trochę pokory bo prawda jest taka ze płeć nie ważna byle zdrowe było a dodam jeszcze ze ona z pierwszą córkę jak rodziła to on później chciał podmienić na syna czacie to? Rynce opadają chore myślenie
-
nick nieaktualnyAmelia wrote:MIRU powiem tak przykład u mnie w rodzinie kuzyn mojego męża ...mają jedną córkę ona w ciąży z drugim ten już jak ta była w 5 tyg wszystkim trafił ze syn na 100%syn bo oni robili syna....okazało się ze drugą córką facet załamany dodam ze córka się w ogole nie zajmuje w ogole teraz druga córka ...masakra No kurze trochę pokory bo prawda jest taka ze płeć nie ważna byle zdrowe było a dodam jeszcze ze ona z pierwszą córkę jak rodziła to on później chciał podmienić na syna czacie to? Rynce opadają chore myślenie
-
Amelia serio ?
Wiesz my to z głową podchodzimy. Próbować możemy, a co będzie natura pokaze. Kochac bedziemy bo w koncu nasze, ale raczej traktujemy to w formie zabawy czyli 50/50. A to zawsze duza szansa
U nas nie byłoby zalamania nie wazne co by bylo.
Siostra moja to takie wieczne dziecko, jej swiat to kolorowy,z noworodkiem ktory je spi i nie placze. Za kilka dni pozna zycie -
Leira wrote:Spokojnie, w 20 tygodniu potwierdzą płeć, to będziesz mieć dość czasu na malowanie
Nie zawszeU nas córa ujawniła się dopiero w 32 tygodniu, a 4 tygodnie później była już na świecie
Więc za wiele czasu nam nie dała
Nadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016