Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
1Malinka1 wrote:Karo_Wi rozumiem, że wszystkie prywatnie ?
Tak, póki co prowadzę ciążę prywatnie, ale nie wiem, czy już tak nie zostanie do końca. Byłam w przychodni przyszpitalnej w tym tygodniu zapisać się na NFZ, ale kolejka była ogromna, więc zrezygnowałam. W dodatku wróciłam stamtąd z katarem
Domi-mazurka ale ładna dzidzia!
Umówiłam się też przed chwilą na USG genetyczne (+ test Pappa) i zastanawiam się, co z tym testem wolnego płodowego DNA. Muszę zapytać lekarza, czy moje choroby nie będą miały wpływu na wynik badania- fałszywie dodatni...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2018, 09:39
Domi-mazurka, Zuuziaaaa lubią tę wiadomość
-
Basia82 wrote:ja nie kupuje tej smiesznej maszyny. Mialabym chyba zawal na miejscu, gdybym nie uslyszala tetna
Ja tak samo - zawał na miejscuWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2018, 09:38
Domi-mazurka, Zuuziaaaa, Basia82 lubią tę wiadomość
www.zcukremalbowcale.com -
nick nieaktualny
-
Ja tez myślałam o tym detektorze ale to chyba za dużo na moje nerwy. Wiec odpuszczę
Nie mam zielonego pojęcia o tych badaniach genetycznych, ale tez je mam. Jak dobrze pamietam 21.03 plus zbadanie mnie pod tym katem, coś mi doktor tłumaczyła ale myślami byłam już gdzieś indziej -
Amelia wrote:Te które mają foty ust pytalyscie się po której stronie jest kosmówka ?
Ja nie pytałam. Chodzi Ci o rozpoznanie płci? Ty w poprzednich ciążach pytałaś i Ci się sprawdzało?
Wczoraj mówiła o tym mamaginekolog na instagramie- że było takie badanie, "pseudonaukowe", opublikowanie jedynie na jakiejś stronie internetowej (a nie w żadnym PubMedzie itp). I podobno już tej strony internetowej nie ma, a samo badanie to jedna wielka ściema.Mamma-mia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaro_Wi wrote:Ja nie pytałam. Chodzi Ci o rozpoznanie płci? Ty w poprzednich ciążach pytałaś i Ci się sprawdzało?
Wczoraj mówiła o tym mamaginekolog na instagramie- że było takie badanie, "pseudonaukowe", opublikowanie jedynie na jakiejś stronie internetowej (a nie w żadnym PubMedzie itp). I podobno już tej strony internetowej nie ma, a samo badanie to jedna wielka ściema.1Malinka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amelia wrote:Mi się sprawdziło we wszystkich ciazach jak kosmówka jest umiejscowiona po prawej stronie to prawdopodobnie syn
Ok, dziękiW takim razie zapytam przy następnym USG
A kalendarz chiński Wam się sprawdził?
https://dzidziusiowo.pl/planujemy-ciaze/starania-o-dziecko/1880-chinski-kalendarz-plci-jak-zaplanowac-plec-dziecka - tuż pod grafiką można obliczyć. U mnie wychodzi, że będzie dziewczynka i takie mam właśnie przeczucie -
Karo_Wi wrote:Ok, dzięki
W takim razie zapytam przy następnym USG
A kalendarz chiński Wam się sprawdził?
https://dzidziusiowo.pl/planujemy-ciaze/starania-o-dziecko/1880-chinski-kalendarz-plci-jak-zaplanowac-plec-dziecka - tuż pod grafiką można obliczyć. U mnie wychodzi, że będzie dziewczynka i takie mam właśnie przeczucie
mi się z synem sprawdziło, teraz wychodzi że córcia, takie też mam przeczucia
z kolei siostrze z córką się nie sprawdziłoale teraz ma przeczucia raczej na syna i według kalendarza by się zgadzało
-
NiecierpliwaKarolina wrote:Ja mam dzisiaj usg.... trzymajcie kciuki...
Ja też mam dzisiaj! Trzymam kciukiTy pewnie wcześniej niż ja, bo się umówiłam na 19:20 dopiero, brawo ja
Mamusia_Ksawusia, NiecierpliwaKarolina, Domi-mazurka lubią tę wiadomość
www.zcukremalbowcale.com