Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelka Elka wrote:Ja Wam powiem że po cichu liczę na dziewczynkę, chociaż przeczuwam chłopaka...
w pierwszej ciąży kalendarz mi się sprawdził a teraz wychodzi drugi chłopak.
Ale byleby zdrowa dzidzia.
Mamusia_Ksawusia, Ewelka Elka lubią tę wiadomość
-
Ja po wizycie. Trochę jestem zaskoczona podejściem lekarza bo był całkiem spoko a myślałam że trafie na jakaś porażkę
Tak się martwiłam o dzidziola a z nim wszystko dobrze heh
Ma 1,91cm , serduszko 158/min i nawet nie prosząc dał posłuchać serduszka.. Coś niesamowitegoA najlepsze jest to że gin stwierdził że to niby chłopczyk będzie bo widzi coś miedzy nóżkami
Ja podchodzę do tego z dystansem bo to za wcześnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2018, 10:54
1Malinka1, edka85, Milano, Iwona27091991, aga94, *SmoczycA*, Karo_Wi, Kolorowapani, Mamusia_Ksawusia, Bajka111, marysia7812, Marsylia, Du-Dulia, laylin lubią tę wiadomość
-
Kathrine jakiś dziwny lekarz że Ci mówił o płci tak wcześnie
nigdy się nie spotkałam żeby ktoś w 8 tygodniu ocenial płeć
z resztą nawet około 12 tc, kiedy to już niektórzy lekarze potrafią to ocenić, właśnie i dziewczynka i chłopczyk mają "siusiaka". Płeć można wtedy określić po kącie nachylenia tego dyndadełka
Mamma-mia lubi tę wiadomość
-
Ewelka Elka wrote:Kathrine jakiś dziwny lekarz że Ci mówił o płci tak wcześnie
nigdy się nie spotkałam żeby ktoś w 8 tygodniu ocenial płeć
z resztą nawet około 12 tc, kiedy to już niektórzy lekarze potrafią to ocenić, właśnie i dziewczynka i chłopczyk mają "siusiaka". Płeć można wtedy określić po kącie nachylenia tego dyndadełka
Wszystko zależy pewnie od sprzętu i osoby wykonującej USG, bo tego samego dni byłam w szpitalu na NFZ na USG i mi nic nie powiedziała, a o płci powiedziała ze za wcześnie. Wiec załamana umówiłam się prywatnie i wiedziałam już wszystko
-
Z chińskiego kalendarza wychodzi mi syn. Chciałabym żeby tak było. Najważniejsze jednak dla mnie żeby maleństwo było zdrowe bez względu na płeć.
Domi-mazurka, Kathrine, Mamusia_Ksawusia lubią tę wiadomość
-
Marsylia wrote:Z chińskiego kalendarza wychodzi mi syn. Chciałabym żeby tak było. Najważniejsze jednak dla mnie żeby maleństwo było zdrowe bez względu na płeć.
Mi z tego kalendarza również wychodzi syn, i dokładnie tak jak Ty twierdzę, że płeć nie jest ważna, tylko to, żeby dziecko było zdrowe...Mamusia_Ksawusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cukierniczka wrote:Ja też mam dzisiaj! Trzymam kciuki
Ty pewnie wcześniej niż ja, bo się umówiłam na 19:20 dopiero, brawo ja
Nie muszę pisać chyba, że standardowo i u mnie złe myśli.
Śniło mi się dzisiaj krwawienieze chodziłam i ze mnie kapało na podłogę. Ehhh....
U mnie kalendarz chiński się nie sprawdził. Zobaczymy jak będzie tym razem, ale na nic się nie nastawiam. Chciałabym po prostu zdrowe dziecko. -
Wydaje mi się za na tym etapie każde dziecko ma "siusiaka". Siusiak ten się później przekształca albo w prawdziwego siusiaka albo w łechtaczke. Dziwi mnie ze lekarze już na tym etapie mówią o płci.
Kathrine, Mamma-mia, Ewelka Elka lubią tę wiadomość
-
gosia1991 wrote:Bądź co bądź u wielu osob sie sprawdza i moj gin powiedział że też w to wierzy
I wydaje mi się, że Du-Dulia zbyt szybko na I - wszej stronie wpisała już Katherine płeć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2018, 12:24
NiecierpliwaKarolina, gosia1991, _magda87_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny