Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZresztą ja juz należała do 2 grup z których się wypisalam w jednej byłam 5 lat ale kiedyś wywiązał się dialog jednej zmarł pies wiem ze to też jakąś tam tragedia i strata ale laska porównała śmierć psa do śmierci dziecka noi wypusalam sie bo takie porownania uwarzam za chore
Mamusia_Ksawusia lubi tę wiadomość
-
Amelia wrote:Ja nie wolałabym utworzyć taka grupę gdzie bylibyśmy tam, same A nie zbiorówka z innych lat
To jak dziewczyny zakladamy nowa?Mamusia_Ksawusia lubi tę wiadomość
-
gosia1991 wrote:No ja zaproponowałam zalożenie grupy tylko naszej, gdzie bedziemy tylko my z tego forum- link dostanie kazda w wiadomosci prywatnej. Ale Niespodzianka pisala ze utworzyla cos takiego...
To jak dziewczyny zakladamy nowa?
ja jestem za, wkurza mnie jak jakaś wysoka ciążą laska wpieprza się w temat i krytykuje, po za tym udziela się w każdym możliwym temacie czując się :ta najwazniejszą" a przecież zdecydowana większość z nas to mama po raz kolejny! -
Ja raczej nie dolacze na fb, uwazam, ze tutaj kazda z nas moze zachowac calkowita anonimowosc, a rozmawiamy czesto o bardzo intymnych sprawach.
Mam nadzieje, ze nie zostawicie mnie tutaj samej.
Mnie sie zaczely robic siniaki bez powodu. Biore acard, a to na rozrzedzenie krwi, to moze dlatego. W nocy sie obudzilam bo piekl mnie palec u reki na zgieciu. Z rana patrze, a tam wielgasny siniak i boli. Do tego rozdwajaja mi sie paznokcie, a nigdy nie maialam tego problemu. Zaczelam lykac witaminy oprocz kwasu foliowego, bo kruszynka chyba potrzebuje wiecej niz moge zjesc.Kolorowapani, edka85, Milano lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Choklito wrote:Ja raczej nie dolacze na fb, uwazam, ze tutaj kazda z nas moze zachowac calkowita anonimowosc, a rozmawiamy czesto o bardzo intymnych sprawach.
Mam nadzieje, ze nie zostawicie mnie tutaj samej.
Mnie sie zaczely robic siniaki bez powodu. Biore acard, a to na rozrzedzenie krwi, to moze dlatego. W nocy sie obudzilam bo piekl mnie palec u reki na zgieciu. Z rana patrze, a tam wielgasny siniak i boli. Do tego rozdwajaja mi sie paznokcie, a nigdy nie maialam tego problemu. Zaczelam lykac witaminy oprocz kwasu foliowego, bo kruszynka chyba potrzebuje wiecej niz moge zjesc.NatkaZ, NiecierpliwaKarolina lubią tę wiadomość
-
Dla mnie na fb za wcześnie. Z poprzednią grupą fb założyłyśmy dopiero jak zaczęły się porody.
Jutro wizyta, muszę zabrać ze sobą Wiki i rozmyślam co muszę jej wziąć. Stres na razie odpuścił. Mdłości dalej cały dzieńNic nie jestem w stanie w domu zrobić przez to; jak się nachylam to zaraz chce mi się wymiotować
-
nick nieaktualnyMamusia_Ksawusia wrote:ja jestem za, wkurza mnie jak jakaś wysoka ciążą laska wpieprza się w temat i krytykuje, po za tym udziela się w każdym możliwym temacie czując się :ta najwazniejszą" a przecież zdecydowana większość z nas to mama po raz kolejny!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny