Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMamusia_Ksawusia wrote:na jakiej podstawie się to w ogóle robi? skoro tak to chyba zrezygnuje z tego całego pappa... mam sporą otyłośc do tego toxoplazmozę, nie wiem czy to ma wpływ, sądzę że raczej tak, chyba zrobię samo USG...
-
nick nieaktualny
-
Amelia wrote:Pobieraja ci krew i oznaczaja poziom czegs tam jak wyjdzie lekko podwyszszone co cuda na kiju sie tworza namawiaja na aminopunkcje ....A potem przychodzi wynik ze albo jest ok albo jest jeszcze gorzej niż źle.....
o kurczę... chyba jednak zostanę przy samym USG... choć nie chciałam robić w cale... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
laylin wrote:Ja usg genetyczne robię, pappa nie bo przy blizniakach się nie zaleca, wynik nie jest miarodajny. W pierwszej ciąży też robiłam tylko usg
Laylin, czy badałaś sobie betę? Jakie miałaś przyrosty przy bliźniakach?
Ja wizytę mam dopiero w piątek, wiem że może jeszcze nie być serduszka, ale wolę sprawdzić czy obraz jest prawidłowy.
Jeśli jest jakaś lista to proszę o wpisanie mnie na 20.10 mimo że termin 1.11, będę cięta na pewno conajmniej 2 tyg przed. -
aria40 wrote:Laylin, czy badałaś sobie betę? Jakie miałaś przyrosty przy bliźniakach?
Ja wizytę mam dopiero w piątek, wiem że może jeszcze nie być serduszka, ale wolę sprawdzić czy obraz jest prawidłowy.
Jeśli jest jakaś lista to proszę o wpisanie mnie na 20.10 mimo że termin 1.11, będę cięta na pewno conajmniej 2 tyg przed.
a czemu od razu cięcie ? -
Dziewczyny... nie żebym chwaliła dzień przed zachodem słońca, ale wlanie zaczęłam drugi dzień bez mdłości
Do tej pory miałam jednodniowe tylko przerwy, a tutaj drugi dzień z rzędu.... chyba piękne dni są bliskoMamusia_Ksawusia, Cukierniczka, NatkaZ, Megsss, *SmoczycA*, Zuuziaaaa lubią tę wiadomość
-
Co do usg...ostatnio gadałam ze szwagrem i mu mówiłam, że 21.03 idę na genetyczne. A on na to: "a po co ci badanie genetyczne, nie jesteś pewna, czy mój brat jest ojcem?"
laylin, MonisiaK, Mamusia_Ksawusia, aria40, Szimi, *SmoczycA* lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaria40 wrote:Laylin, czy badałaś sobie betę? Jakie miałaś przyrosty przy bliźniakach?
Jeśli jest jakaś lista to proszę o wpisanie mnie na 20.10 mimo że termin 1.11, będę cięta na pewno conajmniej 2 tyg przed.
Badałamdzień przed terminem @ beta 34,1, po 48h 169. Kolejne badanie po 4 dniach, beta 1514 a 48h później 3433
po kolejnych 4 dniach urosła do 15219 ina tym skończyłam badania
Edit: nie wiem ile to było dpo bo szalony był ten cykl, miałam wrażenie dni plodnych chyba przez tydzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2018, 13:28
aria40 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPikapik wrote:Dziewczyny... nie żebym chwaliła dzień przed zachodem słońca, ale wlanie zaczęłam drugi dzień bez mdłości
Do tej pory miałam jednodniowe tylko przerwy, a tutaj drugi dzień z rzędu.... chyba piękne dni są blisko
Ochhhh jak Ci zazdroszczę! Już bym zjadła coś ze smakiem, a nie z przymusu...NatkaZ lubi tę wiadomość