Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Pikapik wrote:Dziewczyny... nie żebym chwaliła dzień przed zachodem słońca, ale wlanie zaczęłam drugi dzień bez mdłości
Do tej pory miałam jednodniowe tylko przerwy, a tutaj drugi dzień z rzędu.... chyba piękne dni są blisko
Haha życzę Ci tego ale ja miałam 3 dni spokoj a teraz dwa razy gorzejNatkaZ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylaylin wrote:
Edit: nie wiem ile to było dpo bo szalony był ten cykl, miałam wrażenie dni plodnych chyba przez tydzień
Ehh jaką zdurnialam u siebie bo śluz wskazywał na płodne tydzień wcześniej A 25 stycznia serduszkowalismy i mówię ze już po ptakach okazało się ze wtedy była ovu na co wskazuje wiek ciazy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2018, 13:33
-
nick nieaktualny
-
laylin wrote:Ochhhh jak Ci zazdroszczę! Już bym zjadła coś ze smakiem, a nie z przymusu...
Ja teżDzisiaj to w ogóle masakra. Nawet na wodę nie mogę spojrzeć
Blee... To chyba za te wczorajsze 4 godziny za kółkiem
Nadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016 -
Pikapik wrote:Dziewczyny... nie żebym chwaliła dzień przed zachodem słońca, ale wlanie zaczęłam drugi dzień bez mdłości
Do tej pory miałam jednodniowe tylko przerwy, a tutaj drugi dzień z rzędu.... chyba piękne dni są blisko
Twój post jest dla mnie bezcenny
Jak ja czekam .. żeby mieć dwa dni pod rząd ! Bez mdlosciSzimi, NatkaZ lubią tę wiadomość
-
laylin wrote:Badałam
dzień przed terminem @ beta 34,1, po 48h 169. Kolejne badanie po 4 dniach, beta 1514 a 48h później 3433
po kolejnych 4 dniach urosła do 15219 ina tym skończyłam badania
Edit: nie wiem ile to było dpo bo szalony był ten cykl, miałam wrażenie dni plodnych chyba przez tydzień
Przyrosty piękneksiążkowe i nie jakieś szczególnie za wysokie. Ja miałam ostatni przyrost w ciągu 72 godzin z 45 na 305 i trochę zbladłam, bo biorąc pod uwagę, że będę mieć 4 cesarkę lepiej, żeby to nie były bliźnięta
-
nick nieaktualnyaria40 wrote:Przyrosty piękne
książkowe i nie jakieś szczególnie za wysokie. Ja miałam ostatni przyrost w ciągu 72 godzin z 45 na 305 i trochę zbladłam, bo biorąc pod uwagę, że będę mieć 4 cesarkę lepiej, żeby to nie były bliźnięta
Gdyby były bliźniaki to dopiero miałabyś wesoły domale z tego co zaczynam zauważać bliźniaki to dwa razy większy stres, ryzyko komplikacji,porodu przedwczesnego... więc chyba nie życzę nikomu. No chyba że z gwarancją ze wszystko pójdzie jak po maśle
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aria, to teraz przydałby ci się syn dla odmiany.
aria40 lubi tę wiadomość
-
Cukierniczka wrote:Słuchajcie ja czuję, że żyję od dobrych kilku dni między 14 a 17, w porywach 17:30. Mogłabym wszystko zrobić w tym czasie, ale do 14 jestem nieprzytomna, tak samo wieczorem. Kiedy to się skończy...
Jakos tak jak dzieci skończą 18 lat?laylin lubi tę wiadomość
-
Aria a jak Maz zareagowal na ciazy? Pewnie liczyt teraz na synka
Dziewczyny ja to od soboty nie ma m zadnych mdlosci ,jem jak dziki prosiaczekjedynie Co to nie moge Wody pic jedynie w nocy a tak to tylko cherbatka koperkowa i sok pozeczkowo bananowy..
Ohhh Ohh oby ta ciaza byla lagodniejsza und od pierwszej -
nick nieaktualny
-
MonisiaK, ja też mam niby koniec października, teoretycznie 25-go wg okresu, ale na USG tydzień temu ciąża okazała się młodsza o 2 tyg. i nie wiem, jak to u mnie będzie, bo odebrałam dziś wynik bety i znów za mało przyrosła - w ciągu 9 dni z 487 tylko do 2352
Mam krwiak i to może być przyczyną, ale jakby tego było mało, wyszły mi jeszcze podwyższone D-dimery: 696 (norma do 500), więc zaczynam się martwić, a wizyta dopiero za tydzień... czy któraś z Was bierze Acard w ciąży?
"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Janusz Korczak
PAI-1 4G (heterozygota), ANA2 1:320, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia
7t1d (*)