Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEda94 wrote:A możecie mi powiedzieć czy kolejne badanie bety mogę zrobić dopiero w poniedziałek? Nie będzie za duży odstęp czasu od dzisiaj?
Jak źle mówie, niech ktoś mnie proszę poprawi -
Cześć dziewczyny, chciałam się przywitać.
Jestem mamą dwójki. Ostatnio martwiłam się, że na pewno jestem na coś chora, bo cytologii nie robiłam wieki, brzuch mnie bolał i ani śladu okresu. Przyznam się, że nie byłam przygotowana na taką wiadomość i jestem lekko oszołomiona. No ale zaczynam się powoli ogarniać.
Tak więc termin mam na 28 września 2018 - tak pokazał mi kalkulator.
Na USG zamierzam umówić się około 9 tc i wszystko będzie jasne.
Pozdrawiam dziewczyny.Du-Dulia lubi tę wiadomość
-
Witajcie. Wizyta umówiona na 15 luty. Na NFZ a co. chociaż niech cześć badań będzie nieodpłatnie heh. teraz tylko trochę cierpliwości.👧2018 Agatka
Długo nic
9 stycznia 2024 II
Beta 10.01 82,4
12.01. 211.2
15.01 861,2
Progesteron spadł z 25 do 15, różowy śluz luteina 100 x 2
Wizyta 18.01. -
Dere to zazdroszczę Ja ogólnie wcześniej też tak miałam kładłam się o 21 i do 6/7 spałam jak zabita.. Teraz mi się coś poprzekręcało Byłam z psem dobre 50minut i od razu lepiej się poczułam
A chciałam zapytać jak Wy robicie te badania odpłatnie czy przez nfz??
Chciałam robić odpłatnie ,ale za dużo to wyniesie.. 26.02 mam wizytę nfz to może jakoś uda mi się załatwić tam jakieś badnia.. Sama nwm bo kartę mam u mojego gina do którego chodzę prywatnie a jak pójde na nfz to chyba nie wezmę ze sobą karty ciązy od innego lekarza i nie powiem że przyszłam tylko zrobić badania heh
-
No ja co będę mogła to zrobię na NFZ. Poza tym placimy takie podatki ze jak juz mamy to panstwo opiekuncze to niech sie nami opiekuje na szczęście nie ma długich terminów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2018, 14:50
👧2018 Agatka
Długo nic
9 stycznia 2024 II
Beta 10.01 82,4
12.01. 211.2
15.01 861,2
Wizyta 18.01. -
Kathrine wrote:Dere to zazdroszczę Ja ogólnie wcześniej też tak miałam kładłam się o 21 i do 6/7 spałam jak zabita.. Teraz mi się coś poprzekręcało Byłam z psem dobre 50minut i od razu lepiej się poczułam
A chciałam zapytać jak Wy robicie te badania odpłatnie czy przez nfz??
Chciałam robić odpłatnie ,ale za dużo to wyniesie.. 26.02 mam wizytę nfz to może jakoś uda mi się załatwić tam jakieś badnia.. Sama nwm bo kartę mam u mojego gina do którego chodzę prywatnie a jak pójde na nfz to chyba nie wezmę ze sobą karty ciązy od innego lekarza i nie powiem że przyszłam tylko zrobić badania heh
No właśnie też nie wiem jak to załatwić. Ale liczę na wyrozumiałość mojego gina do którego chodzę prywatnie.👧2018 Agatka
Długo nic
9 stycznia 2024 II
Beta 10.01 82,4
12.01. 211.2
15.01 861,2
Wizyta 18.01. -
Taliana85 wrote:No właśnie też nie wiem jak to załatwić. Ale liczę na wyrozumiałość mojego gina do którego chodzę prywatnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2018, 15:02
-
Dziewczyny mam pytanie, chciałabym zrobić jutro badanie HCG, żeby zobaczyć czy dobrze przyrasta, ale wczoraj robiłam w Luxmedzie i gdybym robiła jutro to wynik dostanę dopiero w poniedziałek. Znalazłam u mnie w okolicy laboratorium, w którym miałabym wynik już jutro. Czy jest sens robić to badanie w różnych placówkach? Czy nie ma to znaczenia?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2018, 15:33
Starania od lipca 2017.
11.12.2017 - pierwsza IUI na cyklu stymulowanym - cb
01.02.2018 - HCG 8748,4 mlU - naturalny cud / 03.02.2018 - HCG 11482,1 mlU / 05.02 - 110/min
-
aga94 wrote:Dziewczyny mam pytanie, chciałabym zrobić jutro badanie HCG, żeby zobaczyć czy dobrze przyrasta, ale wczoraj robiłam w Luxmedzie i gdybym robiła jutro to wynik dostanę dopiero w poniedziałek. Znalazłąm u mnie w okolicy labolatorium, w którym miałabym wynik już jutro. Czy jest sens robić to badanie w różnych placówkach? Czy nie ma to znaczenia?
Jesteś pewna? Ja często robię w Luxmedzie w soboty i wynik jest zawsze w sobotę popołudniu. Masz dostęp internetowy? -
Tak, mam dostęp, ale dzowniłam na infolinię i mi powiedzieli, że wynik dostanę następnego dnia roboczego, czyli w poniedziałek
Starania od lipca 2017.
11.12.2017 - pierwsza IUI na cyklu stymulowanym - cb
01.02.2018 - HCG 8748,4 mlU - naturalny cud / 03.02.2018 - HCG 11482,1 mlU / 05.02 - 110/min
-
nick nieaktualny
-
Ja chodzilam i chodzę prywatnie do gina.
Ale uu mnie w przychodni jest 5 ginekologow, zaden z nich nie ma mniej niz 60 lat, nie prowadzą ciąży (tzn nie sa przy porodzie)
Wiec chodzę do gina , recepty ma na nfz ze zniżką. Ale badania idę do babci ginekolog i mówię co bym chciała ( mam od swojego liste) u niej mialam kartę ciazy druga ale co wizyte mowila "dziecko mam nadzieję, że masz prywatnego co do porodu pojdzie) . I isg zawsze zrobila. nigdy się nie przyznalam wprost ze mam prywatnego.Minie Black lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny!
Czy mogę dołączyć? W środę ujrzałam dwie kreski po 7 miesiącach starań, W czwartek była Beta a jutro powtórka aby sprawdzić czy dobrze przyrasta. Lekarz dopiero 13 lutego aby już było coś widać
Jestem jakoś pełna obaw, mam taka wielką nadzieję że będzie wszystko dobrze.. Czy Wy też tak macie?
Idę teraz czytać wątek od początku
Wysyłam buziakiDu-Dulia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny