Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNiespodzianka 29 wrote:Kiedy dla mnie najlepiej isc na L4 skoro do 3 lutego 2018 ( czyli jeszcze 2 dni) jestem na tym rocznym urlopie macierzynskim... od razuc 4 luty zaniesc l4?? Czy wybrac zalegly urlop,zeby nie przepadl?.. bo mam zalegly z poprzedniej ciąży...
-
Minie Black wrote:CC z synkiem miałam w Trzebnicy (jestem z okolic Wrocławia) i najprawdopodobniej teraz taki sam zestaw a Ty skąd jestes/gdzie planujesz rodzić?
-
nick nieaktualnyZ relacji moich koleżanek to warunkowo trochę poligon, kilka lat temu mieli podobno dobra opiekę i kadrę, natomiast ostatnio (rok temu miałam wysyp ciężarnych kolezanek) mówiły, że i opieka kiepska (2x ciąża bliźniacza) .
Mnie kusi jeszcze pakiet w MadfeminieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2018, 22:30
-
BeaBea89 wrote:Więc witam się z Wami
Wg OM termin mam na 28 września, ale nie wierzę w to, żeby tak się stało To moja 2 ciąża. Mam 2 letniego synka, który czasem daje nieźle popalic. Mam wizytę ustaloną na 7 lutego, jednak wczoraj dostałam plamień i na szybkości zrobiłam betę i pojechałam z wynikiem do lekarki. Beta ponad 5 tys, a na USG widać było pęcherzyk póki co bez lokatora, z odczytu USG wiek ciąży to 5tc4 dzień więc za tydzień mam nadzieję ujrzę serduszko a na plamienia dostałam 3x dziennie dupka i zalecenie by się oszczędzać.. tylko zastanawiam się jak mam to zrobić przy absorbującym 2 latku
hej hej
czyli mamy termin na ten sam dzień i tez wczoraj byłam u lekarza i serduszka jeszcze nie było widać tylko dobrze umiejscowiony pęcherzykBeaBea89 lubi tę wiadomość
-
monikaa1990 wrote:hej hej
czyli mamy termin na ten sam dzień i tez wczoraj byłam u lekarza i serduszka jeszcze nie było widać tylko dobrze umiejscowiony pęcherzyk
No to tak jak u mnie, lekarka mnie uspokoiła, że pęcherzyk jest w dobrym miejscu, i trzeba teraz poczekać na rozwój wydarzeń -
Nat129 wrote:Nadzieja, gratuluję Mamy ten sam etap ciąży, ja też om 19. 12
Dzisiaj wizyta, więc też liczę na serduszko Czy usg na tym etapie jest już przez brzuch?
Trzymam kciuki, na pewno wszystko będzie ok :-* a USG to jeszcze od tej drugiej strony jest robione -
Ja dziś w nocy nie mogłam wgle spać Od kilku dni tak mam niby zmęczona jestem strasznie a jak przychodzi co do czego to ani w nocy ani w dzień nie mogę spać xD Do tego chyba mdłośći do mnie zawitały ehh myślałam że będę mogła się cieszyć spokojem Chyba musze wyjść z psem się przewietrzyć bo nie wysiedzę w domu
-
Eda94 wrote:Hej, odebrałam dzisiaj wynik bety 619.800. I sama już nie wiem. Z OM wychodzi 7 tydzień ale wiem że jednak ciąża wcześniejsza gdzieś 4-5 tydzień więc chyba Okej jest tak?
U mnie ciaza mlodsza niz wychodzi z moich wyliczen, jak beta ladnie przyrasta to nie ma co sie martwic -
Niespodzianka 29 wrote:Kiedy dla mnie najlepiej isc na L4 skoro do 3 lutego 2018 ( czyli jeszcze 2 dni) jestem na tym rocznym urlopie macierzynskim... od razuc 4 luty zaniesc l4?? Czy wybrac zalegly urlop,zeby nie przepadl?.. bo mam zalegly z poprzedniej ciąży...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2018, 11:04
Akceptacja!