Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Biorę prenatal duo, brałam w ciąży i miałam brać do zakończenia kp. Na razie przestawiam Wiki na mm w ciągu dnia, kp zostaje w nocy. Jakbym jej pozwoliła to by cycowała cały dzień.
Edit. Wiki niestety ma jelitówkę, całe szczęście przechodzi w miarę łagodnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2018, 14:01
-
nick nieaktualny
-
Więc witam się z Wami

Wg OM termin mam na 28 września, ale nie wierzę w to, żeby tak się stało
To moja 2 ciąża. Mam 2 letniego synka, który czasem daje nieźle popalic. Mam wizytę ustaloną na 7 lutego, jednak wczoraj dostałam plamień i na szybkości zrobiłam betę i pojechałam z wynikiem do lekarki. Beta ponad 5 tys, a na USG widać było pęcherzyk
póki co bez lokatora, z odczytu USG wiek ciąży to 5tc4 dzień więc za tydzień mam nadzieję ujrzę serduszko
a na plamienia dostałam 3x dziennie dupka i zalecenie by się oszczędzać.. tylko zastanawiam się jak mam to zrobić przy absorbującym 2 latku
nick nieaktualny, Kathrine lubią tę wiadomość
-
Szimi wrote:Czystość miałam zrobioną przed ciążą. Idę dziś na 16 do lekarza, zobaczymy co mi przepisze.
NiecierpliwaKarolina, lekarz Ci doradzał taką suplementacja czy sama tak zdecydowałaś?
Witamine D i Jodid mam od endo, bo jestem po operacji usunięcia tarczycy, a w ciąży zapotrzebowanie się zwiększa. W poprzedniej też brałam do porodu.
Kwas foliowy to standard i obaj zalecali jeszcze w trakcie starań
-
Szimi wrote:Freya ciążowy pawik nie jest zły

Nie mów takich rzeczy, błagam!
W poprzedniej wymioty i mdłości (całodzienne! Co za debil nazwał je porannymi) męczyły mnie od samego początku (jakoś chwilę przed 5tc) do mniej wiecej 10-11 tc. Tragedia to była! -
nick nieaktualny
-
Dobrze by było powtórzyć za 2 dni - tak dla spokoju, że dobrze przyrasta. A na pewno tak jestNiecierpliwaKarolina wrote:Zebrałam się w końcu na badania

32 dc, 16 dpo:
Beta - 226,48
Progesteron - 23,70
-
NiecierpliwaKarolina wrote:Zebrałam się w końcu na badania

32 dc, 16 dpo:
Beta - 226,48
Progesteron - 23,70
Piękna beta moje wyniki też przyszły:
HCG-beta 171,63 mIU/ml[0-3,1]H;
Kwas foliowy >23.50 ng/ml[> 5,9-];
Przyrost ponad 100% więc jest ok
👧2018 Agatka
Długo nic
9 stycznia 2024 II
Beta 10.01 82,4
12.01. 211.2
15.01 861,2
Progesteron spadł z 25 do 15, różowy śluz luteina 100 x 2
Wizyta 18.01. -
nick nieaktualny
-
Hejo, ja po wizycie u giną, dostałam dupka i magnez i zestaw badań do zrobienia. Jutro o 9 idę powtórzyć betę i zrobię od razu resztę badań.
Wizytę z oglądaniem serduszka mam na 27 lutegoWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2018, 18:09
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Cześć wszystkim, wczoraj dowiedziałam się, że jestem w ciąży
trzy testy i tłuste, grube krechy. Dzisiaj HCG z krwi 8748 mlU
Czy pomógłby mi ktoś określić który to będzie tydzień ciąży? Niestety nie wiem kiedy była owulka, ale ostatnio miesiączkę miałam 26 grudnia.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Starania od lipca 2017.
11.12.2017 - pierwsza IUI na cyklu stymulowanym - cb
01.02.2018 - HCG 8748,4 mlU - naturalny cud / 03.02.2018 - HCG 11482,1 mlU / 05.02 -
110/min
-
Aga, ja przy cyklach trwających średnio 27 dni mam bete 7689 ml dla 4 tydz. + 5 dni, czyli w zaokrągleniu już 5 tydz. Jakie miałaś cykle w poprzednich miesiącach?