Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Szimi wrote:Hej hej.
Widzę że wiele z Was ma już jakieś objawy, ja nic A nic, nawet piersi mnie specjalnie nie bolą, jedynie przy mocniejszym dotyku
Szimi, mnie też nie bolą nie wiem na ile to kwestia karmienia piersią.
Ale z tego co pamiętam to w ciąży z synkiem też mnie nie bolały. Może troszkę cięższe się wydawały. Teraz chwilami też takie uczucie ciężkości i pełności czuję. -
Dere wrote:Hej, Wczoraj bylam na usg pierwszym okazalo sie ze jednak bede pazdziernikowa mama a nie wrzesniowa serca jeszcze nie bylo, wiec czekamy 2-3 tygodnie na wizyte, sfiksuje na bank u mnie z usg 5tc+4
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2018, 11:22
-
nick nieaktualny
-
Kathrine wrote:Witaj. U mnie też to 5t+2 i też niestety muszę czekać do 14.02 na wizytę Więc nie jesteś sama kochana ! Jakoś damy radę ,trzeba myśleć pozytywnie ;p
Ja mam wizyte dopiero 21.02, ale chyba pojde wczesniej bo nie wysiedze tyle czasu juz bym chciala zeby byl 16tc bo wtedy czuc juz ruchy powinnobyc -
Cześć!
Przywitam się i ja
OM miałam 26.12.2017 r, w zeszły piatek zobaczyłam piękne dwie kreseczki i pobiegłam na Betę
26.01 - 98 mIU/ml
29.01 - 458,3 mIU/ml
01.02 - 1304 miu/ml
Pierwszą wizytę mam 8 lutego, może od razu ujrzę serduszko
Termin porodu z kalendarza wychodzi mi na 2.10Szimi, Iwona27091991, Kathrine, NiecierpliwaKarolina, Du-Dulia lubią tę wiadomość
-
OlinkowA wrote:Cześć!
Przywitam się i ja
OM miałam 26.12.2017 r, w zeszły piatek zobaczyłam piękne dwie kreseczki i pobiegłam na Betę
26.01 - 98 mIU/ml
29.01 - 458,3 mIU/ml
01.02 - 1304 miu/ml
Pierwszą wizytę mam 8 lutego, może od razu ujrzę serduszko
Termin porodu z kalendarza wychodzi mi na 2.10 -
Choklito wrote:Ja chyba najpóźniej na wizytę bo dopiero 16 lutego. Ale z moich wyliczeń będę wtedy 7t+1, a chce pójść jak bedzie szansa na serducho.
Gratuluję Nadzieja, musi to być piękne uczucie zobaczyć serduszko swojej kruszyny.
Chokito ja idę na 22.02. Wiecznoś.
A powiedzcie te dziewczyny które pracują i wymiotują są takie? Jak dajecie radę w pracy? -
Kathrine wrote:Dere też bym chciała chociaż 14tc ,bo wtedy bym była spokojniejsza ;p
No nic pozostaje mi uzbroić się w cierpliwość i dobre nastawienie z
takim optymizmem może jakoś dotrwam do 14 hehehe.
OlinkowA Gratulacje ,dbaj tam o siebie i malucha ;p
Teraz czekamy na po polówkowe, pozniej bedziemy czekaly na 20tc, a pozniej na granice przezywalnosci i tak nam zleci
-
PAPAVER wrote:Moli, jesteśmy sasiadkami Ja z Torunia
Ja planuję wizytę 13 lub 15 luty. Zależnie jak w pracy się ułoży. 13 to będzie 28 dpo więc serduszko już powinno być. Wieczność ale grzecznie czekam.
Pytanko jakie witaminy przyjmujcie? Jakieś zestawy czy tylko kwas foliowy?👧2018 Agatka
Długo nic
9 stycznia 2024 II
Beta 10.01 82,4
12.01. 211.2
15.01 861,2
Progesteron spadł z 25 do 15, różowy śluz luteina 100 x 2
Wizyta 18.01. -
Taliana85 wrote:To siła w kuj - pom ja też z Torunia
Ja planuję wizytę 13 lub 15 luty. Zależnie jak w pracy się ułoży. 13 to będzie 28 dpo więc serduszko już powinno być. Wieczność ale grzecznie czekam.
Pytanko jakie witaminy przyjmujcie? Jakieś zestawy czy tylko kwas foliowy?
tylko kwas, z suplementacja poczekaj na wyniki krwi, wtedy lekarz zaleci albo poleci, ja nie mam w planie brac zadnych witamin jak bedzie wszystko ok