Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Taliana85 wrote:To siła w kuj - pom ja też z Torunia
Ja planuję wizytę 13 lub 15 luty. Zależnie jak w pracy się ułoży. 13 to będzie 28 dpo więc serduszko już powinno być. Wieczność ale grzecznie czekam.
Pytanko jakie witaminy przyjmujcie? Jakieś zestawy czy tylko kwas foliowy?
Ja biorę tylko Femibion natal 1 nic więcej. Zastanawiam się czy ten kwas foliowy dobrze się wchłania i czy nie brać dodatkowo jeszcze folika..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2018, 12:42
-
Ja zaczynałam od folika to dostałam uczulenie. Aż lekarz zastrzyki odczulajace wprowadził. Wtedy ginekolog zaproponował prenatal uno bo ma formę metylowana. Ale on ma imbir w składzie co z moją nadkwasotą niezła dało mi popalić Spróbowałam pragnal ale on z kolei ma żelazo w składzie co też nie jest dobre. I tak kombinuje na co zmienić żeby nie przesadzić.👧2018 Agatka
Długo nic
9 stycznia 2024 II
Beta 10.01 82,4
12.01. 211.2
15.01 861,2
Progesteron spadł z 25 do 15, różowy śluz luteina 100 x 2
Wizyta 18.01. -
nick nieaktualny
-
Miru wrote:Bo właśnie wyczytałam że serce zaczyna bić 21-28 dni po owulacji.
Mam za tydz w czwartek wizytę, to akurat będzie 26 dni od owulacji więc mam nadzieję że może też coś zobaczę
Ale lekarz powiedział ,że na ten moment jest wszystko ok -
monikaa1990 wrote:Ja byłam wczoraj u lekarza , to było 27 dni po owulacji i serduszka nie było .
Ale lekarz powiedział ,że na ten moment jest wszystko ok👧2018 Agatka
Długo nic
9 stycznia 2024 II
Beta 10.01 82,4
12.01. 211.2
15.01 861,2
Progesteron spadł z 25 do 15, różowy śluz luteina 100 x 2
Wizyta 18.01. -
nick nieaktualny
-
Taliana85 wrote:Ja zaczynałam od folika to dostałam uczulenie. Aż lekarz zastrzyki odczulajace wprowadził. Wtedy ginekolog zaproponował prenatal uno bo ma formę metylowana. Ale on ma imbir w składzie co z moją nadkwasotą niezła dało mi popalić Spróbowałam pragnal ale on z kolei ma żelazo w składzie co też nie jest dobre. I tak kombinuje na co zmienić żeby nie przesadzić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2018, 12:58
-
A do którego momentu łykacie suplementy przedciążowe? Ja teraz w sumie jem ovarin(też ma kwas foliowy) jedną tabletkę foliku i żelazo.
Ale zmartwilam się bo dzwoniłam o wyniki czystości pochwy i wyszła mi 3...;( jutro mam iść do lekarza po receptę ;( -
Taliana85 wrote:Czyli nie mam się co spieszyć z wizytą jeśli nie ma dolegliwości i beta przerasta prawidłowo;)
-
Szimi wrote:A do którego momentu łykacie suplementy przedciążowe? Ja teraz w sumie jem ovarin(też ma kwas foliowy) jedną tabletkę foliku i żelazo.
Ale zmartwilam się bo dzwoniłam o wyniki czystości pochwy i wyszła mi 3...;( jutro mam iść do lekarza po receptę ;(
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2020, 13:41
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
No wlasnie ja magnez też łykam od czasu do czasu, a żelazo od jakiś 3 tygodni ale slyszalam że w ciąży nawet zażywanie magnezu powinno być skoknsultowane z lekarzem...Ale z drugiej strony to tylko magnez...
-
Szimi wrote:Hej hej.
Widzę że wiele z Was ma już jakieś objawy, ja nic A nic, nawet piersi mnie specjalnie nie bolą, jedynie przy mocniejszym dotyku
Ja wczoraj też pisałam, że nie mam żadnych objawów, ani troszeczkę piersi nie bolały a dziś już pierwszy pawik za mną Do tego córci wychodzą ząbki, więc mamy ciekawie