Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Chichibi, miałam podobnie i nakazali duzo leżeć i uważać, nie dźwigać.Wtedy łatwiej łożysku podnieść do góry. Ja miałam dużo rygorów wprowadzonych przez lekarza, bo krwawiłam. Nie panikować, ale dużo odpoczywaj.
Amelia, jeżeli jest to samo krwawienie, to myśl pozytywnie.Nie z takiej opresji wychodziły ciężarne. W szpitalu sprawdzą dziecko, polożą Ciebie, bo w domu zawsze wstaje się do czegoś. Podadzą leki i będziesz pod obserwacją.Nie poddawaj się tak szybko!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2018, 10:25
Mamusia_Ksawusia lubi tę wiadomość
Basia -
Hej. Byłam wczoraj na usg 8 lekarz posejrzewa puste jajo... Jeszcze dzisiaj mam wizytę u gin... Także mam nadzieję że limit nieszczęść w tym wątku wyczerpałam. Spokojnych ciąż i zdrowych dzieci wam życzę. Kompletnie sobie nie radzę z tą wiadomością... Nie poszłam do pracy...
-
MonisiaK wrote:Hej. Byłam wczoraj na usg 8 lekarz posejrzewa puste jajo... Jeszcze dzisiaj mam wizytę u gin... Także mam nadzieję że limit nieszczęść w tym wątku wyczerpałam. Spokojnych ciąż i zdrowych dzieci wam życzę. Kompletnie sobie nie radzę z tą wiadomością... Nie poszłam do pracy...
-
Amelia, moja przyjaciółka też zaczeła się sama oczyszczać, a i tak lekarze robili zabieg bo nie do końva wszystko zeszło. Zresztą nawet nie wiem czy to na pewno to. Tak jak dziewczyny piszą - lepiej to sprawdzić czy na ip czy u swojego lekarza.
Dziewczyny Wy macie barszczyk a mnie naszło dzisiaj na zupę fasolową z boczkiemNadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016 -
Cześć dziewczyny na fioletowe stronie jestem nowa ake ogólnie stara z wątku ivf w anglii...i ja też właśnie jestem w 11t1d ciąży mam do was pytanie czy widzicie juz coś po sobie? Chodzi mi o większy brzuch czy cos innego. ..? Bo ja w sumie nie widzę nic no i panikuje...ostatnie usg miałam w 7 tyg. Serduszko bylo teraz w czwartek będę mieć usg w 12 tyg. Genetyczne. Wiem ze juz nie dlugo jednak te 5 tygodni się strasznie dluzy. Mdlosci miałam teraz mniej w podbrzuszu czasem tylko cos poczuje...jak mozecie napiszcie proszę jak jest u was?
Mamusia_Ksawusia lubi tę wiadomość
16.01.18 FET, 27.01.18- pozytywny
30.09.17 transfer blastocysty- negatywnie :... (
09.09.2017 start stymulacja, mamy 6 blastocyst -
Milano wrote:A ja zjem dzisiaj chyba obiad w Macu bo jadę od razu po pracy do rodziców a mam kawałek drogi wiec nie będę szykować obiadu w domu
raz nie zawsze co?
bleah, mac mnie odrzuca od dawien dawnajedynie sniadanie (tosty z jajkiem) są tolerowane przeze mnie