Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Misi13 wrote:Cześć dziewczyny na fioletowe stronie jestem nowa ake ogólnie stara z wątku ivf w anglii...i ja też właśnie jestem w 11t1d ciąży mam do was pytanie czy widzicie juz coś po sobie? Chodzi mi o większy brzuch czy cos innego. ..? Bo ja w sumie nie widzę nic no i panikuje...ostatnie usg miałam w 7 tyg. Serduszko bylo teraz w czwartek będę mieć usg w 12 tyg. Genetyczne. Wiem ze juz nie dlugo jednak te 5 tygodni się strasznie dluzy. Mdlosci miałam teraz mniej w podbrzuszu czasem tylko cos poczuje...jak mozecie napiszcie proszę jak jest u was?
z tym różnie bywa, niektórym szybko widać brzuch (a nawet extremalnie szybko) a niektórym widać dopiero w 6-7 miesiącu, będzie dobrze -
Misi13 wrote:Cześć dziewczyny na fioletowe stronie jestem nowa ake ogólnie stara z wątku ivf w anglii...i ja też właśnie jestem w 11t1d ciąży mam do was pytanie czy widzicie juz coś po sobie? Chodzi mi o większy brzuch czy cos innego. ..? Bo ja w sumie nie widzę nic no i panikuje...ostatnie usg miałam w 7 tyg. Serduszko bylo teraz w czwartek będę mieć usg w 12 tyg. Genetyczne. Wiem ze juz nie dlugo jednak te 5 tygodni się strasznie dluzy. Mdlosci miałam teraz mniej w podbrzuszu czasem tylko cos poczuje...jak mozecie napiszcie proszę jak jest u was?
-
Ja mam wrażenie ze już mi wydać brzuch
nie byłam jakoś super szczupła jedynie troszkę wystający dół brzucha a teraz to mam tak wydymany Żr masakra, boje się ze będę wyglądać jak ciężarówka albo nawet dwie razem wzięte.
-
Amelia wrote:Jak sie skończy krwawienie to pojde do swojej gin na kontrol wiec sprawdzi30 lat; starania od 2015r.
[*] 05.2015 - 5tc; [*] 09.2016 - 5tc;[*] 6.2017 - 6tc; [*] 03.2018 ciąża obumarła w 6tc, [*]
Hashimoto, niedoczynność; ANA+; anty-kardiolipinowe IgA - niejednoznaczne;
Mutacje: V R2, MTHFR*, PAI-1**; HSG, laparoskopia, allo-mlr 11.2018 po szczepieniach 39%, testPCT-negatywny, u męża przeciwciała przecieplemnikowe. -
Milano, ja jestem za - raz nie zawsze!
Mojego brzucha raczej jeszcze nie widać, ale w spodnie się już albo nie dopinam, albo nie jest mi już potrzebny pasek... Wczoraj udało mi się kupić spodnie rozmiar większe niż do tej pory i bardzo są wygodne, na jakiś czas na pewno wystarczą
www.zcukremalbowcale.com -
MonisiaK wrote:Jestem po wizycie. Lekarz zlecił betę bo są rozbieżności w usg wczorajszego i sprzed tygodnia że szpitala... Nie nakręcam się nawet nie mam zbytnio nadzieji. Skierowanie do szpitala też mam...
rozumiem że badał Cie na tym samym sprzęcie? uważam że to ma znaczenie i to dość spore... -
nick nieaktualnyAmelia rozumiem że chcesz się sama oczyścić, ale mimo wszystko pojechała bym na ip chociażby się upewnić czy napewno to to.... Poxniej możesz wrócić do domu.... A dwa właśnie antybiotyk żeby nie doszło do jakiegoś stanu zapalnego i poźniej zrostów .. Tule mocno...o życzę dużo siły :* Jestem na tym samym etapie ale u mnie nie obyło by się bez zabiegu
-
Flavia wrote:Tymjanek, cierpliwości, ja dopiero teraz zaczęłam się dobrze czuć, ale ogólnie jeszcze jest bez szału.
www.zcukremalbowcale.com -
Mnie właśnie zamiast mdlości słabnąć, robią się coraz bardziej dokuczliwe. Co prawda bez wymiotów, ale prawda jest taka, że mój żołądek wiele zniesie, w życiu raz tylko zwracałam.
Mam pytanko do dziewczyn które biorą dupka bądź luteina. Jak lekarz kazał wam obstawiać? Stopniowo czy od razu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2018, 22:13
-
Flavia wrote:Tymjanek, cierpliwości, ja dopiero teraz zaczęłam się dobrze czuć, ale ogólnie jeszcze jest bez szału.
U mnie podobnie. Mdłości co prawda są, ale już nie wymiotuje jak kotNadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016