Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już po połówkowym
Mamy zdrową dziewczynkę, która w tej chwili ma już 396gram.
Co do wyprawki to mam już sporo ciuszków od brata i bratowej, ale to głównie rozmiar 50 i 56. Kupiliśmy też łóżeczko i materacyk. Wózek zamawiamy w połowie sierpnia. Aaa! Wzieliśmy też komode z przewijakiem do odnowienia i już nie mogę się doczekać efektu końcowegoMilano, mala_misia, Blu, monika30, 1Malinka1, tym_janek, akilegna♥, OlinkowA, Patka0205, Marsylia, Flavia, Mamusia_Ksawusia, Kathrine, Cukierniczka lubią tę wiadomość
Nadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016 -
Każda z Nas kupi i tak to, co uzna za stosowne i w jakiej ilości będzie chciała
Ja np. już mam upatrzone body czy legginsy, które mi się podobają w KappAhl i skuszę się na nie, kilka ciuszków z Pinokio już wybrałam, zajrzę też do H&M, bo tam też mi się podobają. Ale nie będę szaleć z ilością, bo takie maleństwo szybko wyrasta. Mam też nadzieję, że choć trochę ciuszków dostanę, bo kilka osób się zadeklarowało, które na pewno posłużą na przebranie czy do szpitala. Będą w pogotowiu po prostu
I skoro znam płeć to już stwierdziłam, że po najbliższej wypłacie robię pierwsze zakupy ciuchowe, coś też z wyprzedaży upoluję, by była połowa na początek, a resztę dokupię potem w międzyczasie kupując inne rzeczy, bo nie tylko ciuszki są ważne
-
Dziewczyny, wrocilam dzisiaj z sentymentem na pierwsze strony naszego forum gdy powstawalo. Jak kazds z nas, niesmialo sie witala, pelna obaw i szczescia jednoczesnie. Chciałabym powiedziec, ze ciesze sie ze spotykamy sie w podobnym skladzie, tym razem w polowie ciazy. Mam nadzieję to samo napisac za okolo 20 tygodni. Napawa mnie to optymizmem, mam nadzieje ze Was również
akilegna♥, OlinkowA, Flavia, Kathrine, Cukierniczka lubią tę wiadomość
-
mala_misia byłam wczoraj w KappAhl i te ubranka dla dzieci są cudowne! Poszłam kupić dla siebie sukienkę na komunię i wesele, a nie mogłam się oderwać od tych małych wieszaczków
Szkoda, że takie drogie te ciuszki! Ale na bank jak będę miała trochę wolnej kasy i w końcu zliczę to, co kupiłam i dostałam od siostry, to udam się tam na łowy
Megsss lubi tę wiadomość
-
Mój M. wczoraj tak patrzy na te ciuszki i mówi "No ładne, ładne...i ile na nie wydałaś? "
On tego nie rozumie, ale wie, że mnie to cieszy.
Dobrze, że Wy tez tak macie, że ciężko Wam przejść obok takich ciuszków.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2018, 14:24
-
nick nieaktualny
-
Ja znowu mam rozterki jaki wózek kupić, bo muszę podwójny, rok po roku. Nie ogarnę trójki w trzech wózkach
najstarsza będzie miała prawie 3,5 roku, syn równo dwa jak urodzi się najmłodsze także wesoło
nad łóżeczkiem też myślę, z tym że małe mam, muszę kupić dla synka większe.
Przynajmniej podstawa jeśli chodzi o ubranka i akcesoria typu laktator, podgrzewacz jest. -
Rozpakowalam ciuszki z 5,10,15 I za ta cenę to nie są złe. Wiadomo że Pinokio to nie jest ale nie jest źle
ja nie mam po kim dostać ciuszkow więc trochę do kupienia mam,dlatego już zaczynam żeby aż tyle na raz nie wydać. Milano też już wydalam ok 500 zl A droga jeszcze daleka hehe
-
Ja muszę się wybrać do piwnicy po 3 worki ubranek i zobaczyć w jakim są stanie. Po przejrzeniu ewentualnie coś dokupię. Teraz po kieszeni daje zakup mleka dla Wiki (modyfikowane+wysokoenergetyczne to koszt 600-700zł miesięcznie
)
Byłam u lekarza rodzinnego z siniakami, po wywiadzie wyszło, że mam przewlekłą niewydolność żylną. Po porodzie czeka mnie badanie przepływów i po wynikach albo leki albo operacja. -
Karo_Wi wrote:mala_misia byłam wczoraj w KappAhl i te ubranka dla dzieci są cudowne! Poszłam kupić dla siebie sukienkę na komunię i wesele, a nie mogłam się oderwać od tych małych wieszaczków
Szkoda, że takie drogie te ciuszki! Ale na bank jak będę miała trochę wolnej kasy i w końcu zliczę to, co kupiłam i dostałam od siostry, to udam się tam na łowy
już mam kilka i będę kompletować
Jakoś tez jest super .. tylko ceny mordują -
Marsylia wrote:Ja muszę się wybrać do piwnicy po 3 worki ubranek i zobaczyć w jakim są stanie. Po przejrzeniu ewentualnie coś dokupię. Teraz po kieszeni daje zakup mleka dla Wiki (modyfikowane+wysokoenergetyczne to koszt 600-700zł miesięcznie
)
Byłam u lekarza rodzinnego z siniakami, po wywiadzie wyszło, że mam przewlekłą niewydolność żylną. Po porodzie czeka mnie badanie przepływów i po wynikach albo leki albo operacja.
Współczuję z tą niewydolnością żylna. Sama mam spory problem w ciąży z żylakami, po ciąży z synem jednego laserowo usuwałam, teraz też mnie to czekaplus pajączki, a upały tylko pogarszają sprawę. Mam nadzieję że u Ciebie skończy się tylko na farmakologii. A bolą Cię też nogi albo puchną, czy tylko siniaki się pojawiają?
-
Blu nogi cały czas lekko opuchnięte, jak dłużej chodzę lub robi się upał to puchną okropnie. Do tego łapie mnie skurcz cały czas w jednym punkcie łydki i to tak mocny, że później cały dzień noga boli i chodzę lekko kulejąc.
-
Rozpakowalam paczkę z 5-10-15 I ja jestem bardzo zadowolona i z jakości i formy przesyłki.
Każda rzecz zapakowana oddzielnie w oryginalne folie.
Ciuszki są takie malutkie i słodkie że aż się wzruszyłam.
Teraz najadlam się truskawek po pracy i leżęNatkaZ lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj w secondhandzie upolowałam tyle ciuszków za 60 zł ze szok. Niektóre nowe z zary, hm i inne dobre firmy, razem wszystkiego z 15 sztuk wiec się opłaca tym bardziej ze kupiłam jeden pół kombinezon na zimę, całkiem nowy. Muszę ewentualnie jakas kurtkę dokupić i jeden kombinezon na zmianę i będzie wsio
chyba zacznę chodzić częściej bo tyle pięknych ciuszków aż nie mogę się napatrzeć
Zuuziaaaa, Blu, Flavia lubią tę wiadomość
-
Zuzia ale duży brzuszek! Ja mam dużo mniejszy
Ja coraz lepiej czuje ruchy, prawie za każdym razem jak się położę, usiądę. Czasem to jest takie nagle kopnięcie ze aż się cała wzdygam a mój mąż się śmieje ze mnie ze znowu Mel matkę straszya ile spokojniej jak się czuje ruchy, masakra