X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe szczęścia 2018
Odpowiedz

Październikowe szczęścia 2018

Oceń ten wątek:
  • Karo_Wi Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domcia88 jeśli chcesz, żeby zdjęcie było widoczne wpisujesz:

[ img ]adreszdjęcia[ / img ] - bez żadnych spacji. Adres zdjęcia musi się kończyć .jpg - jeśli wstawiasz fotki na zapodaj.net, to po załadowaniu zdjęcia kliknij w zielony link. Wyświetli Ci się Twoje zdjęcie, następnie kliknij na nie prawym przyciskiem myszy i kliknij "kopiuj adres obrazu". Następnie skopiuj je tam, gdzie wpisałam "adreszdjęcia" (bez spacji!). I powinno działać :)

Milano już pisałam, że leniwa jestem ;) I lubię sobie ułatwiać życie. Mam trochę body wkładanych przez głowę (te z 5-10-15 są takie), ale moim zdaniem te rozpinane po całości na sam początek będą super. edit: Chociaż teraz się zastanawiam, czy mnie szlag nie trafi zapinając te napki i czy przez głowę jednak nie będzie szybciej...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2018, 21:03

gg64e6ydj2x1myxr.png
  • Megsss Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa to takie kombinacje komputerowe ;) ja to działam na telefonie tylko heheh :)

Domcia88 lubi tę wiadomość

• Marsylia Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z body rozpinanych po całości korzystałam na wizyty lekarskie bo mnie stresowały zawsze. Na co dzień wolałam te przez głowę ale musiały mieć zakładki na ramionach żeby maksymalnie rozciągnąć przy wkładaniu przez główkę.

Eliza Barbara <3 wcześniak 35/36tc
    d69cj48ax1acv9cd.png

Wiktoria Klara <3 wcześniak 27tc, ZD
    bhyw9vvjj54cn9n5.png
  • Milano Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam jeden sweterek na te zatrzaski z tylu ale tak ciężko się je odpina i zapina ze nie wiem jak ja to ogarnę.

7 CS i w końcu są dwie kreski! :)

oar83e3kt53wl0vf.png
  • Karo_Wi Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No z telefonu to się bardziej namęczyć można. Dalej podaję na przykładzie zapodaj.net:

Po załadowaniu wybranego zdjęcia na zapodaj.net kopiujecie pierwszy link z tabelki (zaczynający się na https a kończący na .html) i wpisujecie go między
    [ img ]tutajgowpisujecie[ / img ]- bez spacji oczywiście. Z tym, że musicie pamiętać, żeby po net i ukośniku wpisać images znowu ukośnik i dalej leci nazwa zdjęcia, a później skasowac to, co będzie po .jpg (czyli .html). Przykładowo wyświetli Wam się coś takiego na stronie zapodaj:
    https://zapodaj.net/zdjecieciuchow.jpg.html
    A Wy, żeby wrzucić zdjęcie musicie musicie zrobić tak:
    [ img ]https://zapodaj.net/images/zdjecieciuchow.jpg[ / img]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2018, 21:16

gg64e6ydj2x1myxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2018, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możecie też skorzystać z naforum.zapodaj.net i tam po wstawieniu zdjęcia są 3 linki do skopiowania. Kopiujecie trzeci i wklejanie tutaj :)

• Megsss Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to tak mogę zadziałać :)
    https://naforum.zapodaj.net/34b9d09d33d6.png.html

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/34b9d09d33d6.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2018, 21:32

Milano, Mamusia_Ksawusia lubią tę wiadomość

• Eva31 Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2018, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2a6282af79bb.jpg

1Malinka1, Milano, Buko, Mamusia_Ksawusia lubią tę wiadomość

Eva31
  • Eva31 Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2018, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo dziala:) buko ta wersja jest prostsza hehe

Buko lubi tę wiadomość

Eva31
  • Megsss Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe u mnie tez dziala :)

• Karo_Wi Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super, cieszę się :) nie wiedziałam, że zapodaj ma coś takiego jak "na forum", to faktycznie dużo ułatwia :)
    No i piękne brzuszki macie dziewczyny!

gg64e6ydj2x1myxr.png
  • Eva31 Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2018, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megsss to twoja pierwsza ciaza? Możesz sie cieszyć z tak malego brzuszka bo dodatkowe kg w ta porę roku nie jest za fajne...

Eva31
  • Megsss Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak pierwsza ;) patrzę na Twój i się zastanawiam czy mnie lekarz nie okłamuje :D Ty masz śliczny okrągły brzuszek ... ja wyglądam jabym się przejadła :D fakt ze to zdjęcie z rana wieczorem jak cały dzień chodzę to jest trochę większy ale mimo wszystko :)

• Eva31 Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2018, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pierwszej ciazy tez duzo pozniej mnie "wybulilo"

Eva31
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2018, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i jeszcze jedno, możecie wybrać rozmiar miniaturki. Domyślnie jest najmniejsza, więc jak zmienicie to beda sie nam wyświetlać większe.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2018, 21:47

• Eva31 Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2018, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nadejdzie taki czas, ze będziemy chciały zeby malaly

Eva31
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2018, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie tak :) Spore różnice między brzuszkami są, ale jak patrz na swój, to 3 dni wcześniej był mniejszy wg mnie, a za 3 dni pewnie podrośnie, więc nawet niewiekie różnice w wieku ciąży będą widoczne ;)

• Megsss Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heheh pewnie tak

Jak już umiem wrzucać foto to wrzucam zdjęcie pajaca misiowego na jesień do wózka
    Smyk 50 zł .. są tez różowe i białe z tego co zapamiętałam

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ba4d2153b91c.jpg

Eva31 lubi tę wiadomość

• Eva31 Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2018, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh niech no ja się tylko jutro dowiem czy bedzie roz czy niebieski to tez cos w koncu kupie:)

Megsss, Kathrine lubią tę wiadomość

Eva31
  • Karo_Wi Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajny ten kombinezon! Wygląda na gruby i cieplutki, muszę się wokół niego zakręcić. Z jakiej on jest firmy konkretnie?

gg64e6ydj2x1myxr.png
‹‹ 420 421 422 423 424 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ