Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jeśli robicie zakupy w rossmanie i korzystacie z karty klubu rossman to warto się tam zarejestrować w programie „ rossne” .. kazdej przyszłej mamie( jeśli to kolejna ciąża tez ) po 34 tyg ciąży przysługuje paczka pampersow premium care „1" za 1 grosz
małe opakowanie 22 szt ale na szpitalna wyprawkę jak znalazł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2018, 22:59
Buko, 1Malinka1, mala_misia, Cukierniczka, plemniczka, Zuuziaaaa lubią tę wiadomość
-
Marsylia wrote:Blu nogi cały czas lekko opuchnięte, jak dłużej chodzę lub robi się upał to puchną okropnie. Do tego łapie mnie skurcz cały czas w jednym punkcie łydki i to tak mocny, że później cały dzień noga boli i chodzę lekko kulejąc.
Zuuziaaaa, mam taki sam brzuchI trochę nabawiłam się przez to kompleksów, bo głupio mi powiedzieć, że to "dopiero 5 ms", wolę powiedzieć, że już "prawie 6", bo wtedy jakoś usprawiedliwiam ten balon.
Zuuziaaaa lubi tę wiadomość
-
Megsss wrote:Heheh pewnie tak
Jak już umiem wrzucać foto to wrzucam zdjęcie pajaca misiowego na jesień do wózka
Smyk 50 zł .. są tez różowe i białe z tego co zapamiętałam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ba4d2153b91c.jpg
Kupiłam ten sam -
A ja już po połówkowych. Mała na 100% dziewczynka, wszystko prawidłowo, ładnie rośnie i się rozwija, waży już 321 g i wierci się niesamowicie
Szyjka przeszło 5 cm, więc ze spokojem, a łożysko na tylnej i wysoko
A ja jutro idę na polowanie ubrań ciążowych lub nieciążowych, które pomieszczą brzuszek już do końca, bo zrobiłam porządek w szafie, spakowałam rzeczy, które muszą poczekać na czas powrotu do rozmiaru sprzed ciąży, i jest tam dość pusto teraz...Avarred, 1Malinka1, Blu, mala_misia, Flavia, Cukierniczka, edka85, Patka0205, monika30, Kathrine, Lunitari, Zuuziaaaa lubią tę wiadomość
👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
To chwale się i ja
Tu synuś
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e8e2535cebea.jpg
A tu gruba ja
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e95c36c60954.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2018, 06:34
NatkaZ, Blu, mala_misia, Flavia, OlinkowA, edka85, Patka0205, monika30, Cukierniczka, Kathrine, Lunitari, tym_janek, PAPAVER, Eva31, Ewelka Elka, Zuuziaaaa, Mamusia_Ksawusia lubią tę wiadomość
-
Ale macie brzuszki! Ja przy Waszym to czuję się taka malutka, choć wydaje mi się, że on aż taki mały nie jest
Mój ginekolog też się kiedyś śmiał jak pytałam, kiedy pojawia się brzuszek, że spokojnie się pojawi, będzie jeszcze czas, gdy będę miała go dość
Już nie mówię o tym, ile macie ciuszków! Po prostu aż głupio mi, że ja nie mam jeszcze nic, więc stwierdziłam, że zrobię sobie i Poli prezent na dzień dziecka i w poniedziałek robię pierwsze zamówienie na stronie Pinokio. Nie będzie jakieś wielkie, ale coś już wrzucę do koszyka -
nick nieaktualnyTo jeszcze ja pokaże swój brzuszek i to taki z samego rana, a jeszcze niedawno był plaski
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a1c49c70e308.jpgedka85, OlinkowA, Blu, Kathrine, Lunitari, Eva31, Zuuziaaaa, Mamusia_Ksawusia, akilegna♥ lubią tę wiadomość
-
Matko, dziewczyny, ale mi poprawiłyście humor tymi ciuszkami, brzuszkami, nadrobiłam kilka stron i od razu mi lepiej, chociaż zdjęcia muszę sobie na kompie odpalić, bo części nie widzę.
Ja się wtrącę ze średnią raczej wiadomością, że siedzę właśnie u lekarza, leukocyty w moczu spadły, ale mam teraz z kolei za dużo erytrocytów, właśnie zrobiłam posiew przed chwilą, ciągle mam bóle takie, że ledwo nogą mogę ruszyć, dzisiaj nie idę do pracy
www.zcukremalbowcale.com -
OlinkowA wrote:Piękne macie brzuszki dziewczyny!
ja też już mam spory, pokażę na dniach jak już pójdę na L4 bo póki brakuje czasu, ale aby do poniedziałku!
Milano a Ty kiedy zmykasz na L4?
Ja ostatni dzień idę 4 czerwcaale dzisiaj mam urlop i w piątek bo niestety muszę jechać na pogrzeb
No i w następnym tygodniu czwartek i piątek wolny. Także tych dni w pracy mało zostało. Szukają już kogoś na moje miejsce, troche są obrażeni a dwa dni po rozmowie gdzie mówiłam koedy dokładnie idę, szefowa stwierdziła ze ide na L4 w drugiej połowie czerwca i po miesiącu wracam do pracy chodź w ogóle nie było o tym mowy! I weź tu się nie denerwuj Eh szkoda gadać
Ja brzuszek tez Wam pokaże jak już na wolnym będzie bo teraz ciagle gdzies latam. -
Milano na mnie też są obrażeni, nie mogą nikogo znaleźć na moje miejsce, nie rozmawiają ze mną ale tak sobie myślę że mam to gdzieś! Jako pracownik nie miałam żadnego obowiązku informować pracodawcy o ciąży, bo jest to moja sprawa, mam prawo dać im zwolnienie z tytułu ciąży z dnia na dzień i nic im do tego! Więc nie wiem dlaczego z tego robić takie wielkie halo, tym bardziej, że nie jestem na jakimś mega ważnym stanowisku!
Ehhh..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2018, 09:30
-
A co do brzuszków to babka w recepcji mi nie chciała wystawić L4 bez pytania lekarza, chociaż jej tłumaczyłam, że doktor mówił, że jak się będę gorzej czuła to mam bez niczego na luzie przyjść po L4. I dopiero po 15 min czekania aż wyjdzie inna pacjentka z gabinetu, babkę olśniło "Aaa, pani chce ciążowe L4? To co innego!" i mówi, że nic nie widać i myślała, że chciałam wyłudzić to zwolnienie
www.zcukremalbowcale.com -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f40b1bc747d1.jpg
No to i mój brzuszekzdjęcie robiłam dziś rano
monika30 nie stresuj się, to na pewno nie jest nic poważnego!Blu, Eva31, OlinkowA, Flavia, Megsss, Zuuziaaaa, Mamusia_Ksawusia, akilegna♥ lubią tę wiadomość