Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
To i ja pochwalę się brzuszkiem. Chociaż ja przy Was to Olinek okrąglinek
Zawsze miałam kilogramy ponad normę.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1fef27aec046.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2018, 17:49
Blu, Mamusia_Ksawusia, edka85, akilegna♥ lubią tę wiadomość
Nadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016 -
Śliczne macie brzuszki dziewczyny ❤️
Po wizycie jestem bardzo szczęśliwa i uspokojona. Malutka zostaje na pewno dziewczynką , mam specjalnie zdjęcie na potwierdzeniepoza tym zmierzyła wszystko co mogła i wszystko jest w normie, widziałam że jeden parametr którejś z kości miał 18w+6, wiec jakby mlodszy. Wazy 290g, szyjkę mam ok 4,8 cm wiec jest ok.
Ja tez prowadzę bardzo poważne rozmowy z moim domowym kotem i kotami, które są u mojej mamy i jestem pewna, że z boku ktoś by pomyślał ze jakaś wariatkaNo ale jak one odpowiadają to jak tu nie mówić
Blu, monika30, kamkam, tym_janek, Mamusia_Ksawusia, Cukierniczka, mala_misia, akilegna♥ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj po wizycie i uwaga moja Kinga ma już 500g.
Pytałam się o szyjkę, więc gin sprawdził mi dowcipnym USG i ma 4 cm. obecnie, więc nie mam się czym martwić. Mówił, że on coś robi poniżej 2cm, także co gin to inne podejście.
Byłam dzisiaj u koleżanki i wybrałam sobie torbę ubranek za 100 zł. Szczerze, to ona nieźle szalała z zakupami, bo zostały jej jeszcze 4 takie torby, a część i tak już sprzedała wcześniej.Blu, tym_janek, Mamusia_Ksawusia, Patka0205, edka85, Kathrine, mala_misia lubią tę wiadomość
-
Pytałam też o bóle podbrzusza i pachwin, mówiła, że to częste i nie mam się tym martwić ze względu na rozciąganie m. in więzadeł itp. no chyba ze pojawi się długotrwały ból czy plamienia to wtedy na IP.
Cudowne uczucie widzieć małego człowieczka w brzuchu, zrobiła tez nam zdj 3D buźki i zerkam na nie jak zaczarowana.
-
Lunitari lekarz powiedział tylko tyle po badaniu USG, że szyjka jest skrócona i że musi mnie położyć na oddział. Nie znam niestety szczegółów, byłam w takim szoku, że nie wiedziałam o co pytać, a później odebrało mi głos z nerwów. Standardowo pobrano mi krew, oddałam też mocz i wykonano posiew, więc może się przygotowują do założenia pessara... jutro się dowiem
-
nick nieaktualny
-
OlinkowA wrote:Karo trzymam kciuki! Na pewno wszystko będzie Dobrze, dużo wypoczywaj!
Malinka super wiadomości, gratuluję potwierdzonej dziewczynki ja polowkowe mam za tydzien i mam nadzieje ze moj chłopczyk zostanie chłopczykiem
Marsylia tak właśnie mi się wydawało, hmm czeka mnie wypicie 75 g tego świństwa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2018, 19:14