Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Pojechałam na IP ze wzgledu na te plamienia (a raczej wydzielinę z brązową krwią, zdarzały mi się takie tuż przed okresem), ale nie spodziewałam się, że to coś poważnego. Myślałam, że to jakiś skrzep po pobraniu cytologii się oderwał, ale z drugiej strony wydawało mi się to dziwne, bo pomimo tego, że na szczoteczce od cytologii była krew, to później w domu (również podczas stosunków) nie plamiłam. Chciałam to tylko skontrolować i wrócić do domu. A tu się okazało, że zostaję. Nic oprócz karty ciąży i dowodu osobistego ze sobą nie miałam...
-
Karo Wi kciuki do góry ..
wszystko będzie dobrze !
Któraś z was pisała o rozstępach .. niestety one są uwarunkowane genetycznie ...można być szczupłym i się smarować i mieć z nimi problem a można w ogóle się nie smarować i nie mieć ani jednego ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2018, 19:35
kamkam lubi tę wiadomość
-
Karo Wi trzymam kciuki! Informuj nas na bieżąco i wracajcie szybko do domu!
My po polowkowych. Wszystko w normie, kosc udowa mlodsza o 4 dni. Plec potwierdzona, bedzie chlopak. Wazy 300 g i lezy glowa w dol. Szyjka zamknieta, 3,5 cm wiec skrocila sie od ostatniej wizyty, ale narazie bez obaw.
Co do jakosci badania - nie jestem jakos mocno usatysfakcjonowana. Poprzednio robilam z invicta i tam sprzęt byl o niebo lepszy od tego w medicover. No ale coz.. Cieszę sie ze wszystko w normie u malego. Trzymam kciuki za wasze wizytyPikapik, Cukierniczka, Blu, Patka0205, edka85, Kathrine, tym_janek, mala_misia, Marsylia, akilegna♥ lubią tę wiadomość
-
I ja się melduję po połówkowych, wszystko prawidłowe, obwody w główce odpowiadają OM, a brzuszek, kość udowa, ramienna starsze o prawie 2 tyg. No i waga też znacznie do przodu, prawie 500g, więc kawał chłopa się z niego robi. No i moja ulubiona fotka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2018, 15:57
Mamusia_Ksawusia, Eva31, Blu, Lunitari, Milano, Patka0205, Kathrine, Flavia, tym_janek, kamkam, mala_misia, akilegna♥, monika30, Cukierniczka lubią tę wiadomość
-
My też po połówkowych
Lekarz mówi, że bez wątpienia córeczka ♡
Wszystkie parametry w normie, narządy prawidłowe, nic tylko się cieszyćKruszynka waży 402g, ale ona od samego początku jest tydzień do tyłu z wszystkimi wymiarami.
Strasznie mi ulżyło po tym badaniu!edka85, Blu, Kathrine, OlinkowA, Flavia, tym_janek, Buko, Milano, mala_misia, Lunitari, akilegna♥, monika30, Marsylia lubią tę wiadomość
-
Ale dużo wizyt połówkowych, super że wszystkie się udało
) Do mojej jeszcze tak daaaleko
Karo_Wi trzymam kciuki, by wszystko skończyło się dobrze!
Mi co prawda oko nie skakało, ale miałam skurcze łydek - raz lewej, raz prawej i mi ginekolog powiedział, że normalnie to są niedobory magnezu, ale u kobiet w ciąży to jest niedobór żelaza. Przepisał mi Chela Ferr Forte 2xdziennie przez tydzień, potem już 1xdziennie i póki co jest lepiej -
Ale tych wizyt połówkowych dużo i jakie piękne zdjęcia macie! Super, gratulacje dla wszystkich Was
ja mam w poniedziałek i już nie mogę się doczekać
Mnie znowu boli ząb, ten sam od kanałowego i to najgorsze bo w ogóle nie mogę gryźćcały czas coś jest z nim nie tak, normalnie co tydzień chodzę do dentysty
zapytam się dzisiaj mojej dentystki o co chodzi bo mnie nie stać aby co tydzień wydawać kasę na dentystę kurczę No