Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Karo Wi ciesze sie ze jestescie w domu! Ody nastepne 20 tygodni przebieglo nam spokojnie
Dziewczyny w ten weekend jest wszystko w smyku 20 procent taniej. A dla dziewczyn z trojmiasta - w sobote i niedziele sa taegi dziecięce w akpolu w Gdyni. Wybieram sie jutro dokupic pierdoly typu waciki, podklady, pieluchy tetrowe i nakladki na sutki.
Z ciuchow zostalo mi dla mlego do kupienia kilka śpiochów i polspiochow no i nieszczesny kombinezon. Reszte kupilam w
lumeksach
O tak, ciazowe spodnie i leggonsy to zbawienie i dla mnie. Cudptworca wymyslil ten pas! Szukam jeszcze tylko szortow - te z h&m kosztuja 100,a wcale mi sie nie podobaja.. Chyba jestem skazana na sukienkiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2018, 17:05
-
O ubraniach ciążowych to ja myśle ale obecnie to tylko o czyms mega lekkim i letnich sukienki spódnice w lecie jeansy kompletnie mi się do niczego nie przydadzą może jakieś lniane długie znajdę ciążowe, na dawandzie znalazłam super pumpy i fajne bardzo ciążowe koszulki są bonprix tez się zastanawiałam przeglądałam podobają mi się ale mam problemy z rozmiarem wiem jaki u nich mam ale niewiem czy np za 2 miesiące będą ok dlatego tez jakos wstrzymuje się z kupowaniem spodni
-
Ja mam cygaretki z h&m mama, już od półtorej miesiąca do pracy noszę. Super wygodne:) to tylko jedne spodnie i nie zamierzam więcej kupować ciuchów ciazowych. Wyjątkiem jest wesele w sierpniu na które będę musiała kupić sukienkę, ale na to jeszcze mam czas. Dziś dostałam umowę na czas nieokreślony
normalnie skakałam z radosci
będę miała do czego wrócić po macierzyńskim
a obstawialam że przedłużą mi do dnia porodu, a tu takie miłe zaskoczenie. Jak to pracodawca powiedział: ty jesteś w porządku dla pracodawcy to dlaczego pracodawca ma nie być w porządku ?
Katiuszaaaa, Pikapik, 1Malinka1, edka85, Karo_Wi, Kathrine, Marsylia, mala_misia, Milano, Cukierniczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamkam, to super, teraz taki pracodawca to rzadkość.
Ja niedawno wróciłam z warsztatów "bezpieczny małych" i po całym dniu poza domem jestem padnięta. Pewnie slyszalyscie o tych warsztatach, a jeśli nie to sprawdźcie czy są gdzieś w waszym pobliu realizowane. I jeśli macie możliwość wziąć w nich udział to naprawdę polecam. 3,5 godziny minęło jak chwilą, mój m. był dość sceptycznie nastawiony (jak to zwykle do moich pomysłów), a wyszedł zachwyconyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2018, 22:25
-
nick nieaktualnyTak, na Madalińskiego. Fakt, że były reklamy, bo warsztaty są bezpłatne, więc coś za coś, ale nie były takie nachalne jak na pokazach np. Kosmetykow. Natomiast wg mnie sporo przydatnej wiedzy w humorystyczny sposób przekazanej. Jak wybrać fotelik mówił przedstawiciel firmy maxi cosi pokazując na ich fotelikach ale wg mnie nie było to na zasadzie "tylko nsze foteliki, żadne inne". O zapinaniu pasów w ciąży, też dlaczego tak, a nie inaczej, a najlepiej z adapterem. Pierwsza pomoc u niemowląt, też bardzo fajnie i bez reklam. Próbek i ulotek trochę dostaliśmy, ale mało. Kilka dziewczyn na koniec wygrało w losowaniu fajne rzeczy od sponsorów.
Mój m. Był dość sceptycznie nastawiony i jak tuż przed warsztatami mu powiedziałam że trwają 3,5 godziny, to chciał uciekać. Natomiast wyszedł z warsztatów bardzo zadowolony, minęły nam bardzo szybko. My oceniamy je na duży plus. -
Dziewczyny, dziś jest również nasze święto. Dla wielu z nas po raz pierwszy
*SmoczycA*, Lunitari, Buko, kamkam, Pikapik, mala_misia, Blu, Cukierniczka lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny. Ja wczoraj byłam na weselu i tak jak zawsze lubiłam tańczyć to powiem Wam że ruchy teraz mam jak hipopotam haha
z przepisem już pewnie za późno ale polcema pyszna sałatkę: makaron włoski najlepiej z Lidla (jak jest tydzień wloski),ser mozarella,pomidory suszone,pomidory koktajlowe,sprazony słonecznik i pesto. Pychaaaa
muszę się pochwalić że dostałam prezent od Kacperka na dzień mamy. Mega piękne uczucie
edka85 lubi tę wiadomość
-
Mi bardzo smakuje sałatka z selerem naciowym, szynką, papryką, kukurydzą, serem żółtym i majonezem.
Wikusia sprawiła mi wyjątkowy prezent - zjadła z łyżeczki obiadek z kawałkamiDo tej pory na widok łyżeczki płakała, z kawałkami też był problem.
Lunitari, Pikapik lubią tę wiadomość
-
Zuuziaaaa wrote:Karo Wi ciesze sie ze jestescie w domu! Ody nastepne 20 tygodni przebieglo nam spokojnie
Dziewczyny w ten weekend jest wszystko w smyku 20 procent taniej. A dla dziewczyn z trojmiasta - w sobote i niedziele sa taegi dziecięce w akpolu w Gdyni. Wybieram sie jutro dokupic pierdoly typu waciki, podklady, pieluchy tetrowe i nakladki na sutki.
Z ciuchow zostalo mi dla mlego do kupienia kilka śpiochów i polspiochow no i nieszczesny kombinezon. Reszte kupilam w
lumeksach
O tak, ciazowe spodnie i leggonsy to zbawienie i dla mnie. Cudptworca wymyslil ten pas! Szukam jeszcze tylko szortow - te z h&m kosztuja 100,a wcale mi sie nie podobaja.. Chyba jestem skazana na sukienki
Dzięki za cynkByłam w akpolu ...tez kupiłam tetry , ręczniki kąpielowe dla młodego bo miały fajny rabat .. pajace Pinokio wyszły po 28 zł wiec tez się skusilam .. reszta cen nawet z rabatem wychodzi tak jak przez internet lub drożej ... butelki i smoczki aventa kupiłam na Allegro w hurtowni z Łodzi polowe taniej niż w Akpolu ! Także trzeba być czujnym bo gdzieś dają rabat a na innych produktach nadrabiają
mąż był najbardziej szczęśliwy na koniec przy loterii paragonowej
udało mu się złowić kosmetyki do pielęgnacji w prezencie