Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie dziś na zakupach złapał dość mocny ból brzucha podobny jak na okres i się najadłam strachu bo myślałam że to coś z małą... Aktualnie jest już lepiej bo byłam dziś w toalecie ale te zaparcia to porazka.. Probowałam jeść sliwki suszone , oterby , siemię lniane i mało co rusza
Jeśli macie coś sprawdzonego to dajcie znać.
-
Kathrine wrote:Mnie dziś na zakupach złapał dość mocny ból brzucha podobny jak na okres i się najadłam strachu bo myślałam że to coś z małą... Aktualnie jest już lepiej bo byłam dziś w toalecie ale te zaparcia to porazka.. Probowałam jeść sliwki suszone , oterby , siemię lniane i mało co rusza
Jeśli macie coś sprawdzonego to dajcie znać.
-
Megss ja kupilam troche wiecej bo miedzy innymi termometr i laktator z NUK, rozek za 13 złotych i komplet poscieli. Jakies pierdoky typu pieluszki, wkladki laktacyjne i butelka tomme tippee, bo slyszalam o nich wiele dobrego z wiarygodnego źródła, prześcieradło na przewijak i nakladki na sutki ktore podobaja mi sie najbardziej
sliczne byly te ciuszki pinokio, i na koniec zapomnialam jakiego rozmiaru i czego mi brakuje, dlatego nie wzielam nic
Megsss lubi tę wiadomość
-
Kurczę, ja mam tak mało rzeczy jeszcze, w zasadzie kilka ubranek tylko, a ten czas tak pędzi, że zaraz się obudzimy w październiku
kuzynka mi dała znać, że część rzeczy, które jej zostały po porodzie nieodpakowane typu podkłady etc to mi da (chciałam żeby sobie zostawiła, ale po 2gim porodzie kategorycznie twierdzi, że już jej się NIE przyda
) także powoli do przodu
www.zcukremalbowcale.com -
Mi na szczęście cały czas przybywa rzeczy
w poniedziałek przyjedzie do mnie paka z chłopięcymi ubraniami od 56 do 72 włącznie z kombinezonami zimowymi, kurtkami itd itp, wózek już mam do odbioru w sklepie, przy okazji odbioru wózka może uda mi się kupić półkę z przewijakiem i wanienką ( takie 3 w 1- znajome mówią że to bardzo sensowne i funkcjonalne rozwiazanie, jak macie dużo miejsca w domu to polecam popatrzyc na taki wynalazek)
Ale ja o tak mam bardzo dobrze bo dużo rzeczy typu łóżeczko, specerowka quinny, część ubran, rożkow dostaje w spadku od mojej mamy po młodszej siostrze (tak, jest mega spora różnica czasu pomiędzy mną a siostrą, obecnie nasze oczko w glowie, bardzo zazdrosne że będzie mlodczy dzidziuś od niej)
Cukierniczka lubi tę wiadomość
-
Zuuziaaaa wrote:Megss ja kupilam troche wiecej bo miedzy innymi termometr i laktator z NUK, rozek za 13 złotych i komplet poscieli. Jakies pierdoky typu pieluszki, wkladki laktacyjne i butelka tomme tippee, bo slyszalam o nich wiele dobrego z wiarygodnego źródła, prześcieradło na przewijak i nakladki na sutki ktore podobaja mi sie najbardziej
sliczne byly te ciuszki pinokio, i na koniec zapomnialam jakiego rozmiaru i czego mi brakuje, dlatego nie wzielam nic
To ja już takie gadżety jak laktator termometr butelki kupiłam wcześniej
Fajnie ze zakupy udanetylko te tłumy !
-
Dziewczyny ja też ostatnio kupiłam fotelik wraz ze śpiworkiem zimowym i uwaga mufką - robione były na zamówienie. Do tego kombinezon zimowy. Ubranka na 62 mam już wszystkie i trochę na 68, 72. W sumie to został mi do kupienia wózek, łóżeczko dostawne bez którego nie dam rady i wanienka. Mogę już iść rodzić
Monika30, polecam wysokie dawki witaminy C,najlepiej takiej sproszkowanej. Ja miałam ciągle problemy i tym się wyleczyłam definitywnie, a sytuacja u mnie ciągnęła się latami. Świetna jest z visanto naturalna z dzikiej róży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2018, 14:27
-
Też macie uczucie jakbyście ciągle "czuły pęcherz ? Jak oddaje mocz to nic mnie nie piecze,ale jak wstaje to ciągle coś mnie ciągnie jakby za pęcherz. Nie wiem czy to macica czy Kacperek czy robi mi się jakaś infekcja. Robiłam badania 4 dni temu to wyszło mi te ph 8 ale brak leukocytów i bakterii. Jutro powtórzę i zobaczymy co będzie.
-
monika30 wrote:Też macie uczucie jakbyście ciągle "czuły pęcherz ? Jak oddaje mocz to nic mnie nie piecze,ale jak wstaje to ciągle coś mnie ciągnie jakby za pęcherz. Nie wiem czy to macica czy Kacperek czy robi mi się jakaś infekcja. Robiłam badania 4 dni temu to wyszło mi te ph 8 ale brak leukocytów i bakterii. Jutro powtórzę i zobaczymy co będzie.
www.zcukremalbowcale.com -
Ja mam cały czas parcie na pęcherz, jakbym co najmniej pół dnia trzymała. A wylatują dosłownie 4 kropelki i koniec. Ale to nie jest infekcja- po klebuszkowym zapaleniu nerek miwałam dość często zapalenie pęcherza, więc potrafię odróżnić zapalenie. Nie wiem jak wkleić link do sprzedawcy allegro , więc wklejam link do jego produktu. Ma dość tanie rzeczy i duży asortyment.
hubiworld
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6855729148Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2018, 20:39
-
Też często muszę odwiedzać toaletę a wcale dużo się tego w pęcherzu nie uzbierało
Całe szczęście w nocy póki co jeszcze wstawać przez pęcherz nie muszę.
Dzisiaj mąż chyba poczuł ruchy Elizy a na pewno je zobaczył. Zastanawiał się jakim cudem brzuch może mi tak skakać jak tam taka mała istotka siedzi