Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam bujaczek po synku Ale on wogole w tym nie chcial lezec. Bardziej chyba chusta mi sie przyda a jak Bede chciala los zrobic w Domu to upatrzylam sobie krzeselko do karmienia peg-Pergo Tatamia gdzie noworodki moga lezec i hustawka jest tez.
A jeszcze wogole polecam wam fotel bujany do karmienia z Hauck poprostu wypoczywac mozna w nim -
nick nieaktualny
-
A jak tam Wasze bębenki?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2018, 15:57
_magda87_, Flavia, Lunitari, Blu, akilegna♥, kamkam, monika30 lubią tę wiadomość
-
No nie mam więcej dzieci
A wypukły pewnie z powodu najgrubszego dziecka tego wątku. Okaże się w środę, czy to rzeczywiście teki wielkolud
-
Lunitari wrote:Jaki cudny! I rzeczywiscie dzidziys duzy, moj w 24+4 mial niecale 800
duzy chlopak bedzie!
-
OlinkowA wrote:Ewelka ja! Nie mam wybranego imienia dla synka, skłaniam się ku kilku Ale decyzji nie ma...
Mam wrażenie że dla chłopców jest mniej ładnych imion
-
Dziewczyny ja tez nie mam imienia jeszcze, i szczerze mowiac zostawiamy to z mezem na ostatnia chwile. Nie wiem dlaczego, i moze zabrzmi to bezczelnie, ale nie martwie sie tym i jest to rzecz o ktorej zapominam. Paradoksalnie jest to dla mnie najmniej istotne. Pewnie bliżej porodu zmienię nastawienie
AnnaIzabela lubi tę wiadomość
-
Pikapik wrote:Co planujecie kupić dla dzieciaczków do leżenia w trakcie dnia ? Zastanawiam się czy kupić jakiś kosz czy lepiej leżaczek ? Mamy duży pokój połączony z kuchnia wiec fajnie gdybym miała mała na widoku gotując czy sprzątając
Ja mam takie sześciokątne łóżeczko na kółkach do salonu i kuchni a na piętrze będę kładła do łóżeczka. Mam nadzieje, że leżaczki czy bujaczki nie będą potrzebne.
Edka śliczny brzusio
Mój w 20+4 miał coś około 350g, faktycznie u Ciebie kluseczka rośnieedka85 lubi tę wiadomość
-
Mój w 22+1 miał ok 450
dziś wizyta, ciekawe czy znowu syn będzie spał przez całe USG. On to chyba robi na złość mamie
cały czas szaleje a jak jest wizyta to za nic w świecie nie chce się ruszyć
A co do imion to też niestety nie mam pojęcia jakie... imion dla dziewczynek jest mnóstwo ładnych (jakby nasz syn okazał się córka to byłaby Marcelina). Może Adam?Kornel? Do żadnego nie jestem przekonana -
Dzień dobry w poniedziałkowy ranek
Dxisiaj od tygodnia pierwszy raz się wyspalam, byłam chyba już tak zmęczona tymi bezsennymi nocami, ze padłam ale to dobrze
U nas weekend spokojnie w sobotę składaliśmy komodę do pokoiku i w sumie zostało tylko zakupienie fotela, łóżeczka i półek a następnie tylko dodatki. To już jest mój ulubiony pokój w Naszym mieszkaniuWczoraj za to bardzo leniwy dzień
Edka przepiękny brzuszek! Muszę i ja w końcu zdjęcie zrobić swojemu. Planujecie jakieś sesje brzuszkowe czy coś? -
To i ja się witam w nowym tygodniu!
Jeśli chodzi o imiona - też długo nad tym debatowaliśmy. I też nam łatwiej było wybrać imię ew. dla dziewczynki, a jest chłopiec. Ale ostatecznie mąż się uparł na Filipa i tak zostało. My mieliśmy taki patent, że co jakiś czas siadaliśmy i czytaliśmy imiona. I tak wieeeele razy. Aż za którymś razem mąż się zakochał w tym imieniu (chociaż wcześniej podchodził sceptycznie do niego) i ja już się nie wykłócałam i tak zostanie.
Nasz też zapowiadał się na dużego chłopaka, bo nadrabiał o ponad tydzień z wagą i wymiarami. Na ostatniej wizycie ze słabymi przepływami wyszło, że już tak szybko nie rośnie i tak w 23 tygodniu miał 520 gr.
My dzisiaj idziemy na usg 4D. Była już któraś z Was? Jak wrażenia?
A mam pytanie do pierworódek, kupujecie coś swoim facetom na dzień ojca?