Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kryha mam ogromną nadzieje ze wszystko będzie z Wami dobrze! :*
Dzięki dziewczyny za podtrzymanie na duchu, tak tez myśle ze wtedy jeszcze nic się nie liczyło
Aaa i Aga dzięki Tobie mam nadzieje jakaś aby zobaczyć serduszko za tydzień a ten system to serio świetna sprawa a wynik na pewno daje dużo spokoju co? -
Z innej beczki. Czy któraś z was miewa czasami ból jajnika? Mnie czasem zakłuje ten z owu i zastanawiam się, co to znaczy. A nie chce sobie jak zwykle coś wkręcać...
-
nick nieaktualny
-
edka85 wrote:Z innej beczki. Czy któraś z was miewa czasami ból jajnika? Mnie czasem zakłuje ten z owu i zastanawiam się, co to znaczy. A nie chce sobie jak zwykle coś wkręcać...
Mnie czasem zakłuje prawy ale niestety nie wiem czy to z niego była owulacjaedka85 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2020, 13:33
Kolorowapani lubi tę wiadomość
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
Milano tak dużo spokoju daje teraz w końcu wyluzuje.
Tak chodzimy do tego lekarza od lipca i zawsze chodzimy razem. Mąż też widział bijące serduszko
Edka ja tak mam. Pytałam lekarza to mi powiedział: no teraz będzie kuło, będzie...edka85 lubi tę wiadomość
Starania od lipca 2017.
11.12.2017 - pierwsza IUI na cyklu stymulowanym - cb
01.02.2018 - HCG 8748,4 mlU - naturalny cud / 03.02.2018 - HCG 11482,1 mlU / 05.02 - 110/min
-
Ale dużo skrobiecie
Mnie też czasami boli jajnik. Razem z bólami brzucha uważam to za normalne o ile nie jest to silny i niemijający ból.
kryha ściskam i trzymam kciuki żeby było dobrze -
Hej. Witam się nieśmiało i nadal z lekkim strachem Można dołączyć??
tym_janek, Du-Dulia lubią tę wiadomość
Nadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016 -
Ja mialam w tym cyklu robione sonohsg i myślałam ze to przez to tak czulam prace jajnikow, ale jednak to cos innego chociaż trudno mi uwierzyć od piątku czuje bóle podbrzusza takie jak na @, ale trwaja chwile i przechodzą25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
kryha wrote:Lekarz tylko mnie zbadał bez robienia usg... Mówił że krwawię jak na miesiączkę.
Kazali zostać na noc, dali kroplówkę. Jutro rano badania, powtórka bety i usg...
Nie mam nadziei że skończy się dobrze, szczególnie że jak sama robiłam 2 razy betę to nie rosła dobrze
Mąż dzisiaj pierwszy raz zostanie sam na noc z 2-letnim synem. Masakra -
kryha wrote:Lekarz tylko mnie zbadał bez robienia usg... Mówił że krwawię jak na miesiączkę.
Kazali zostać na noc, dali kroplówkę. Jutro rano badania, powtórka bety i usg...
Nie mam nadziei że skończy się dobrze, szczególnie że jak sama robiłam 2 razy betę to nie rosła dobrze
Mąż dzisiaj pierwszy raz zostanie sam na noc z 2-letnim synem. Masakra
Kryha, trzymam kciuki dzielna kobieto!
2011_Synek
24 stycznia_beta HCG 221, 29 stycznia_ betaHCG 2600____Bądż z nami -
nick nieaktualny
-
aga94 wrote:Jestem już po wizycie. Zarodek się rozwija i widzieliśmy już bijące serduszko! Mamy też już kartę ciąży w jakimś systemie lekarzowi wyliczyło, że na 95% wszystko dobrze się skończy. jestem taka szczęśliwa
aga94 lubi tę wiadomość
-
edka85 wrote:Z innej beczki. Czy któraś z was miewa czasami ból jajnika? Mnie czasem zakłuje ten z owu i zastanawiam się, co to znaczy. A nie chce sobie jak zwykle coś wkręcać...