Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny które szukają do wyprawki kokonu podaję taniego dystrybutora na allegro:
https://allegro.pl/uzytkownik/JUKKI_PL?order=m
Jest nawet super zestaw za 120 zł:
https://allegro.pl/5-elem-kokon-materac-motylek-kocyk-podusz-minky-i7424877728.html
Chyba będę zamawiać od nich, cena jak dla mnie świetna.1Malinka1 lubi tę wiadomość
-
Milano wrote:Dziewczyny które szukają do wyprawki kokonu podaję taniego dystrybutora na allegro:
https://allegro.pl/uzytkownik/JUKKI_PL?order=m
Jest nawet super zestaw za 120 zł:
https://allegro.pl/5-elem-kokon-materac-motylek-kocyk-podusz-minky-i7424877728.html
Chyba będę zamawiać od nich, cena jak dla mnie świetna.
-
Ewel. wrote:U mnie studniówka dopiero za 16 dni. Co do teściowej to moja jest z gatunku nawiedzonych. Jeszcze mnie nie poznała a już mnie nie lubiła
W weekend obchodziliśmy 3 urodziny córki a teraz mają przyjechać teściowie. Marnie to widzę ale muszę się przemęczyć.
Czekamy na Hanie -
Mnie moja tez drażni, na szczęście sama organizuje sobie czas wolny i mi dupy nie zawraca. Ani nie zawraca ani nie pomaga przy Zuzi. Pamiętam jak kilka lat temu przychodziła do mnie po porodzie gotować zupę warzywna „bo zdrowa dla karmiącej” i te fruwające po kuchni obierki ze skrobaczki merchewkowo-pietruszkowe „bo skrobaczka obiera się lepiej warzywa”. Któregoś dnia przytargała od siebie z domu skrobaczkę „bo miala dwie a nam sie przyda”. Nie podołałam! Powiedziałam mężowi żeby powiedział mamie ze już sami sobie radę damy i żeby nie przychodziła!Czekamy na Hanie
-
Mój mały ma w miarę stałe pory ale zdarzają się "słabsze dni". Przeważnie pobudza się po czymś słodkim lub zimnym. A propo wizyty teściów to przyda się duuużo mocy bo od maja są obrażeni śmiertelnie bo odważyłam się nie przyjść na ślub ich córki z powodu dużego krwiaka ale to przecież nie był na tyle ważny powód
-
Monika, zdarzają się takie "słabsze" dni. To jest człowiek, on także może miewać zmienne humory, czasami jest bardziej ruchliwy, czasami mniej. Nie bój się, wszystko jest ok.
-
W końcu udało mi się nadrobić
ja dziś też rano miałam lekką panikę, że coś nie tak, bo wczoraj czułam Małą znacznie mniej i delikatniej niż w ciągu ostatnich kilku dni, w ogóle rano nie dawała znaków, a zawsze to robiła, ale potem już poczuła, że to tam jest
No dziewczyny, Nas te najbliższe święta Bożego Narodzenia strasznie cieszą, bo będziemy w końcu we trójkę i na dodatek w nowym domu! Nie wiemy jeszcze jak z wigilią, z jednej strony chciałabym żebyśmy byli tylko we troje podczas samej wigilii, ewentualnie potem rodzice dojadą, ale zawsze mówiłam, że na pierwszą wigilię w nowym domu zaprosimy rodziców moich i Męża i teraz mam dylemat. Póki co o tym nie myślę, zacznę się zastanawiać na początku grudnia, ważne że sukienka dla Małej na święta już jest
A co do teściowej, moja zła ogólnie nie jest, bo "cennych rad" nie muszę jej słuchać i szanuje moje zdanie. Ale mam do niej żal jedynie, że pozwala, by jej córeczka, a siostra męża, rozpowiadała o Nas dookoła różne brednie i w ogóle zachowywała się w stosunku do Nas bardzo chamsko i nic z tym nie zrobi, a jak ostatnio Mąż jej powiedział, co znowu zrobiła to tylko usłyszał, że ja też mam w tym winę i w ogóle, choć ja nic nie zrobiłam. Kiedyś jak byłam znacznie młodsza to nie byłam idealna i też jej robiłam trochę na złość jak ona dawała Nam popalić (a dawała mocno), ale bez przesady, potem ją przeprosiłam i od tego czasu staram się być neutralna, a szwagierka to i tak robi co chce. Dlatego stwierdziliśmy, że nie chcemy jej na chrzestną, mój Mąż nawet to od razu powiedział, a ja tylko się zgodziłamNikomu tego jeszcze nie powiedzieliśmy, zobaczymy co to będzie
A chrzciny też planujemy zrobić marzec/kwiecień jak Mała będzie większa i będzie już cieplej
-
U mnie tez zdarzają się ciche dni i myśle prawie na pewno ze ma to związek z naszym nastrojem. Dzisiaj mam bardzo bardzo kiepski dzień wiec i młoda jakoś się tam nie rozpycha za bardzo, chociaż i tak jest lepiej niż kilka dni temu kiedy złapał mnie taki dołek po raz pierwszy- wtedy cały dzień siedziała jak mysz pod miotła
-
_magda87_ wrote:Pikapik-ja 2 tyg temu miałam kilka dni i szczerze do tej pory sie załatwiam (przeoraszam za słownictwo )”na rzadko”.Do tego nabawiłam sie hemoroidów,mam pierwszy raz w życiu
()