Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
To u mnie nieco inna sytuacja ale trzymam kciuki tak za Ciebie jak za siebie
u mnie dokumenty tez sa wszystkie ok i nic do ukrycia wiec liczę na pozytywne zakończenie sprawy .
Niestety nasza księgowa która prowadzi kilkanaście firm mówi ,ze kontroli jest teraz na pęczki . Trzeba się uzbroić w cierpliwość . -
Cześć dziewczyny, ja również przegapiłam swoją studniówkę!
Siary nie zauważyłam, a obserwuje się codziennie, generalnie piersi nie dotykam żeby niczego nie podrażniać, pobudzać - tak radziła położna.
Macie już wybraną położną do porodu czy omijacie ten temat? W szpitalu gdzie rodzę kobiety "wykupują" sobie połozną na poród, koszt ok 1000 zł, ale wiadomo że jak poród kończy się cc wtedy nie bierze nic. -
Ja położnej nie wybierałam i w ogóle to czekam z tematem do szkoły rodzenia w sierpniu, na razie nie ogarniam
A co do zaparć to ja mam właśnie od żelaza, aż się nie mogę nadziwić jak piszecie, że biegunka od żelaza. Ja odkąd biorę to jest masakra, a nigdy w życiu problemu nie miałam.Avarred lubi tę wiadomość
www.zcukremalbowcale.com -
ChicChic wrote:Ja w styczniu zakonczylam prowadzenie dzialalnosci i zatrudnilam sie na etacie. A potem zaraz zaszlam w ciąże... Wiem, że moze to wygladac podejrzanie, w sumie im sie nie dziwie.
DOstalam wykaz dokumentow do dostarczenia + jakiś formularz do wypełnienia, do tego napiszę pismo i na pewno przejdzie, bo nie mam nic do ukrycia.Megsss lubi tę wiadomość
-
Mi leci siara z jednej piersi głównie. Nie ma reguły, ale raz mocniej, raz słabiej. Wczoraj wieczorem akurat o dziwo z dwóch piersi. Na szczęście nie są to duże ilości, ale raz zdarzyło się, że aż kapało. Gin mówiła, że to fizjologiczne, więc się nie stresuję.
Milano jasne dam znać jak dojdzie wszystko
Wybraną położną do porodu ? Nie mam takiej możliwości, żeby wybrać, chociaż nie dowiadywałam się, czy za opłatą byłoby to możliwe, ale nie skorzystam raczej.
Milano lubi tę wiadomość
-
Orchidea33 ja też tak mam
Ostatnio mi wróciło to i nie mam ochoty praktycznie na nic a jak mam robić jakieś mięsne potrawy to już wgle porażka. Dziś byłam na targu i kupiłam sobie bób więc zrobię z pietruszka + kasza jaglana do tego i mam obiad na dwa dni
Niestety dla mojego M to za mało i musze jakieś mięcho zrobić
-
Megsss wrote:To u mnie nieco inna sytuacja ale trzymam kciuki tak za Ciebie jak za siebie
u mnie dokumenty tez sa wszystkie ok i nic do ukrycia wiec liczę na pozytywne zakończenie sprawy .
Niestety nasza księgowa która prowadzi kilkanaście firm mówi ,ze kontroli jest teraz na pęczki . Trzeba się uzbroić w cierpliwość .
A u Ciebie jaka sytuacja? Ja zaczynam się martwić jak to będzie u mnie
Ja siary jako tak to chyba noe zauważyłam, owszem widzę czasem jakoś biały nalot na sutkach i ogólnie bolą mnie przy dotyku ale poza tym nic, raz wydawało mi się ze mam brudny stanik.
Przełożyli mi dziejsza wizytę z 14:00 na 19:45 Ehh cały dzień czekania -
a ja dzis tak pragnelam wyjsc z domu,pognalam na zakupy.Doslownie przeszlam pare sklepow,spozywczak i jestem padnieta...wrocilam i juz mam jakies uklucia w kroku.Nie kupilam nic oprocz paru kosmetykow
Ja mam zero siary,piersi mam minimalnie wieksze,jedynie sutki urosly i zmienily kolor
Mam zero weny na gotowanie i przyrzadzanie potraw,najchetniej bym wogole nie wchodzila do kuchni,ale jesc trzeba i teraz jest wazne zeby sie bardzo zdrowo odzywiac
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
29.09.2018❤️ -
Co do gotowania to mam to samo, nie chce mi się nic wymyślać, gotować zero weny a wcześniej na prawdę to lubiłam! A teraz najchętniej przeszłabym na gotowy obiad albo zjadła coś na szybko gotowego a No tak nie można..
-
Z gotowaniem tez mam ostatnio problemy, ale mogę wam polecić szybki przepis na pożywny obiad
Każą jaglana z wędzonym łososiem i dodatkami takimi jak pomidorki koktajlowe, fasolka szparagowa, jarmuz, słonecznik lub pestki dyni, można dać tez koperku do tego jakiś sos na bazie oliwy z oliwek lub sama oliwa i jest pycha1Malinka1, akilegna♥ lubią tę wiadomość