Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dere wrote:Hej, od wczoraj mega mdlosci a jeszcze stroj kota na bal przebierancow na piatek szylam dla starszej. Wczoraj odebralam mlodsza ze zlobka i ma rozyczke, jestem zalamana, bo ja nie chorowalam na rozyczke a juz szukam w doktor google co z ciezarnymi
-
Milano wrote:Ja mam, rano najbardziej ale brzuch boli i mam tylko wrażenie ze coś nie takjest ale podobno to normalne.
Poradzicie mi czy przed wizyta zrobić badania progesteronu aby lekarz od razu widział czy jest Ok?
TinyYnka kciuki za wizytę, daj znać po
Faktycznie dzisiaj bardzo wizytowy dzień, chyba juz cztery się nazbierałyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2018, 09:02
-
Szimi bądź dobrej myśli! Ja wiem jak to jest, tez różne myśli krążą po głowie ale nie mamy wpływu na to co się teraz będzie działo.. czekajmy na wizytę u lekarza
AlicjaJ dzięki, pojadę w sobotę i zbadam pomyślałam nawet ze może zrobię betę ale nie nie kurczę chyba nie ma to sensu co? Zrobię od razu morfologię to na pewno -
Milano wrote:Szimi bądź dobrej myśli! Ja wiem jak to jest, tez różne myśli krążą po głowie ale nie mamy wpływu na to co się teraz będzie działo.. czekajmy na wizytę u lekarza
AlicjaJ dzięki, pojadę w sobotę i zbadam pomyślałam nawet ze może zrobię betę ale nie nie kurczę chyba nie ma to sensu co? Zrobię od razu morfologię to na pewnoMilano lubi tę wiadomość
-
Milano wrote:Tak jest Alicja! To coś prócz tego progesteronu i morfologii zrobić coś jeszcze coś co jest oczywiste czy czekać co lekarz zaleci?
Moja gin kazała mi na następną wizytę zbadać właśnie glukozę, TSH i jeszcze toksoplazmozę. -
Sylwiaa992 wrote:Hej dziewczyny
Męczą Was gazy i zaparcia? Ja już trzecia noc sie budzę bo brzuch przez to boli ... Brzuch wzdety i kaplica przez dzien jest ok a w nocy spac się nie da
Ja mam, ale 24h na dobę... Przez to wyglądam już jakbym była w 6 miesiącu i żadnych spodni nie dopinam.
Starania od lipca 2017.
11.12.2017 - pierwsza IUI na cyklu stymulowanym - cb
01.02.2018 - HCG 8748,4 mlU - naturalny cud / 03.02.2018 - HCG 11482,1 mlU / 05.02 - 110/min
-
Dere wrote:Wiem, dzis mam lekarza umówionego, córka jak ma wysyp to juz nie zaraza
Co do pączków to już pisałam, że mi na samą myśl się robi niedobrze -
Czytałam ze można pic na zaparcia koper wloski, kupilam i tadam! Na opakowaniu pisze ze nie dla kobiet w ciąży. Ale zaopatrzylam sie w sliwki suszone25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Ja tak jak Alicja. Mega mdłości na sam zapach pączków W sklepie myślałam, że zejdę od ich zapachuNadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016 -
Ja jak pomyśle sobie o jakimkolwiek jedzeniu to mnie mdli ale po pączku akurat mnie nie mdli hehe Gorzej jest jak mam coś na obiad ugotować to nie wiem co bo na co popatrzę to ble
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2018, 09:49
Szimi lubi tę wiadomość
-
Dere wrote:AlicjaJ ja juz zgladam trzy, a teraz zdycham w pracy, oby do 15tej w sumie juz obrobiona wiec teraz wegetacja w robocie
sald wrote:Ja dokładnie tak samo. A przecież bez czekolady sobie życia nie wyobrażałam
Kathrine wrote:Ja jak pomyśle sobie o jakimkolwiek jedzeniu to mnie mdli ale po pączku akurat mnie nie mdli hehe Gorzej jest jak mam coś na obiad ugotować to nie wiem co bo na co popatrzę to bleWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2018, 09:58