Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja też czekam na wyniki drugiej bety, a ich wciąż nie ma. Zaczynam się irytować.
Macie jakieś dolegliwości? Mnie od tygodnia niemalże codziennie męczy zgaga, do tego doszło wzmożone pragnienie (i tym samym częste wizyty w toalecie), non stop ból piersi (szczególnie nad ranem - jakby miały wybuchnąć) oraz czasami napięcia podbrzusza. -
U mnie też non stop chce się pić. Toaleta w nocy odwiedzana jak najlepsza przyjaciółka.
Brzuch czasem w nocy zaboli ale lekko. Piersi bolą w nocy, najbardziej rano. Ale w pierwszej ciąży były dużo bardziej wyraźne objawy. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2020, 13:38
Miru lubi tę wiadomość
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
Iwona27091991 wrote:14 dpo beta 47,13
16 dpo beta 50.83, progesteron 5,3
niestety wiem co to znaczy, nasze szczęście trwało tak krótko -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2020, 13:38
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
Iwona27091991 wrote:Dzwoniłam do gin, kazał mi powtórzyć betę w poniedziałek i wieczorem mam przyjść na wizytę. Kazał też brać luteinę (nigdy wcześniej jej nie brałam). Ale nie dał żadnej nadziei bo przyrostu praktycznie nie ma.
-
hej dziewczyny Nie wiem czy już pisałam jestem też po 2 becie . Pierwsza 1493,2 i to było 18 dni po owu , druga beta 2733,6 - 20 dni po owu. Rośnie chyba ładnie W środę idę do lekarza . Niestety prywatnie .
Mam nadzieje ze będzie coś widać.
Jeżeli chodzi o objawy to tez bardzo słabe . Pragnienie , boli mnie troche podbrzusze i do tego ciągle czuje jakieś wibracje Budzę się o 5-6 rano i juz nie potrafię spać . Bolą mnie trochę piersi i w sumie tyle .
Może za wcześnie na mdłości czy wrażliwość na zapachy
Mam nadzieje ze wszystko będzie ok -
Iwona 27091991 trzymam kciuki aby beta jeszcze urosla.
Ja swojej bety nie sprawdzalam, raczej nie bede sprawdzala.
Pierwsze USG 16 lutego w 7 tygodniu, myslisice, ze powinno byc juz serduszko?
Jestem po 3 stratach i nie do konca wierze w to, ze sie uda, ale mam wielka wielka nadzieje... Objawow praktycznie nie mam, moze czescie biegam do toalety i dziwnie mnie pieka piersi, ale raczej nie jest to bol. -
Choklito, i dobrze robisz. Czekanie na wynik jest naprawdę stresujące. Czasami naprawdę lepiej nie wiedzieć i po prostu wierzyć. A co do usg - tak już w 7 tc bardzo często widać serduszko.
-
Choklito wrote:Iwona 27091991 trzymam kciuki aby beta jeszcze urosla.
Ja swojej bety nie sprawdzalam, raczej nie bede sprawdzala.
Pierwsze USG 16 lutego w 7 tygodniu, myslisice, ze powinno byc juz serduszko?
Jestem po 3 stratach i nie do konca wierze w to, ze sie uda, ale mam wielka wielka nadzieje... Objawow praktycznie nie mam, moze czescie biegam do toalety i dziwnie mnie pieka piersi, ale raczej nie jest to bol.
Właśnie sprawdzałam teraz usg z poprzedniej ciąży pierwsza wizyta w 6 tc i zaznaczone serduszko. Więc koło 7 pewnie będzie już widać ile jesteś po owu? -
Jestem 15 DPO, bety nie sprawdzam, bo mieszkam w UK i takie badania kosztuja tutaj fortune. Zgadzam sie z Toba Miru, 4 tydzien to chyba dosc wszesnie na objawy, ale bardzo bym chciala je miec, choc pewnie jeszcze pozaluje swoich slow. Ciesze sie, ze w 7 tygodniu powinno byc widac juz serduszko, nie moge sie juz doczekac
-
Choklito wrote:Jestem 15 DPO, bety nie sprawdzam, bo mieszkam w UK i takie badania kosztuja tutaj fortune. Zgadzam sie z Toba Miru, 4 tydzien to chyba dosc wszesnie na objawy, ale bardzo bym chciala je miec, choc pewnie jeszcze pozaluje swoich slow. Ciesze sie, ze w 7 tygodniu powinno byc widac juz serduszko, nie moge sie juz doczekac
Ja w 5-8 tyg ciąży Natim czułam tylko ból brzucha i piersi. Do końca ciąży nic. Gdyby nie rosnący brzuch.
Ale może i dobrze bo mnie ominęła przyjemność porcelanowa -
monikaa1990 wrote:Ja jestem 22 dni po owu i nadal objawy bardzo marne . Po becie widzę ze powinno być wszystko ok ale martwię się bardzo
Beta ladnie Ci rosnie, wiec sie nie zamartwiaj, choc wiem, ze latwiej powiedziec niz zrobic hihi
W ciagu dnia jak jestem w pracy to czas jakos leci i tak bardzo o tym nie mysle, ale jak jestem w domu to kilka razy mi sie zdarzy sprawdzac tego samego dnia ktory to dzien ciazy, tak jaby cos moglo sie zmienic. I tylo wyczekuje 12 tygodni bo mysle, ze wtedy dopiero bede spokojniejsza. -
Choklito wrote:Miru, ciekawa jestem jaka bedzie dla Ciebie ta ciaza, czy takze bez objawow tak jak we wczesniejszej, czy jednak moze tym razem bedzie inaczej. Bo to chyba od ciazy zalezy, a nie od kobiety
-
Wwitam, jestem tu nowa, przeczytalam wszystkie 8 stron
Gratuluje tym co juz wiedzą że mamuskami zostaną
Ja mam w domu 3 latka i 1 rocznego bobasa
3 razy w ciazy bylam i wszystko z 1 cs
Za 7 dni testuję, czy aby nie zaliczyliśmy z mężem wpadki na 3~4 dni przed owu
Termin by byl 10 październik
5 dni po owu a ja nadal mam śluz i wzdety brzuch
I jest mi zimno
temp 37,1Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2018, 20:48
Du-Dulia lubi tę wiadomość
-