Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:Ja jestem jedną noga tutaj. Ale dopiero zapiszę się po USG i jeśli ciąża będzie w macicy to będę w siódmym niebie. Będę do Was zaglądała.
-
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:Ja jestem jedną noga tutaj. Ale dopiero zapiszę się po USG i jeśli ciąża będzie w macicy to będę w siódmym niebie. Będę do Was zaglądała.
-Monika- lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mam dokładnie to samo, co monikaa1990
I wydaje mi się, że to dobry znak. Bo może to oznaczać, że doszło do implantacji w prawidłowym miejscu, tzn. macicy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2018, 19:06
monikaa1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj odczuwam chyba pierwsze mdłości, pierwsza ciąża mnie oszczędziła i ich nie miałam w ogóle) za to dzisiaj od rana absolutnie wszystko mi śmierdzi i przez większość dnia modlę się żeby nie zwymiotowac.... CHOLERA to dopiero 5+0!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2018, 19:15
-
Heeeej ja mam teoretycznie termin na 9 października- jak to brzmi !!!! Ja nadal nie wierze, 10 dpo Beta 7,73 w poniedziałek nie na powtórkę zobaczyć przyrost.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2018, 20:03
NiecierpliwaKarolina, Du-Dulia lubią tę wiadomość
-
Ja się dzisiaj obudziłam z potwornym bólem piersi, taki sam ból jak nie zdążyłam odciągnąć pokarmu na czas przy pierwszym dziecku.
Ból brzucha a raczej takie drapanie, lekkie ciągnięcie (w pierwszej było dużo mocnej).
No i tak jak Minie Black w pierwszej nie było mdłości, teraz co zjem staje mi w gardle i się cofa...
-
nick nieaktualny
Umnie było tak że przy spadku dostałam plamienia, a raczej taki długi śluz brązowy z nitką krwi, a potem bóle miesiączkowe, przy których musiałam wziąć nospę. To było tylko jednego dnia. Następnego dnia kuło mnie w jednm miejscu jakby ktoś nakuwał, ale nie wiem czy to ma jakiś związek z zagnieżdzeniem, brzóch okresowo mnie nie boli, jajniki też wieć mam nadzieje że będzie wszystko dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2018, 20:52
-
Mnie zaraz po zaplodnieniu bardzo bolal jajnik, czulam takie pulsowanie. W okresie kiedy miala przyjsc @ mialam bole takie jak na miesiaczke, ale duzo slabsze. Teraz czasami cos mnie zakluje w podbrzuszu. Do tego piersi mnie bola. Ale tylko jak ich dotkne, tak jakby szczypaly mnie sutki. I po bokach piersi takze. Mam nadzieje, ze to dobr znak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2018, 22:16
-
A napiszcie jak zareagowali Wasi mężczyźni ? Bo do mojego chyba nie dotarło. Rano mu powiedziałam, oczywiście były przutulaski, ze super itp po czym przy sobocie chciał wypić sobie piwo i sie mnie pyta „ to Ty serio nie możesz ? „ w sensie wypić piwa
-
Aaeemm wrote:A napiszcie jak zareagowali Wasi mężczyźni ? Bo do mojego chyba nie dotarło. Rano mu powiedziałam, oczywiście były przutulaski, ze super itp po czym przy sobocie chciał wypić sobie piwo i sie mnie pyta „ to Ty serio nie możesz ? „ w sensie wypić piwa
Powiedz mu, że jeszcze jakieś 8 miesięcy plus kolejne gdzie będziesz karmić piersią
U nas pierwsze planowane, drugie również, więc każdy test wyczekiwany. Ale teraz kiedy się udało to mi kupił jeszcze 6 testów żeby się upewnić, że mówię serio -
Moj sie juz przyzwyczail, ze pije tylko jedna kawe dziennie i do tago taka slabiutka mi robi. Ale nie rozmawiamy o ciazy duzo. Nie chcemy, caly czas sie boimy, mysle, ze zaczniemy w to wierzyc dopiero po pierwszym skanie.
Choc zdarzylo raz nam sie pomarzyc, ja wyobrazam sobie za bedzie chlopiec, a maz z koleji mowi ze jak bedzie chlopiec to bedzie to jego kumpel, a jak dziewczynka to bedzie to jego ksiezniczka.