Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wyżale Wam się moje drogie, tak zmieniając temat :p
W niedziele przyjeżdzają moi rodzice w odwiedziny (mieszkają 200 km od nas), nawet nie wiecie jak nie mam ochoty na to spotkanie, tym bardziej ze nie chce im nic mówić o ciazy póki co, bo moja mama popadnie zaraz w paranoje j będzie mnie tylko irytować..
Babcie są cudowne i pomocne podejrzewam, ale nie w okresie ciazy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2018, 17:26
-
Zuuziaaa przecież nie musisz jeszcze mówić o ciąży
Ja pewnie powiem za niedługo, chociaż wolałabym poczekać do serduszka, ale jestem już na l4 wiec za chwilę sie kapna że tak w domu siedze25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Sylwiaa992 wrote:Zuuziaaa przecież nie musisz jeszcze mówić o ciąży
Ja pewnie powiem za niedługo, chociaż wolałabym poczekać do serduszka, ale jestem już na l4 wiec za chwilę sie kapna że tak w domu siedze
-
Zuuziaaaa wrote:Dostałaś już L4 od ginekologa z powodu ciazy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2018, 18:22
Zuuziaaaa, Mamusia_Ksawusia lubią tę wiadomość
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Zuuziaaaa wrote:Ale zazdroszczę, ja to najchętniej już bym polezala
Dziewczyny czy Was tez boli podbrzusze? Ja się czuje tak, jakbym miała zakwasy. I od czasu do czasu boli mnie prawy jajnik. Z reguły jak za długo siedzę.
Podbrzusze mnie już w sumie nie boli, albo nie tak jak bolało tydzień temu. Jedynie jak mam wzdecia to wtedy a tak to spokoj25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Zuuziaaaa wrote:Ale zazdroszczę, ja to najchętniej już bym polezala
Dziewczyny czy Was tez boli podbrzusze? Ja się czuje tak, jakbym miała zakwasy. I od czasu do czasu boli mnie prawy jajnik. Z reguły jak za długo siedzę. -
Zuuziaaaa wrote:Siedzę na rejestracji u dentysty, ale wszystko mnie boli od ciągłego siedzenia25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Właśnie z tym czasem jest najgorzej, bo strasznie mi się dłuży, a pacjenci noszą różne choróbska na dodatek No i się przeziębiłam oczywiście przez obniżona odporonosc, bo już nie pamietam kiedy chorowałam. A w ciazy bach, od razu coś złapałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2018, 19:07
-
Dziewczyny może świruje, ale strasznie się boje bo zaczął mi lecieć śluz lekko podbarwiony na brązowo Od razu mam najgorsze myśli. Teraz leże. Zobaczymy czy to minie.Nadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016