Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
OlinkowA wrote:Flavia od jakiego wieku są darmowe badania genetyczne?
I czy ma znaczenie to, że chodzisz do lekarza prywatnie czy na NFZ?
Od 35 roku życia i nie musisz mieć wtedy na nie skierowania.
Oj dziewczyny skrobiecie dużo i muszę potem nadrabiać
-
Ewelka Elka wrote:Miałam zamiar iść na betę ale nie mam z kim synka zostawić wiem z testu w 23dc bardzo ładna druga kreseczka no i już czuję że jestem w ciąży, spać mi się chce straszenie, rano jak nie zjem to delikatne mdłości a miałam nadzieje że tym razem mnie to ominie
no właśnie ja też mega senna jestem, mdłości mam większość dnia -
Niespodzianka 29 wrote:Zuziaaaa ja mam podobnie, u mnie nieplanowana ciąża...i nie dociera to do mnie że w niej kestem... niby sie ciesze, ale to nie jest tak ze lzami wzruszenia i emocjami jak w 2 pierwszych ciążach.... jest to jakby obok mnie... mam wrazenie ze nic z tego nie bedzie, chociaz chcialabym zeby byla ta dzidzia... bo juz jest.... ale nie ma tych wzruszen...tych emocji... tego latania na bete... czy kilku testow ciazowych...... zrobilam tylko 1... z meeega slaba widoczna kreską... i koniec
Ja mam identycznie, też zrobiłam jeden test, ale była już gruba krecha. Wcześniej myślałam, że mam jakieś zaburzenia cyklu. Jakoś nie czuję podniecenia, chyba po prostu muszę się przyzwyczaić. Może jak zobaczę na USG, że jest to do mnie dotrze wreszcie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2018, 14:25
-
A jeśli chodzi o wzdecia i zaparcia to dr. mi powiedzIała że najważniejsza dieta, duzo błonnika i mozna pomoc sobie espumisanem w kroplach, ponieważ jest bezpieczny25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Hej dziewczyny, mogę do Was dołączyć? dziś w terminie spodziewanej @ zrobiłam test i wyszedł pozytywny!!!!! mega się cieszę ale i również stresuję Termin wychodzi na 20 październik.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2018, 17:11
Mamusia_Ksawusia, Flavia, Sylwiaa992, Ewelka Elka, Du-Dulia, Bajka111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lekko mnie uspokajacie na tym forum... Czytałam wyżej, kilka dziewczyn tez ma obsesję "krwi na papierze", mnie również kojarzy się z wczesnym poronieniem dwa lata temu. Do tego codziennie aplikuję rano i wieczorem sporą dawkę luteiny, która czasami lubi opuścić swoje miejsce pobytu w mojej macicy, i wędruje sobie na wkładkę higieniczną... Nie chcecie wiedzieć co robię jak tylko pocuję jakąś wydzielinę a np prowadzę auto...
Chyba nie ma sposobu, żeby być w tym czasie ciazy ostoją sppkoju, a jeżeli jednak się mylę proszę o kontakt i wskazówki hehe
NatkaZ, Zuuziaaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDere wrote:Minie Black, niby na 01.10 z usg, bo ja mam inaczej owu nigdy w 14dc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2018, 14:42
-
Teraz chcialam zmienic suwak i cos mi nie pasuje, albo ja sie walnelam albo lekarka, skoro bylam u niej 31.01 i powiedziala mi ze jest 5+3, a termin porodu na 01.10, to jakim cudem jak to wpisuje dzis to mi wychodzi 7+3?! Boze zglupieje przez te wyliczenia dobrze ze ide za tydzien to sie dowiem dokladniej
-
nick nieaktualny
-
Dere wrote:Teraz chcialam zmienic suwak i cos mi nie pasuje, albo ja sie walnelam albo lekarka, skoro bylam u niej 31.01 i powiedziala mi ze jest 5+3, a termin porodu na 01.10, to jakim cudem jak to wpisuje dzis to mi wychodzi 7+3?! Boze zglupieje przez te wyliczenia dobrze ze ide za tydzien to sie dowiem dokladniej
-
nick nieaktualny