Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
marysia7812 wrote:Jak sie czujesz? co powiedzial lekarz? Wszystko jest ok? Mysle od samego rana oTobie i sie zamartwiam...
Niestety u mnie pęcherzyk bez echa zarodka, poronienie w trakcie. Dziewczyny życzę powodzenia, obyście zostały w tym składzie do października! -
mersiak wrote:28 dni... ale u mnie zawsze niska beta była.. i zwykle prawie od razu krwawienia..25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Kolorowapani wrote:Hahaha może dzidzi ma chetke;)
Pikapik jak jestes z Wawy to zapraszam mam pół zamrazalnika pierogów;P teraz na zwolnieniu jest to zbawienie bo co 2 dzień jade na ruskich;P
Kolorowapani lubi tę wiadomość
-
freya wrote:Niestety u mnie pęcherzyk bez echa zarodka, poronienie w trakcie. Dziewczyny życzę powodzenia, obyście zostały w tym składzie do października!
Niedługo znowu się uda trzymam kciuki!
Buziaki!:* wiem że boli, ale masz malutka w domu, dla niej warto uśmiechać się dalej -
Dziewczyny przepraszam ale pytanie z innej beczki - kochacie się z mężami/partnerami w tak wczesnej ciazy? Macie ochotę czy wręcz przeciwnie? A może odczuwacie dyskomfort?
Ja nie mam ochoty bo odczuwam dyskomfort w pochwie, ale dzisiaj jakoś mnie naszło
-
Zuuziaaaa wrote:Dziewczyny przepraszam ale pytanie z innej beczki - kochacie się z mężami/partnerami w tak wczesnej ciazy? Macie ochotę czy wręcz przeciwnie? A może odczuwacie dyskomfort?
Ja nie mam ochoty bo odczuwam dyskomfort w pochwie, ale dzisiaj jakoś mnie naszło25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
nick nieaktualnyWitam hmm tak sobie myślę czy objawy mają wpływ ma plec....
Może to sa indywidualne odczucia kobiety ale z córkami gorzej ciążę przechodzilam niż synem ...
Moja sis też ma syna i też dobrze przechodziła oprócz braku okresu nic jej nie było ....
A sltszakyscue o tej metodzie wczesnej rozpoznawania płci na blogu mamaginekolog opisane szczegółowo wszystko zależy od położenia kosmówki jak po prawej to syn a po lewej córka sprawa się tyczy tylko we wczesnej ciazy
Taka ciekawostka
Co do sexu to hm mi sie nie chce.... -
*SmoczycA* wrote:Pikapik jak jestes z Wawy to zapraszam mam pół zamrazalnika pierogów;P teraz na zwolnieniu jest to zbawienie bo co 2 dzień jade na ruskich;P
Dzięki, niestety ja z Wrocławia, ale już dodałam do listy zakupów potrzebne składniki i jutro odpalam produkcje już drugi raz mnie bierze tak nagle na pierogi
A na dzisiaj zamówiliśmy kFC. Mój M polewa ze mnie, w lodowce warzywa niedługo zakwitną, z brokułem na czele, a ja na sama myśl o nich umieram -
Zuuziaaaa wrote:Dziewczyny przepraszam ale pytanie z innej beczki - kochacie się z mężami/partnerami w tak wczesnej ciazy? Macie ochotę czy wręcz przeciwnie? A może odczuwacie dyskomfort?
Ja nie mam ochoty bo odczuwam dyskomfort w pochwie, ale dzisiaj jakoś mnie naszło
Ja mam ciagle ochotę ale nie możemy -
my "uczciliśmy" II kreski w ten sam dzień, teraz przez bóle podbrzusza, powiedziałam że wolę się skonsultować z lekarzem idę w piątek to podpytam, w pierwszej ciąży nie zwracałam na to uwagi -
Melduję się
Dzidziuś ma 8,4 mm i serduszko jak dzwon 124 ud/min*SmoczycA*, Ewelka Elka, Sylwiaa992, Milano, Pikapik, Iwona27091991, Kolorowapani, Blu, Du-Dulia, Mamusia_Ksawusia, Kathrine, Flavia, Marsylia, Mamma-mia, Bajka111 lubią tę wiadomość