PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Glass wrote:Tak . Pewnie nie za wiele się dowiem, bo to jeszcze bardzo wcześnie. Mam badania krwi i moczu już zrobione, bo lekarz medycyny pracy zlecił, to zrobiłam xero. Myślę, że nie będzie jeszcze usg, bo to wcześnie .Pewnie dopiero mnie umówią.
Wy też się panicznie boicie poronienia i pustego jaja płodowego czy to tylko ja?
To jestesmy razem ja mam o 12:30, ale na usg licze
Ja mialam takie obawy w tamtym tygodniu, ale teraz juz nie, bo wyluzowalam
Przeciez MUSI byc dobrze za bardzo chcemy naszych Maluszkow -
A ja nie wytrzymałam i poleciałam dzisiaj jeszcze na wizytę. Wszystko w porządku pęcherzyk jest, owulacja była z prawego jajnika (ale to sama wiedziałam bo napierdzielał niemiłosiernie). Mam jutro powtórzyć wyniki bety i progesteronu. Przepisał duphaston i widzimy się za dwa tygodnie
Sabinkak lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie mam wyniki bety i proga z soboty : beta 382,33 progesteron 17,19 natomiast 2 dni wcześniej jak robiłam w czwartek beta 128,9 progesteron 21,56. Czy wszystko jest dobrze?2 cykl starań
beta 26.10. 128,9
beta 28.10. 382,33 -
karolcia87 wrote:A ja nie wytrzymałam i poleciałam dzisiaj jeszcze na wizytę. Wszystko w porządku pęcherzyk jest, owulacja była z prawego jajnika (ale to sama wiedziałam bo napierdzielał niemiłosiernie). Mam jutro powtórzyć wyniki bety i progesteronu. Przepisał duphaston i widzimy się za dwa tygodnie
No i super!! -
Tincia wrote:Dziewczyny mam pytanie mam wyniki bety i proga z soboty : beta 382,33 progesteron 17,19 natomiast 2 dni wcześniej jak robiłam w czwartek beta 128,9 progesteron 21,56. Czy wszystko jest dobrze?
Beta chyba dobra, natomiast co do progesteronu, to ja sie nie znam zbytnio a miescisz sie w normach w Twoim labolatorium? -
Tincia wrote:Dziewczyny mam pytanie mam wyniki bety i proga z soboty : beta 382,33 progesteron 17,19 natomiast 2 dni wcześniej jak robiłam w czwartek beta 128,9 progesteron 21,56. Czy wszystko jest dobrze?
-
Sabinkak wrote:Beta pięknie, prog też całkiem całkiem, jednak bym go jeszcze jutro powtórzyła. Progesteron lubi się wahać w ciagu doby, ale jeśli bedzie nadal spadał poszłabym do gina po jakiś wspomagacz Luteina albo duphaston
Dziękuję dziewczyny :* jutro chciałam zadzwonić do gina, żeby się umówić na wizytę i zapytam czy przy takim progesteronie nie bede musiała wcześniej przyjść.2 cykl starań
beta 26.10. 128,9
beta 28.10. 382,33 -
Ja myślę, że najlepiej jednak wyników badań samemu nie analizować, bo tylko lekarz jest Ci w stanie powiedzieć czy wszystko jest dobrze czy nie, a zadzwonić zapytac zawsze można do swojego lekarza.z pcos po 7 miesiącach starań, 30 lat
-
Ankakalina1987 wrote:Ja myślę, że najlepiej jednak wyników badań samemu nie analizować, bo tylko lekarz jest Ci w stanie powiedzieć czy wszystko jest dobrze czy nie, a zadzwonić zapytac zawsze można do swojego lekarza.
Jutro będę dzwonić2 cykl starań
beta 26.10. 128,9
beta 28.10. 382,33 -
Sabinkak wrote:Beta pięknie, prog też całkiem całkiem, jednak bym go jeszcze jutro powtórzyła. Progesteron lubi się wahać w ciagu doby, ale jeśli bedzie nadal spadał poszłabym do gina po jakiś wspomagacz Luteina albo duphaston
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty )
kkarolina89, Tincia lubią tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Glass ja cały czas jestem przerażona tymbardziej ze na kacie poronienie i puste jajo cały czas myśle o tym zeby sie maluszki rozwijały
Agniechaaaa lubi tę wiadomość