PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja chyba zacznę spać w stanikach Sutki - to samiuteńkie sutki, końcówki - bolą, jak nie wiem co. Każdy dotyk (nawet materiału bluzki) to po prostu ból W staniku bolą tylko peirsi tak ogólnie, ale do zniesienia. Albo kupię sobie jakiś sportowy do snu...Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
patuniek86 wrote:Ja chyba zacznę spać w stanikach Sutki - to samiuteńkie sutki, końcówki - bolą, jak nie wiem co. Każdy dotyk (nawet materiału bluzki) to po prostu ból W staniku bolą tylko peirsi tak ogólnie, ale do zniesienia. Albo kupię sobie jakiś sportowy do snu...
Jejku ja tak samo!!! Czasem lepiej czasem gorzej. Zeszły tydzień to w ogóle miałam spokój a teraz znowu.. jak chce zasnąć to jest ciezko.. :p
No i mam wielkie odliczanie do poniedziałku bo wtedy ide do lekarza, będę w 6t+5d i podjerzewam że nic nie będzie widać ale chcę wiedzieć czy jest wszytko ok :p
-
Ja do lekarza dopiero za 2 tyg jak będę w Polsce,jak ja wytrzymam. ..
Dziewczyny mam takie pytanie,co pijecie w ciąży? ☺bo ja normalnie to pije herbaty ziołowe, zielone, ale wiem,ze w ciąży zioła są niewskazane chyba?i tak mysle, co tu popijać w ciągu dnia,a Lubie duzo pićWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2017, 10:37
31 lat, 4 cs, syn prawie 4 latka
-
patuniek86 wrote:Ja chyba zacznę spać w stanikach Sutki - to samiuteńkie sutki, końcówki - bolą, jak nie wiem co. Każdy dotyk (nawet materiału bluzki) to po prostu ból W staniku bolą tylko peirsi tak ogólnie, ale do zniesienia. Albo kupię sobie jakiś sportowy do snu...
Kochana! Polecam! Śpię juz w takich stanikach od tygodnia!! Uh pomoga to bardzo! Tylko kup taki lekki, bezszwowyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2017, 19:40
-
Hej dziewczyny, wpadłam tu z ovufriend bo maci jjuż doświadczenie...
Dziś mój 24 dc... testy owulacyjne wykazały owulacje 3 dni z rzędu więc w sumie to nie wiem czy owulacja była i kiedy była... ;-( temperatura skoczyła delikatnie bo do 36,55 i od 3 dni taka sama. A dziś rano poczułam okropny ból... aż mnie wygięlo i nie dałam rady chodzić... co to może być ?miałyście tak w czasie starań ?
https://ovufriend.pl/graph/b91468fbf6934442cd8a91e14f1249fa
-
nancy86 wrote:Ja do lekarza dopiero za 2 tyg jak będę w Polsce,jak ja wytrzymam. ..
Dziewczyny mam takie pytanie,co pijecie w ciąży? ☺bo ja normalnie to pije herbaty ziołowe, zielone, ale wiem,ze w ciąży zioła są niewskazane chyba?i tak mysle, co tu popijać w ciągu dnia,a Lubie duzo pić
nancy, nie pij herbaty zielonej - blokuje wchłanianie kwasu foliowego. Podobno czarna herbata, ze względu na obecność teiny też nie jest wskazana. Teina jest równa lub nawet gorsza od kofeiny. Oczywiście w granicach rozsądku, lekarze pozwalają, np. na jedną kawę w ciagu dnia itp
Ja i tak jestem herbaciara, kawy w ogóle nie piję, więc mam cały zapas rooibosa Jak dla mnie jest przepyszna
Plus woda - masakrycznie chce mi się pić, od tak jakośc tygodnia po owulacji. Budzę się w nocy z powodu pragnienia... Ale cukier mam idealny, więc to po prostu mój odwodniony organizm się domaga odpowiedniego traktowania
Czytałam, że podobno herbatę miętową można pić - łagodzi mdłościWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2017, 11:14
nancy86 lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Dzień dobry kochane,ale miałam problem, żeby was odszukać Dzisiaj rano zobaczyłam dwie kreski 15dpo:) Poleciałam na betę 229 wyniki by,y przed chwila i progesteron 53 według kalendarza to 4 tydzień dobrze, ze tyle was tu jest aj
patuniek86, KochamSłońce, kashanti lubią tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
O kurczaki suwak muszę zmienić tylko skąd macie takie fajne i najlepiej taki,który sam się będzie przesuwał pomożecie ?
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615