PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017:)
-
WIADOMOŚĆ
-
karolcia87 wrote:Mam wyniki bety z wczoraj -457 łoooo ale ulga to czekanie na wyniki jest wykańczające.
Ja mam lekarze 13.11 mam nadzieję że będzie już coś widać. To będzie 7t1d
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
karolcia87 wrote:Mam wyniki bety z wczoraj -457 łoooo ale ulga to czekanie na wyniki jest wykańczające.
Ja mam lekarze 13.11 mam nadzieję że będzie już coś widać. To będzie 7t1d
ja wybieram się 17.11. co również odpowiada 7t1d z nadzieją że usłyszę serduszko.
-
Dzięki dziewczyny za wsparcie przez te kilka dni. Muszę się wypisać z wątku. poranny test bez żadnego najmniejszego cienia drugiej kreski i krwawienie mimo dupha się bardzo nasililo ze skrzepami włącznie. A lekarz mówił że nie powinno przy braniu Odstawie go już bo to bezsensu.
Powodzenia kochane i życzę wam spokojnych 9 msc. -
nick nieaktualny
-
Bass wrote:Dzięki dziewczyny za wsparcie przez te kilka dni. Muszę się wypisać z wątku. poranny test bez żadnego najmniejszego cienia drugiej kreski i krwawienie mimo dupha się bardzo nasililo ze skrzepami włącznie. A lekarz mówił że nie powinno przy braniu Odstawie go już bo to bezsensu.
Powodzenia kochane i życzę wam spokojnych 9 msc.
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
Agniechaaaa wrote:Jestem po usg jak na ten moment ciaza jest bliźniacza i niech sie pięknie rozwija kolejna wizyta 8.11
Bass wrote:Dzięki dziewczyny za wsparcie przez te kilka dni. Muszę się wypisać z wątku. poranny test bez żadnego najmniejszego cienia drugiej kreski i krwawienie mimo dupha się bardzo nasililo ze skrzepami włącznie. A lekarz mówił że nie powinno przy braniu Odstawie go już bo to bezsensu.
Powodzenia kochane i życzę wam spokojnych 9 msc. -
nick nieaktualnyDella wrote:Pytanie do Was... Kiedy najlepiej iść na 1 wizytę? Czytam, że niektóre z Was oczekują na wizytę, a ja zastanawiam się na kiedy się umówić i czy bezpośrednio przed wizytą zrobić tylko betę i progesteron, czy coś jeszcze?
-
Witam również i tutaj
Dwie kreski, beta x 2 prawidłowa, wizytę mam na 31.10, ponieważ ja jestem panikara, jeśli chodzi o zdrowie i wolę za wcześnie niż za późno, a do tego mam niedoczynność tarczycy i hashimoto, więc muszę się upewnić, czy nie zwiększyć dawki Letroxu wtedy będzie koniec 5 tygodniaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2017, 12:35
-
kkarolina89 wrote:Witam również i tutaj
Dwie kreski, beta x 2 prawidłowa, wizytę mam na 31.10, ponieważ ja jestem panikara, jeśli chodzi o zdrowie i wolę za wcześnie niż za późno, a do tego mam niedoczynność tarczycy i hashimoto, więc muszę się upewnić, czy nie zwiększyć dawki Letroxu wtedy będzie koniec 5 tygodnia
Ja miałam umówioną od dwóch miesięcy kontrolę 2/11 Więc zapytałam lekarza, czy to nie będzie za wcześnie - odpowiedź: "będzie ok"
Z tarczycą natychmiast zgłosiłam się do endokrynologa, więc tym tematem się w ogóle nie stresuję.
Na USG pewnie niewiele zobaczę, ale na wszelk wypadek zapisałam się ponownie do ginekologa na 15/11 Jakby była potrzeba ponownej wizyty, to przynajmniej mam ją zapewnioną Wtedy będzie 7t 3d I nie ma bata, będzie "coś" widaćPola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Ineczka - w wyniku ciąży wyniki tsh zmieniają się diametralnie. Mi nagle tsh skoczyło do 2,76 i endokrynolog zwiększyła mi dawkę leków. Pójdź raz jeszcze na wizytę, ginekolog nie będzie sam Ci zmieniał dawki hormonów - no chyba, że jest ginekologiem-endokrynologiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2017, 13:24
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Wizyte u endokrynolog mam 22.11 i jest to wyczekiwana od stycznia na nfz i nie wiem czy nie pojsc wczesniej do mojej starej endo prywatnie, bo edukowala mnie, ze w ciazy trzeba zwiekszyc dawke letroxu ogolnie poki co jestem, jakby poza tym wszystkim, nie dociera do mnie wszystko
-
oooo ja też z tarczycą się zmagam... zrobię TSH i też będę się umawiać do endo. A czy w terminie miesiączki miałyście cały czas ból podbrzusza? Ile to trwało? Ja dopiero jestem 1 dzień po terminie, ale od 3 dni to podbrzusze pobolewa, gdyby nie beta to byłabym pewna, że okres zaraz przyjdzie...