PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny, tak sobie Was podczytuje od jakiegoś czasu i chyba już czas się ujawnić
Mam 28 lat i 3,5 letnia córeczkę. Termin porodu ustalony na 2 lipca. Udało się w 7cs po wdrożeniu duphostonu (ktory nadal biorę). Na wizytę idę 9.11. i już się nie mogę doczekać chyba jako jedyna tutaj nie robilam bety,ale mam 3 testy ciążowe
patuniek86 lubi tę wiadomość
👩🏻35 🧔🏻40
👧🏻 2014
👧🏻 2018
💔 2021 6+3
⏸ 02.02.2024 -
Anitulka wrote:Cześć Dziewczyny, tak sobie Was podczytuje od jakiegoś czasu i chyba już czas się ujawnić
Mam 28 lat i 3,5 letnia córeczkę. Termin porodu ustalony na 2 lipca. Udało się w 7cs po wdrożeniu duphostonu (ktory nadal biorę). Na wizytę idę 9.11. i już się nie mogę doczekać chyba jako jedyna tutaj nie robilam bety,ale mam 3 testy ciążowe
-
Tincia wrote:Witajcie dziewczyny, dawno się nie odzywałam. Od wczoraj z rana męczą mnie mdłości ;( ledwo mogę się do pracy wyszykować. Na szczęście tylko rano Wy też macie już nudności i mdłości? Wizytę mam 16.11. i już nie mogę się doczekać
Ineczka co słychać u Ciebie ?
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Anitulka wrote:Cześć Dziewczyny, tak sobie Was podczytuje od jakiegoś czasu i chyba już czas się ujawnić
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Mam 28 lat i 3,5 letnia córeczkę. Termin porodu ustalony na 2 lipca. Udało się w 7cs po wdrożeniu duphostonu (ktory nadal biorę). Na wizytę idę 9.11. i już się nie mogę doczekać chyba jako jedyna tutaj nie robilam bety,ale mam 3 testy ciążowe -
patuniek86 wrote:Jestem nienormalna
Koniecznie chciałam zobaczyć II piękne i wyraźne krechy Widziałam wyniki bety, ale te kreski...
A ponieważ w rossmanie mieli tylko check&go w dwupaku, to je zrobiłam I są, w sumie 4 kreski Testowe jeszcze ciemniejsze, niż te kontrolne Wariatka
to moje trofea
Mam dzis takie mdlosci, ze leze caly dzien w lozku,... a czegokolwiek nie wezme do ust to powoduje to odruchy wymiotne... zaryczana, obsmarkana, z nudnosciami... normalnie obraz nedzy i rozpaczy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2017, 16:13
-
A jeszcze tak w temacie lekarza. Ja chodze na NFZ, bo mam na miejscu, a z lekarza jestem mega zadowolona. Kolejki rzeczywiście są do niego spore (nowych pacjentek na NFZ nawet nie zapisują,na szczęście ja z tych "starych"), ale w powaznieszch przypadkach przyjmuje bez wczesniejszej rejestracji, a ciezarnym sam wyznacza termin. Minus taki, ze w moim miasteczku przychodnia ma tylko filie, wiec na USG musze dojezdzac. Znajoma zdecydowala sie na prwadzenie ciazy prywatne (wlasnie u niego) i na pierwszej wizycie powiedzial jej ze to bez sensu bo nic wiecej niz na NFZ jej nie powie, a pieniazki przydadza jej sie dla malenstwa👩🏻35 🧔🏻40
👧🏻 2014
👧🏻 2018
💔 2021 6+3
⏸ 02.02.2024 -
TADAAAM Termin między 26.06. a 4.07.2018 Wszystko jest w najlepszym porządku!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2017, 17:52
patuniek86, Sońkaa, Anitulka, anecz_kaa, kashanti, po_prostu_ja, Sabinkak, kkarolina89, Zielona1911 lubią tę wiadomość
Z niedoczynnością -
patuniek86 wrote:Sońka - ani się obejrzysz, a zobaczysz piękne milimetry czystej miłości
Siedzę uśmiechnięta od ucha do ucha!
Mam dziś przekrój przez wszystkie emocje...Loonie lubi tę wiadomość
10 cs szczęśliwy
-
A ja dziś chyba powiem w pracy... mam mętlik, bo pracuje na same nocki i dziś mnie tak starsznie wszytsko ciągnęło, ze szok z 1 ciążą wcale, z 2 coś pamiętam, ale teraz? + bóle kręgosłupa masakra, wy już mówiłyście? Ktoś jest na l4?
Loonie gratuluję! I super, że już serduszko jest
Któraś z Was ma zamiar robić badania nifty?Loonie lubi tę wiadomość