PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sońka - i właśnie chodzi o takie pozytywne emocje
Loonie - naprawdę gratuluję
Ja mam usg za tydzień we środęA właśnie rozmawiałam z koleżanką, która urodziła na początku lipca - i właśnie skompletowałam sobie całą wyprawkę
Razem z wózkiem i ubrankami
Loonie, Sońkaa lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Loonie, ale ekstra wieści!! Ja dzis dzwoniłam do swojego gin. z pytaniem kiedy powinnam przyjść. Powiedział, żeby przyjść w przyszłym tygodniu. Jako że przyjmuje tylko w pon i śr to pójdę w środę. Będzie wtedy 6+6. Mam nadzieje, ze będzie serduszko, bo jak nie to będę się stresować...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2017, 18:42
Loonie lubi tę wiadomość
-
U mnie w pracy wie Prezes (sytuacja mnie zmusiła, ale poprosiłam o dyskrecję). Po USG chyba powiem kierowniczce, żeby miała na uwadze układając grafik (ten tydzień jestem sama na zmianie i ledwo daje rade)... i znowu zaczęły mi sie plamienia, niby takie jasno brazowe,ale jednak się boję ze to od tej lataniny.👩🏻89' 🧔🏻83'
👧🏻 2014
👧🏻 2018
💔 2021 6+3
💔 2024 8+1 -
Ove wrote:Loonie, ale ekstra wieści!! Ja dzis dzwoniłam do swojego gin. z pytaniem kiedy powinnam przyjść. Powiedział, żeby przyjść w przyszłym tygodniu. Jako że przyjmuje tylko w pon i śr to pójdę w środę. Będzie wtedy 6+6. Mam nadzieje, ze będzie serduszko, bo jak nie to będę się stresować...
To powinno już byćJa mam dziś 7+0
po_prostu_ja wrote:Loonie, PIĘKNA FOTA!!Też się zachwycam!
Z niedoczynnością -
Nowa praca i ciąża kompletnie mnie wykańczają. Nie plamię, ale od tego łażenia sztywnieje mi kręgosłup. Do lekarza mam w czwartek
. Liczę na to, że coś zobaczę, może nawet serduszko. Jeśli nie zobaczę to chyba zwariuję. Ta niepewność mnie wykańcza.
-
Glass - w kwestii pracy ciężko cokolwiek doradzić
Akurat tutaj musisz zdecydować razem z partnerem i lekarzem, co jest dla Ciebie i dziecka teraz najlepsze.
Ale w kwestii stresu - rozumiem Cię doskonaleI powiem Ci, że jak zobaczysz serduszko, to zawsze znajdziesz milion różnych powodów do zmartwień
I to się nie zmienia nawet po porodzie
Po blisko 12 latach u mnie się nie zmieniło
Więc oddychaj głęboko, odpręż się, poczytaj, obejrzyj coś (może lepiej serial, żeby się wciągnąć
Film obejrzysz raz i po ptakach
)
I będzie dobrzeWierzę w to
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2017, 19:54
Pola Róża
-
patuniek86 wrote:Glass - w kwestii pracy ciężko cokolwiek doradzić
Akurat tutaj musisz zdecydować razem z partnerem i lekarzem, co jest dla Ciebie i dziecka teraz najlepsze.
Ale w kwestii stresu - rozumiem Cię doskonaleI powiem Ci, że jak zobaczysz serduszko, to zawsze znajdziesz milion różnych powodów do zmartwień
I to się nie zmienia nawet po porodzie
Po blisko 12 latach u mnie się nie zmieniło
Więc oddychaj głęboko, odpręż się, poczytaj, obejrzyj coś (może lepiej serial, żeby się wciągnąć
Film obejrzysz raz i po ptakach
)
I będzie dobrzeWierzę w to
. Szybkiej jazdy samochodem, dźwigania pracy... No cóż jakoś trzeba przeżyć i nie zwariować.
Też tak śpicie non stop? Wracam po pracy śpię, 10 wieczorem i już śpię xD. Nie do życia jestem. -
Ja dzisiaj nieprzytomna - wzięłam urlop, żeby zmierzyć mieszkanie, do którego się wprowadzamy w okolicach kwietnia. Ledwo zdążyłam. Ledwo wstałam, wróciłam do domu, szybko się umylam i juz leżę w łóżku
I niedługo idę spać
Pola Róża
-
Anitulka wrote:U mnie w pracy wie Prezes (sytuacja mnie zmusiła, ale poprosiłam o dyskrecję). Po USG chyba powiem kierowniczce, żeby miała na uwadze układając grafik (ten tydzień jestem sama na zmianie i ledwo daje rade)... i znowu zaczęły mi sie plamienia, niby takie jasno brazowe,ale jednak się boję ze to od tej lataniny.
U mnie też się pojawiły takie plamienia jak się nebiegalam ,Ale mnie panika ogarnęła...grunt że już dobrze ,Ale trzeba uważaćz pcos po 7 miesiącach starań, 30 lat
-
Dziewczynki mam pytanko kiedy zabieracie swoich partnerów na USG? juz na pierwsza wizyte czy dopiero pozniej? ja mam termin wyliczony na 13 lipiec
pierwsza wizyte u gin mam 16.11. To moja pierwsza ciąza. Mam 28l. i Udało nam sie wkoncu w 13cs. Chyba mnie lubi ta 13.
-
Loonie, gratulacje piękny maluszek z pięknym serduchem
Ja w piątek mam pierwszą wizytę, mam nadzieje że bedzie chociaż zarodeczek widać, a nie sam pęcherzykLoonie lubi tę wiadomość
-
Loonie super!!!
Tez chcialabym takie zdjecia w czwartek i bijace serduszkobedzie 6t+4d z usg lub 6t+1d z OM
Nie potrafie sie nie stresowac, a juz jak na chwile przestaja piersi byc obolale, to ja w panike wpadam...
Powiedzialam dzis szefowi w pracy, zeby nie byl zaskoczony, ze w piatek przyniose L4 na 1-2 tygodnie, zeby sie wreszcie wysac. Pogratulowal i powiedzial, zebym sie nie zastanawiala, tylko brala L4.Loonie lubi tę wiadomość