Pierwsze fasolki po długich staraniach
-
WIADOMOŚĆ
-
Adrenalina a nie zalecił Ci zwiększyć picie? Gdzieś na forum czytałam, że to wpływa na zwiększenie wód. To że są w dolnej granicy to jeszcze nie znaczy,że przeciekają.
A mi nie udało się pójść do kina,na pocieszenie kupiłam na płycie Planetę singli. Polecam,super komedia!
Mam nadzieję,że dotrzymam do następnego tygodnia i obejrzę Briget w kinie. Na razie pertraktuję z maluchemSylwia91, milagro lubią tę wiadomość
-
Sylwia to pewnie przez samopoczucie, ja czuje się super więc spokojnie czekam na termin, nie mam zamiaru nic przyśpieszać. Oglądamy z mężem filmy, odwiedzamy znajomych i korzystamy z ostatnich chwil we dwoje. Ale rozumiem Cię, kiedy ciąża daje się we znaki to poród jest wybawieniem.
Ja dziś byłam na ktg i wdepnęłam do swojej lekarki,zdzh.w -
Zdziwiła się, że mnie jeszcze widzi, bo po ostatnim badaniu szyjki myślała, że raczej urodzę. Śmiała się, że jestem nie do zdarcia. Ktg wyszło dobrze, szyjka dalej rozwarta i główka w dole.
Idę dziś do kina, mam nadzieję, że nie będę za często odwiedzać toaletySylwia91 lubi tę wiadomość
-
Zazdroszczę Ci samopoczucia! Ja jak tylko wyjdę z domu to zaraz myślę o skurczach i panicznie się boję że coś się stanie. Chyba je ściągam wtedy myślami... Mam nadzieję że jak się mała urodzi to znajdziemy z mężem chwilę dla siebie bo nie powiem, bardzo mi tego brakuje. Przytulanki zakazane od kilku miesięcy już
Urocza bawcie się dobrze! ja wczoraj zanim poszłam spać to chodziłam posikiwać (bo sikaniem nie można nazwać kilku kropelek) co 15 min. Mała tak mnie po pęcherzu okładała... -
Sylwia ja mam tak samo czasami jak mały napiera na pęcherz,ale co ciekawe tylko jak jestem w domu. Na mieście nie ma tego problemu, w nocy też wstaję tylko dwa razy, za to w dzień mogę co 10min.
Sylwia nie myśl tyle, grunt to dobre nastawienie.Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
Hej! Pobudka! Chociaż pewnie i tak nie śpicie. Film o Bridget bardzo fajny, śmieszny i tematyczny - ciąża i poród
Jedynie co nam przeszkadzało to wygląd głównej bohaterki, konkretnie twarz,stara i ponaciągana botoksiara. Nie przypomina Bridget z poprzednich części, raczej kobietę kotaSylwia91 lubi tę wiadomość
-
Hej nie śpimy przynajmniej my. Narazie buszuje w telefonie ale zaraz muszę wstać coś zjeść. Dziś trzy razy pobudka na siku. I pobiera mnie przeziębienie. Narazie tylko katar i co chwile kichanie. Dobrze ze mam miód i cytrynę. Czas zacząć się kurować.
-
Hej:) ja spać ostatnio nie mogę, cały czas jakieś głupie sny mam. Jak 3-go października okaże się na USG, że z naszą fasolką wszystko dobrze i zobaczymy serduszko to wyciągnę Męża na ten film, niech się wczuwa w temat. Chociaż ostatnio zauważyłam, że on ma więcej zachcianek i duużo większy apetyt niż ja, także chyba się już wczuł konkretnie:D
Zosia 10.01.2019
Adaś 20.08.2017
[*]29. 09.2016
Niedoczynność tarczycy: Letrox 100 -
Adrenalina koniecznie herbatka z imbirem,cytryną i miodem. Ja już od tygodnia kuruję się w ten sposób,bo też mam katar,ale nie ma tragedii,wszyscy jacyś zasmarkani.
Olis mężowíe zazwyczaj się wczuwają w ten sposób, tylko,że my urodzimy i brzuch tracimy a ich zostaje -
Ja też się melduję z rana
Na przeziębienie to jeszcze czosnek i syropem z cebuli
Ja jestem fanką Bridget i tak chciałam iść do kina na ten film. Mój mąż powiedział ze może iść ale pewnie i tak go przespi a jak będą napisy to już wogole nie będzie zainteresowany
Za to dziś jadę ze znajomymi do teatru na jakaś komedie oby była śmieszna
Sylwia ja czasem też widzę krew przy smarkaniu, ale to chyba normalne u ciężarnych.Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
A propos syropu z cebuli kochane to póki was nie męczy suchy kaszel to nie radzę pić. Tak mi powiedziała internista - pediatra, bardzo dobry lekarz. Basię do niej zapiszę i sama do niej chodzę. Powiedziała że taki syrop działa wykrztusnie i nie ma co pobudzać kaszlu
-
Tak syrop z cebuli na kaszel. A lepiej żeby przy kaszlu nic się nie odrywało.
U mnie na szczęście tylko katar. W sumie był z nocy, bo teraz oddycham normalnie.
Wycisnęłam sok z dwóch cytryn i połączyłam z miodem. Będę pic od czasu do czasu i dodawać do herbaty. Ogólnie nie należę do chorobździeli wiec może przejdzie.