Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
My mamy takie obrazki nad lozeczkami, Zuzia ma zwierzątka a Tomek jak to facet statek piracki, samochód i rakietę
https://zapodaj.net/da13071bbb673.jpg.html
https://zapodaj.net/51180ac688787.jpg.html -
Pszoly dziękują za komplement
No mamy Pszczółkwy pokój Pzczoly są na lozeczkach, komodzie i na pościeli no i pokoik z żółtym akcentem -
Dziewczyny ja mam termin na połowę listopada ale zapewne rozwiązanie będzie szybciej. I zastanawiam się co kupować w małych rozmiarach bo to już będzie przed zimą. . Ale w sumie i tak będę siedziec w domu .. czy kupować same jakieś body pajace , komplecik itd z długim rękawem czy jak? ? Nie mam zielonego pojęcia. .27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Czarnulka ja bardzo pilnowalam i pilnuje żeby nie przegrzewac dzieci dlatego miałam w body i na krótki rekawek bo na dwór ubieralam właśnie body na krótki bluzeczka na długi spodnie skarpetki i do spiworka, jak widziałam w przychodni jak kobiety wyciągają z spiworka dziecko ubrane w kuteczke spodnie grube zimowe, jakieś ciepłe pajace, rajtuzki i body na długi rękaw to aż ja się pocilam na sam widok, po domu byli tylko w jednej warstwie na długi plus skarpetki jak mieli bardzo luźne spodnie lub polspiochy
No i wiadomo że czapeczkaczarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Mi lekarz powiedzial, ze wysle mnie do szpitala 32-34 tydz. i tam beda decydowac
Ja mam po pierwszym dziecku wanienke ze stelazem i dalej bedziemy uzywac, bo jest stabilna i w pokoju sie kapie Komoda jest z przewijakiem tym co bizona zdj pokazywala, na przewijak przescieradla, bo pieluchy sie sciagaly i w ogole nie praktyczne byly (mam 4 przes.) I koszyczek to super praktyczna rzecz
Nic nie bede dezynfekowac jedynie dobrze umyje, wypiore i wyprasuje
Roletka zasypuj wiecej takimi zdjeciami, bo milo popatrzec slodziaki i maja slicznie urzadzony pokoik
U nas dzieci do zabawy maja swoj pokoj, ale jezeli chodzi o spanie i pielegnacje to wszystko w sypialni u nas mam zamiar jak beda miec 3 latka inwetowac w lozko pietrowe i w tedy eksmitowac do swojego pokoju cala 3
-
Roletka śliczne te twoje Pszczoły
Ja do was teraz z innym pytaniem:
Czy wasze dzieciątka już mają imiona nadane już teraz w brzuchu?
Bo u mnie już od dłuższego czasu wiemy ,że Nelka jest ż prawej jest bardzo aktywna od samego początku,Zaś ż lewej jest Nina ktora jest bardzo spokojna U nas tak samo przyszło , ze wiedzieliśmy odrazu która jakie imię dostanie.już nie mogę się doczekać jak będą dziewczyny wygladaly.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2017, 23:28
Moje dwa szczescia Nina i Nela
-
Joaska my debatowalismy od początku nad imionami co jak będą chłopcy co jak dziewczynki i co jak parka i nie mieliśmy pomysłu a jak jechaliśmy z wizyty na której poznaliśmy płeć to zanim do domu weszliśmy to imiona były ustalone
joaska1985 lubi tę wiadomość
-
U nas latwiej bo parka. Ja moze i bym jeszcze sie zastanawiala, ale duza czesc rodziny mowi po imieniu o dzieciach i dla mnie najwazniejsze moja sp. Mama mowila do nich po imieniu. Takze nie ma bata, nie zmienie.
Jesli mialabym dzieciaczki jednej plci mozliwe ze juz bym mowila ze po prawej to..a po lewej to..Choc sadze ze to tez mogło by wyjsc po urodzeniu. Kurcze nie wiem;)joaska1985 lubi tę wiadomość
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec -
Joaśka u nas było wiadomo od początku że jedna będzie Bianka bo już pisałam wcześniej, że mąż kibic AC Milan i wszystko co włoskie musi być dobre a że Bianka po lewej to wyszło tak, że od początku była większa i mocno ruchliwa więc tak jakoś automatycznie "po tatusiu" (wuefista, trener, prezes klubu piłki dla dzieci i młodzieży). I żeby było śmieszniej na fotkach z usg właśnie Bianka jest do niego podobna
joaska1985, bizona lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny to i mnie odwrotnie z tymi imionami niż u Was.my jeszcze nie mamy takich typów na 100% bo ciągle trwają negocjacje,głównie z corka☺teraz będą wakacje,więc będę miała więcej czasu żebyśmy usiedli i wreszcie coś ustalili.ja oczywiście podam im tylko moje typy i z tej listy będą wybierać☺bo inaczej wybiora jakieś tragiczne.
Joaska a u mnie strasznie zachmurzone niebo a myślałam że jak dzisiaj siedzę w domu to pranie zrobię i wysusze na świeżym powietrzu.A tu klops... -
Joaska u mnie tak samo z prawej bobas bardziej aktywny, a z lewej taki leniuszek
Ja caly czas obstawialam parke, ale sie pomylilam... Beda chlopaki Wiktor Konrad i Adam Jan, drugie imiona po dzidkach, Wiktor my z mezem wybralismy, a Adama moja mama, bo ma Ewa i beda razem obchodzich imieniy we Wigilie A tak chcialam Wiktora i Weronike, chociaz caly czas sie ludze, ze lekarz sie pomylil U nas w rodzinie na razie same chlopaki sie rodza i jedna dziewczynka by sie przydala na ustawienie tego towarzystwajoaska1985 lubi tę wiadomość
-
Wróciłam od lekarza. Dziewczyny mają 1653g i 1715g udało się też podłączyć ktg, które Bianka, jak zwykle wszystko co dotyka brzucha, chciała skopać i zniszczyć ale szumu i huku narobiła.. Na ktg widać też skurcze (co 3-5 minut były). Na szczęście nie są mocne ale czuję je. Pochwalił pas ciążowy, który noszę i kazał nosić dalej bo szyjka ma 1cm i zaczyna się lekko rozwierać. Powiedział, że jak się uda jeszcze dwa tyg wytrzymać to będzie super i można rodzić bez obaw
AllishiiA, bizona, MoNaKo, gabi 7, joaska1985 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
Melduję się po kontroli szpitalnej i wszystko ok, wstawiłam się wczoraj o 7:00 i wyszłam dziś o 13:00. Waga +8kg i obwód brzuszka 115cm
Moje maluszki ważą 1800 i 1600
Monako z badań porobili mi morfologię, mocz, ktg, usg, badanie ginekologiczne i 4xdziennie pomiar tętna dzieciaczków.
Meg gratuluję udanej wizyty u mnie na ktg też jeden wielki szum robi mój synek, tak kopie i się wierci, ale udało się zapisy zrobić.
Bizona widzę że jeszcze chwila i opanujesz ta dietę cukrzycową i mam nadzieję że nie będzie tak źle z tym przyrządzaniem posiłków
Pat jeszcze trochę i Twoje chłopaki będą w domciu
Roletka ale masz słodkie dzieciaczki, a przepraszam pszczółki
Ja na kolejnej wizycie u gina mam mieć pobrany wymaz na gbs i to będzie początek 35tc i mój gin mówił że pobiera się go między 33 a 37 tc.
AllishiiA, bizona, joaska1985, gabi 7 lubią tę wiadomość
-
Meg gratuluje udanej wizyty fajnie dziewczynby waza no itrzymam kciuki, zeby dziewczynki chcialay posiedziec jeszcze troche u mamusi w brzuszku
Agula rowniez gratulacje dobrych wynikow
Moja mama z mezem zrobili przemeblowanie wsypialni, zeby lozeczka postawic jak sie bobasy urodza i wyszlo mega super, tylko przydalo by sie malowanie, ale to jak bedzie wieksza gotowka, az tak mi sie nie pali, a jesczze duuuuzo wydatkow I musze sie pochwalic, ze skonczylam z praniem i prasowaniem i wlasnie biore sie za ukladanie wszystkiego A w sobote czeka nas 18, ciekawe jak dlugo wytrzymamMeg85 lubi tę wiadomość
-
Roletka, cudne pszczółki
Meg, waga pękna, niedługo dzieci przekroczą u Ciebie 2 kg i kciuki aby te dobre dwa tygodnie pomieszkały jeszcze u Ciebie w brzuszku.
Agula zakładam że wynki dobre skoro wypuścili Cię do domku. Ja dziś robiłam mocz, morfologię i tsh i tez wyniki w porządku. Kończę też antybiotyk ale niestety dopiero za 10 dni możewmy powtórzyć wymaz i zobaczyć jak sytuacja wygląda.
Jutro mam wizytę i też jestem ciekawa ile moje Skarby juz ważą
A wogóle to mam do Was pytanie- czy macie na wizytach ktg?
Mój dr nie ma u siebie w gabinecie i do tej pory mnie nie wysyłał a kolżanka mi powiedziała że jeździła na ktg do szpitala co tydzień po 30 tc pojedyńczej. Nie wiem czy jej lekarz tak lubił czy wpływ na to miała jej cukrzyca ciążowa...?
aaa i jeszcze jedno pytanie, czy przy cesarce mozna mieć hybrydę na stopach?
Meg85, AllishiiA lubią tę wiadomość
-
Pierwsze prenatalne za nami, wszystko ok! Jesteśmy szczęśliwi. Dzieciaki spokojne i jakie ładniusie.
Nifty dla naszego spokoju zrobiliśmy i wszytko ok.
Kolejna wizyta za miesiąc, zdziwiłam się... Będę odliczać dni.
joaska1985, MoNaKo, bizona, AllishiiA lubią tę wiadomość
szczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6)