Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Meg & Bizona - śliczne wasze malusienkie skarby . . Zdrówka dla nich i dla was
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2017, 06:08
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Bizona, gratulacje! Cudne maluchyOlga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Czarnulka a jak Ty się masz? Uspokoiło się wszystko?
Mi co chwilę mówią, że mam więcej odpoczywać a przecież siedzę na dupie w domu.
Obiad zrobię, poprasuje, jakieś zakupy i tyle. Więc chyba jestem grzeczna? Plecy mi ostatnio dokuczają. Jak to jest z twardnieniem brzucha? Da się to przeoczyć czy ciężko?
szczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
Didi ja leżałam, siedziałam i nie robiłam w domu nic co do twardnienia mojego nie mogłam przeoczyć bo przy okazji mi tętno się podnosilo poza tym czuć jak spina się brzuch, nie boli ale przyjemne też nie jest bo brzuch od razu jakby cięższy się robi, ciężko to opisać
didi31 lubi tę wiadomość
-
didi31 wrote:Czarnulka a jak Ty się masz? Uspokoiło się wszystko?
Mi co chwilę mówią, że mam więcej odpoczywać a przecież siedzę na dupie w domu.
Obiad zrobię, poprasuje, jakieś zakupy i tyle. Więc chyba jestem grzeczna? Plecy mi ostatnio dokuczają. Jak to jest z twardnieniem brzucha? Da się to przeoczyć czy ciężko?
A jak sytuacja u Ciebie?
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:Hej didi - dziękuję że pytasz. U mnie dalej ból brzucha ale juz rzadko. Ale mam kolejny problem przez zaparcia zrobił mi się hemoroid głównie przez to że leżę cały czas,brzuszek coraz większy. . teraz ciężko będzie się pozbyć tego hemoroida.
A jak sytuacja u Ciebie?
UFf dobrze, że już lepiej. Niech wszystko zmierza w dobrą stronę. Hemoroidy niestety lubią kobiety w ciąży:/ Ja staram się pić ColonC (co będę pisać na okrętkę) żeby kupa poszła
Ja czuję się ok, ale jednak muszę więcej odpoczywać bo coraz częściej plecy bola, później brzuch jakiś dziwny i się stresuje potem. Połówkowe mam w przyszły czwartek.
Trzymaj się Czarnulka i pozostałe ciężarówki.czarnulka24 lubi tę wiadomość
szczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
Meg85 wrote:Dostałam dziś od brata to:
https://asplaneta.pl/pl/p/Szumisie-Szumis-Mis-Szumiacy-Dziewczynka-Biala-Szumisia-z-Czujnikiem-Snu/23093036
Znacie? Korzystacie? Ja nazwę słyszałam ale opinii nie..
Osobiście nie korzystalam , ale kuzynka kupila dla synka i mowila że strata pieniedzy ... ale osobiście nie wiem ..Meg85 lubi tę wiadomość
-
roletka wrote:Didi ja leżałam, siedziałam i nie robiłam w domu nic co do twardnienia mojego nie mogłam przeoczyć bo przy okazji mi tętno się podnosilo poza tym czuć jak spina się brzuch, nie boli ale przyjemne też nie jest bo brzuch od razu jakby cięższy się robi, ciężko to opisać
Kochana on sie napina na gorze czy na dole ? Jak to jest? -
Hej:-)
Gabi kciuki za dzisiejszą wizytę &&&
Czarnulka mi niestety też się pojawił hemoroid choć problemów z wyróżnieniem nie mam. Po drugiej ciąży miałam tam taką masakre, że jak pomyślę to mi się słabo robi. Popekaly mi hemoroidy w środku, zrobił się stan zapalny i nawet nie mogłam siedzieć normalnie. Oby teraz nie było powtórki z rozrywki.
gabi 7, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
Angela cały brzuch robi się twardy jak kamień, nie. Wiem jak inne dziewczyny ale mnie to nie bolało tylko czułam jak cała skóra się ściąga i jest napięta, no i takie uczucie właśnie napięte brzucha. Jak że żelu się skurcze to czułam też jakby ucisk w dole brzucha nie wiem czy to od skurczy czy dzieci ju były tak ułożone
-
Co do szumisia mi było szkoda kasy na maskotke która szumi, dzieci dostały swoje przytulanki a szumy puszczalam z darmowej aplikacji na telefonie
A i jeszcze jak jest szumis z sensorem płaczu to jest do dupy, dziewczyny pisały że wtedy kiedy ma się załączyć to jest cicho a jak nie miał się załączyć to się zalanczalMeg85 lubi tę wiadomość
-
roletka wrote:Angela cały brzuch robi się twardy jak kamień, nie. Wiem jak inne dziewczyny ale mnie to nie bolało tylko czułam jak cała skóra się ściąga i jest napięta, no i takie uczucie właśnie napięte brzucha. Jak że żelu się skurcze to czułam też jakby ucisk w dole brzucha nie wiem czy to od skurczy czy dzieci ju były tak ułożone
Kochana ale caly brzuvh czy tylko dol od pepka ? Bo gora brzucha robi się tez wzdeta przy wzdeviach ale to nad pepkiem a dol brzucha jest miekki i wtedy kest ok
Tak ? -
Tak jak napisałam cały brzuch robi się twardy i na pewno poznasz że to nie wzdęcia, trwa kilka-kilkanaście sekund i puszcza