Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnulka moja bliska koleżanka urodziła chlopca w 24 tyg,bo z powodu infekcji zaczęły odchodzić jej wody.Mały ma teraz 3 lata.był w szpitalu ponad miesiąc,póki nie nauczył się ssać.oczywiście potem różne rehabilitacje i operacją na oczka ale teraz jest super chłopcem ☺u Ciebie juz 26 tc więc głowa do góry ☺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2017, 16:37
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Alishia triss zazdroszcze ze wam tak szybko poszlo po cc, mi sie wszystko ladnie goi ladnie obkurcza ale sama w sobie jestem tak slaba ze wyjscie do lazienki oznacza godzine odpoczynku no i oczywiscie leki przeciwbolowe biore ale wudocznie potrzebuje wiecej czasu na regenerację albo za bardzo sie nad soba rozczulam i musze sie wiecej ruszać?j.
-
Czarnulka nie denerwuj sie na zapas, wszystko na pewno będzie dobrze, a stres tylko zaszkodzi. Dużo odpoczywaj a ja trzymam za was kciuki
Jolka nie przejmuj sie, prędzej czy później ale do formy wrócisz a jak twoje maluszki z waga?czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1b9095b5c4ff.jpg
Dziewczyny oto moje bobasy<3 z góry przepraszam ze każde w nowym ale nie potrafię inaczej z telefonu wrzucić bo inaczej sie kasuje to co napisałam...czarnulka24, gabi 7, Pat85, Meg85, joaska1985, triss, zubii, Asia87 lubią tę wiadomość
-
AllishiiA gratuluję śliczne maluszki. . Nabierajcie siły Zdrówka
AllishiiA lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
W piątek mój dziadek miał 85. urodziny. Trzeba było panienki odpowiednio ubrać
Pierwsze kiecki naszych baletnic (zobaczcie nóżki ).
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d2ecfe57c00.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2017, 00:06
AllishiiA, gabi 7, joaska1985, Angela*, triss, czarnulka24, rodzynka66, zubii, Asia87, Pat85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AllishiiA, prześliczne bobasy! Niezmiennie rozczulają mnie zdjęcia takich przytulonych maluchów. Nadal nie mogę uwierzyć, że też taką dwójeczkę będę miała.
Meg85, przepiękne baletnice! Cudowne masz córeczki. Dziadek pewnie zachwycony
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
nick nieaktualny
-
Hej
Jolka wydaje mi się że każdy organizm dochodzi do formy w swoim tempie . Jeśli czujesz się słabo to oszczędzaj się; wydaje misie że teraz to nie chodzi o rozruszanie się, a nabranie sił. Wszystko w swoim czasie kochana :*
Alishiaa cudowni są! żeby teraz tylko szybciutko nadrobili wagę i obyscie mogli wyjść do domku
Meg aaaaaa... ale masz baletnice piękne. Nóżki rzeczywiście ułożone jak u baletnic i do tego takie śliczne, filigranowe... do zakochania się
Gabi ja też już muszę wziąć się za pakowanie torby.
Jak w ogle najlepiej się spakować ? W jedną czy w dwie torby, ? Osobno dla dzieci , osobno dla mnie ?
Emcia ja mam najmniejsze ubranka w rozmiarze 50. Najwięcej mam na 56Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2017, 10:20
-
Meg sliczne ksiezniczki
Alishia twoi chlopcy tez cudowni, super sa takie zdjecia blizniakow jak sie przytulaja, az sie nie chce wierzyc ze takie dwa bąble sie mieszcza w brzuchu :p
Dziewczyny, ktora z was ma termin na listopad? ciekawa jestem ile z nas jest na podobnym etapie ciazyAllishiiA lubi tę wiadomość
Weruś9110