Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Gabi tak. W końcu, wczoraj szantaż podzialal na mojego męża. Dałam mu czas do końca dnia do namysłu, w przeciwnym razie sama wybiorę . W zasadzie chodziło o imię dla chłopca, bo co do Lilki byliśmy zgodni. Moim typem był Franek lub Antek. Adaś jet kompromisem. Chłopcy moi teraz na obozie, jak wrócą w piątej i dowiedzą się że imiona wybrane to dopiero będzie ich typy jeszcze inne
Ja też myślałam nad Blanką. Reszta imion też ładna. Mi jeszcze podoba się Pola.
gabi 7 lubi tę wiadomość
-
gabi 7 wrote:Triss i mnie w szpitalu też trzeba mieć swoje ubranka.Widzę,ze zdecydowaliscie się na imiona☺piękne.Adam to zawsze był mój typ jeśli chodzi o chłopca ☺Lila też mi się podoba. U mnie cały czas wielką niewiadoma jeśli chodzi o imiona.jest wiele typów ale nic konkretnego jeszcze nie wybraliśmy.PAULA,BLANKA,NADIA,ŁUCJA???? NO i jeszcze cos by sie znalazlo☺
Super , ja dla dziewczynek mialam wybrane imiona Marcelina i Michalina Misia i Marcysia
Pelno tych imion az ciezko sie zdecydować a że teraz bedzie chlopczyk i dziewczynka to musimy pomyslecWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2017, 21:16
gabi 7 lubi tę wiadomość
-
Decyzja z wyborem imienia nie jest łatwa.tyle jest fajnych imion,które mi się podobają... Ale jest jeszcze mój mąż i córką,które też aktywnie włączyła się w wybór imienia i niekoniecznie te imiona,które mi się podobają,podobają się reszcie rodzinki i odwrotnie☺no nic.... musimy wreszcie coś ustalić.
-
gabi 7 wrote:Decyzja z wyborem imienia nie jest łatwa.tyle jest fajnych imion,które mi się podobają... Ale jest jeszcze mój mąż i córką,które też aktywnie włączyła się w wybór imienia i niekoniecznie te imiona,które mi się podobają,podobają się reszcie rodzinki i odwrotnie☺no nic.... musimy wreszcie coś ustalić.
U mnie córka wybrala Franio i Franio bedzie a dziewczynka zobaczymy
triss lubi tę wiadomość
-
Angela czy u Ciebie zmienił się suwaczek? Byłyśmy na tym samym etapie a widzę, że teraz jesteś tydzień do przodu
Ost obudziłam się na prawym boku i wystraszyłam, że zgniotłam jednego bobasa. Oczywiście mój mąż się śmiał ze mnie. Teraz pilnuje lewej strony chociaż tam też przecież lokator mały
szczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
A co do imion to My też mamy swoje typy, ale zobaczymy na połówkowych czy nic się nie zmieniło i jest parka.
Adaś ładne imię i dobre chłopaki, Franków coraz więcej. Mi się Filip podobał ale to łobuzy więc chyba sobie darujemy
szczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
didi31 wrote:Angela czy u Ciebie zmienił się suwaczek? Byłyśmy na tym samym etapie a widzę, że teraz jesteś tydzień do przodu
Ost obudziłam się na prawym boku i wystraszyłam, że zgniotłam jednego bobasa. Oczywiście mój mąż się śmiał ze mnie. Teraz pilnuje lewej strony chociaż tam też przecież lokator mały
Nie kochana , zmienilam tylko wyglad suwaczka , ale date om wpisalam ta co mialam caly czas
Choc moje dzieci ogolnie chlopczyk o tydz starszy , a dziewczynka o 5 dni
Ale nic nie zmienialam
A co do spania na lrwej stronie , to pilnuje tego ale na prawej stronie mi sie lepiej spi i tak sie w nocy uloze jak mi wygodnie -
Czarnulko, nie martw się na zapas kochana. Wiem,że łatwo mówić, ale stresem możesz też przyspieszyć ewentualny poród. Póki co Maluszki rosną w brzuszku i oby jak najdłużej, myśl pozytywnie!
Dziewczyny Wasze dzieciaczki cudne marze już o tym aby swoje tulić.
Triss brzusio piękny, super wyglądasz.
A ja mam problem podwyższony Alat i Aspat. Ide do lekarza. Miałam tą grype żołądkową i nie wiem czy to przez to, czy coś gorszego się dziejeczarnulka24, triss lubią tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
triss adaś piękne imię mój starszy syn ma tak na imię
ja dzisiaj na 15 śmigam do lekarza...mam całą kartkę pytań ...mam nadzieję, że mnie nie wyśmieje
jak zawsze się stresuję - mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku i tętno chłopakom się unormowało
pijecie kawę sypankę? bo ja popijam rano i nie wiem czy nie powinnam przestać ;(
triss lubi tę wiadomość