Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Natikka123 wrote:Czarnulka
Nie przejmuj się aż tak punktami Apgar bo one są dobre w określaniu parametrów u dzieci urodzonych o czasie.
A wczesniaki wiadomo że potrzebują więcej czasu by się przystosować.
Musisz być dobrej myśli i wierzyć że będzie dobrze.
Tyle ciotek forumowych trzyma kciuki i modli się za was więc musi być dobrze.
A mąż już leci do ciebie?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Czarnulka, chłopcy na pewno będą walczyć, zobaczysz. Musisz być dobrej myśli, zrobiłaś wszystko, co mogłaś, reszta w rękach Boga i lekarzy. Trzymaj się!
Gabi, u nas dziś dobre wieści, pierwszy raz od tygodnia na ktg żadnych skurczy, więc trochę odetchnęłam . Jutro mam USG, więc dowiem się, ile chłopcy podrośli. A u Ciebie jak ktg? Mam nadzieję, że Cię wypiszą wkrótce.gabi 7, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
BeBeBe u mnie piszą się raz jakieś malutkie a raz wcale.A Tobie mówili coś na temat wyjścia?trochę boję się,żebym nie musiała tu siedzieć do konca:-( trochę mnie martwi taka wersja wydarzeń.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2017, 13:10
-
Gabi, to super, że skurcze są niewielkie. Ja raczej nie mam co liczyć na wyjście, bo szyjka zupełnie zgładzona, ma 4 mm, no i rozwarcie na palec. Szczerze mowiąc, wcale się nie rwę do domu, bo boje się, że coś się stanie i nie zdążę dojechać. Tutaj przynajmniej jestem pod stałą opieką i w razie czego zareagują.
-
Czarnulka, dobrze że mąż przyjechał i nie jesteś sama. Trzymam kciuki za Twoich walecznych chłopców.
Gabi, BeBeBe, kciuki u za Was Niech jeszcze dzieci troszkę zaczekają. Gabi, nie dziwię się z tym szpitalem. W pierwszej ciąży pobyt w szpitalu nie był mi straszny, ale teraz, gdy w domu jest córka, to całkiem inna sprawa.gabi 7, BeBeBe, czarnulka24 lubią tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Czarnulko kochana, wcześniaki często mają problem z oddychaniem. Może więcej czasu potrzeba jednemu z Twoich szkrabów. Dobrze, że masz męża przy sobie
Trzymamy mocno kciuki za twoich małych wielkich wojowników
A ty jak się czujesz?czarnulka24 lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Chyba byłam w trakcie pisania posta do Was gdy poczułam Ze mi wody wypływają . Okazało się ze wody podbarwione krwią wiec panika straszna . Leżę już na oddziale , skurczy nie ma ale wody z krwią płyną cały czas .
Z tego co lekarz mówił daje szanse 50/50 ze coś się rozwinie w najbliższym czasie . Równie dobrze mogę dotrwać do terminu -
triss wrote:Chyba byłam w trakcie pisania posta do Was gdy poczułam Ze mi wody wypływają . Okazało się ze wody podbarwione krwią wiec panika straszna . Leżę już na oddziale , skurczy nie ma ale wody z krwią płyną cały czas .
Z tego co lekarz mówił daje szanse 50/50 ze coś się rozwinie w najbliższym czasie . Równie dobrze mogę dotrwać do terminu
Kochana a czy te wody podbarwione nie zagrażają dzieciom? Ile zostalo Ci dni do terminu ? TrzymamWas wszystkie kciuki dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2017, 15:35
triss lubi tę wiadomość
-
Triss, trzymam kciuki za Was, żeby udało się wytrwać jeszcze kilka dni. Co by nie bylo- Twoje dzieci są już duże, na pewno sobie poradzą, 35 tydz. to już naprawdę dobry wynik! Mój lekarza mówi, że po 34 tyg ciążę bliźniacza uznaje się za donoszoną. Będzie dobrze, nie denerwuj się!
triss lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dziękuje za wsparcie.
Podobno to krwawienie to z szyjki bo się rozwiera (chociaż nadal jest zamknięta ) .
Skurcze nie piszą się w ogóle . Lekarz który był ostatnio mówił ze chcą mnie potrzymać do skończonego 35 tygodnia o ile się Uda i cc. Chyba ze akcja się sama rozwinie
Meg ja to jestem jakaś inna przy pierwszym porodzie próbowali mnie indukować przez tydzień oksytocyną , masaż szyjki i balonik foleya ... i nic. Nawet małego skurczu . A byłam już w terminie .
No nic ... czekam . W tej sytuacji mimo ze to jeszcze wcześnie to wolałabym mieć już dzieciaczki przy sobie po tej stronie .Meg85 lubi tę wiadomość
-
Czarnulko,
Życzę Ci dużo siły i cierpliwości.. masz silnych chłopaków i głęboko wierzę, że wszystko będzie w porządku. Chłopcy są pod fachową opieką... dobrze, że masz wsparcie w Mężu. Kochana trzymaj się dzielnieczarnulka24 lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Triss a ja teoretycznie miałam jutro wyjść ale miałam o 18 ktg i znów się zapisały skorcze:-( ale nie podali mi kroplowki,pytali tylko czy je czuję,więc tak jak mówisz,trudno za nimi utrafic. Na nic się nie nastawiam.co ma być to będzie.myślę,ze najgorsze mamy już za sobą☺
-
Triss dzieci ładnie ważą, tygodniowo też dobry wynik to teraz czekamy na rozwój sprawy
Powodzenia dziewczyny... Triss, Gabi trzymajcie się.
Czarnulka z Tobą myślami jestem cały czas!
gabi 7, triss, czarnulka24 lubią tę wiadomość
szczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6)