Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Podwójne i potrójne szczęścia 2017
Odpowiedz

Podwójne i potrójne szczęścia 2017

Oceń ten wątek:
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm a jak z mieszczeniem sie w drzwiach domu,sklepu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2017, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pixi o tym samym myśle w domu to jeszcze Ok gorzej w sklepach

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie to dom to pestka bo mamy garaz,ale wlasnie sklepy. Pozostaja tylko te z wielkimi chyba wejsciami.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2017, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    W sumie to dom to pestka bo mamy garaz,ale wlasnie sklepy. Pozostaja tylko te z wielkimi chyba wejsciami.
    U mnie w sąsiedztwie tylko wąskie wjazdy do sklepu :D

• Angela* Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny teraz te wozki jeden onok drugiego produkuja takie, że przez większość drzwi sie przejedzie :)
    Takze kwestia indywidualna ;)

• Meg85 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się wszędzie mieszczę ;) mam dorjan jeden obok drugiego.

qb3cru1dlcet3pyu.png
    klz9y2v42sui6kxx.png
    amdxbadvving4i92.png
  • roletka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meg najweższy jeden obok drugiego nie da rady u nas w Kauflandzie, w Auchan muszę iść do kasy samoobsługowej bo przy zwykłych nie ma opcji się zmieścić, no i do tego masakra w sieciowkach typu h&m itp łatwiej mi było bebetto jeden za drugim niż teraz BJ jeden obok drugiego

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2017, 19:32

Styczeń2015 IMSI ET 2x 4A :( > lutyKET 1x blastAA :( > marzecKET 2x blastAB :( > Czerwiec2015 IMSI II ET 2x 8AA > 9dpt beta 92,23 11dpt beta 279,3 > 4xŚnieżki > 05.02.16 34t5d Pszczółki są z Nami <3 961l2n0aael72r9g.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wózek Meg85 bardzo mi się podoba,ale jeszcze nie myślę o takich technicznych sprawach. Na razie myślę tylko by były dwa serduszka i by dobrze się rozwijały, później najwyżej w pośpiechu mężul będzie biegał i kupował hihi....

Agniechaaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2017, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pixi pytałam z czystej ciekawości :) tez czekam tylko na pozytywne usg :) i aby tak było do minimum czerwca :)

PixiDixi lubi tę wiadomość

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Życzę nam tego Aga,życzę z całego serducha ! :)

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Ci jeszcze Aga ,że boję się nawet myśleć o wózkach bo każdy jaki kupiłam to zawsze coś nie pasowało...albo mnie albo męzulowi. To za mała gondolka, to za cięzki lub zbyt twardy albo za mała regulacja rączki i mój wysoki mąż musiał się schylać i utyskiwał jaki to beznadziejny wózek kupiłam. Chyba nigdy nie dogodzi człowiekowi i zawsze coś nie pasuje .

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2017, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Powiem Ci jeszcze Aga ,że boję się nawet myśleć o wózkach bo każdy jaki kupiłam to zawsze coś nie pasowało...albo mnie albo męzulowi. To za mała gondolka, to za cięzki lub zbyt twardy albo za mała regulacja rączki i mój wysoki mąż musiał się schylać i utyskiwał jaki to beznadziejny wózek kupiłam. Chyba nigdy nie dogodzi człowiekowi i zawsze coś nie pasuje .
    Ja tam z tylu głowy juz mam wybrany ale nie zapeszam ;)

PixiDixi lubi tę wiadomość

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie jest tak trafnie wybrać i nie narzekać , mnie się to jeszcze nie udało ,niestety. Tym razem jak mi to będzie dane postaram się wnikliwej bazować na opiniach dziewczyn i wybrać najlepsze co możliwe .

• MoNaKo Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2017, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuski czy Wasz biust jest po karmieniu taki flakowaty??
    Czy to sie jeszcze zmieni czy juz tak bedzie??
    Ja nigdy nie byłam obdarzona wielkim biustem, nawet w ciąży i podczas karmienia...miseczkę mam 75 B ale piersi były jędrnę a teraz to masakra.
    Dwa flaczki a nie karmie już piersią :/

ijpbej28ig9k1ha0.png
  • Angela* Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2017, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoNaKo wrote:
    Mamuski czy Wasz biust jest po karmieniu taki flakowaty??
    Czy to sie jeszcze zmieni czy juz tak bedzie??
    Ja nigdy nie byłam obdarzona wielkim biustem, nawet w ciąży i podczas karmienia...miseczkę mam 75 B ale piersi były jędrnę a teraz to masakra.
    Dwa flaczki a nie karmie już piersią :/

Kochana ja po 1 ciazy 8 pat temu tez po karmieniu mialam takie flaki , ale smarowalam kremem do biustu i troszke sie ujedrnil :) ale nie byl juz taki jak przed ciaza... Teraz smaruje od poczatku , ale nie wiem jaki bedzie efekt :)

• MoNaKo Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2017, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, nie pocieszyłaś mnie :( :(
    Nie usmiecha mi się całe życie smarować czymś biust żeby trochę się ujędrnił :(

ijpbej28ig9k1ha0.png
  • Angela* Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2017, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoNaKo wrote:
    Angela, nie pocieszyłaś mnie :( :(
    Nie usmiecha mi się całe życie smarować czymś biust żeby trochę się ujędrnił :(

Kochana ja napisalam Ci jak ja mialam ;) i pewnie bede miec ... Dobry stanik i będzie dobrze ;) i pamietaj że każda kobieta inna, więc nie musi Ciebie to tyczyc ;)

• MoNaKo Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2017, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, kilka moich koleżanek tez narzeka na wygląd swoich piersi...więc nie wygląda to optymistycznie

ijpbej28ig9k1ha0.png
  • Angela* Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2017, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoNaKo wrote:
    Angela, kilka moich koleżanek tez narzeka na wygląd swoich piersi...więc nie wygląda to optymistycznie

Niestety taka natura ... :(

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2017, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rowniez moj biust nie odzyskał jedrnosci. Nie jest nawet podobny.... jest tez taki flakowaty. Pogodzilam się z tym,ale moze u Ciebie sie poprawi bo ja przyznam tez jakos nie wspomagalam sie kremami bo nie przepadam za kremowaniem piersi.

‹‹ 282 283 284 285 286 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ