Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Meg najweższy jeden obok drugiego nie da rady u nas w Kauflandzie, w Auchan muszę iść do kasy samoobsługowej bo przy zwykłych nie ma opcji się zmieścić, no i do tego masakra w sieciowkach typu h&m itp łatwiej mi było bebetto jeden za drugim niż teraz BJ jeden obok drugiego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2017, 19:32
-
Wózek Meg85 bardzo mi się podoba,ale jeszcze nie myślę o takich technicznych sprawach. Na razie myślę tylko by były dwa serduszka i by dobrze się rozwijały, później najwyżej w pośpiechu mężul będzie biegał i kupował hihi....
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Powiem Ci jeszcze Aga ,że boję się nawet myśleć o wózkach bo każdy jaki kupiłam to zawsze coś nie pasowało...albo mnie albo męzulowi. To za mała gondolka, to za cięzki lub zbyt twardy albo za mała regulacja rączki i mój wysoki mąż musiał się schylać i utyskiwał jaki to beznadziejny wózek kupiłam. Chyba nigdy nie dogodzi człowiekowi i zawsze coś nie pasuje .
-
nick nieaktualnyPixiDixi wrote:Powiem Ci jeszcze Aga ,że boję się nawet myśleć o wózkach bo każdy jaki kupiłam to zawsze coś nie pasowało...albo mnie albo męzulowi. To za mała gondolka, to za cięzki lub zbyt twardy albo za mała regulacja rączki i mój wysoki mąż musiał się schylać i utyskiwał jaki to beznadziejny wózek kupiłam. Chyba nigdy nie dogodzi człowiekowi i zawsze coś nie pasuje .
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
Mamuski czy Wasz biust jest po karmieniu taki flakowaty??
Czy to sie jeszcze zmieni czy juz tak bedzie??
Ja nigdy nie byłam obdarzona wielkim biustem, nawet w ciąży i podczas karmienia...miseczkę mam 75 B ale piersi były jędrnę a teraz to masakra.
Dwa flaczki a nie karmie już piersią -
MoNaKo wrote:Mamuski czy Wasz biust jest po karmieniu taki flakowaty??
Czy to sie jeszcze zmieni czy juz tak bedzie??
Ja nigdy nie byłam obdarzona wielkim biustem, nawet w ciąży i podczas karmienia...miseczkę mam 75 B ale piersi były jędrnę a teraz to masakra.
Dwa flaczki a nie karmie już piersią
Kochana ja po 1 ciazy 8 pat temu tez po karmieniu mialam takie flaki , ale smarowalam kremem do biustu i troszke sie ujedrnil ale nie byl juz taki jak przed ciaza... Teraz smaruje od poczatku , ale nie wiem jaki bedzie efekt -
MoNaKo wrote:Angela, nie pocieszyłaś mnie
Nie usmiecha mi się całe życie smarować czymś biust żeby trochę się ujędrnił
Kochana ja napisalam Ci jak ja mialam i pewnie bede miec ... Dobry stanik i będzie dobrze i pamietaj że każda kobieta inna, więc nie musi Ciebie to tyczyc