X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Podwójne i potrójne szczęścia 2017
Odpowiedz

Podwójne i potrójne szczęścia 2017

Oceń ten wątek:
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm a jak z mieszczeniem sie w drzwiach domu,sklepu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2017, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pixi o tym samym myśle w domu to jeszcze Ok gorzej w sklepach

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie to dom to pestka bo mamy garaz,ale wlasnie sklepy. Pozostaja tylko te z wielkimi chyba wejsciami.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2017, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    W sumie to dom to pestka bo mamy garaz,ale wlasnie sklepy. Pozostaja tylko te z wielkimi chyba wejsciami.
    U mnie w sąsiedztwie tylko wąskie wjazdy do sklepu :D

• Angela* Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny teraz te wozki jeden onok drugiego produkuja takie, że przez większość drzwi sie przejedzie :)
    Takze kwestia indywidualna ;)

• Meg85 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się wszędzie mieszczę ;) mam dorjan jeden obok drugiego.

qb3cru1dlcet3pyu.png
    klz9y2v42sui6kxx.png
    amdxbadvving4i92.png
  • roletka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meg najweższy jeden obok drugiego nie da rady u nas w Kauflandzie, w Auchan muszę iść do kasy samoobsługowej bo przy zwykłych nie ma opcji się zmieścić, no i do tego masakra w sieciowkach typu h&m itp łatwiej mi było bebetto jeden za drugim niż teraz BJ jeden obok drugiego

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2017, 19:32

Styczeń2015 IMSI ET 2x 4A :( > lutyKET 1x blastAA :( > marzecKET 2x blastAB :( > Czerwiec2015 IMSI II ET 2x 8AA > 9dpt beta 92,23 11dpt beta 279,3 > 4xŚnieżki > 05.02.16 34t5d Pszczółki są z Nami <3 961l2n0aael72r9g.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wózek Meg85 bardzo mi się podoba,ale jeszcze nie myślę o takich technicznych sprawach. Na razie myślę tylko by były dwa serduszka i by dobrze się rozwijały, później najwyżej w pośpiechu mężul będzie biegał i kupował hihi....

Agniechaaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2017, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pixi pytałam z czystej ciekawości :) tez czekam tylko na pozytywne usg :) i aby tak było do minimum czerwca :)

PixiDixi lubi tę wiadomość

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Życzę nam tego Aga,życzę z całego serducha ! :)

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Ci jeszcze Aga ,że boję się nawet myśleć o wózkach bo każdy jaki kupiłam to zawsze coś nie pasowało...albo mnie albo męzulowi. To za mała gondolka, to za cięzki lub zbyt twardy albo za mała regulacja rączki i mój wysoki mąż musiał się schylać i utyskiwał jaki to beznadziejny wózek kupiłam. Chyba nigdy nie dogodzi człowiekowi i zawsze coś nie pasuje .

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2017, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Powiem Ci jeszcze Aga ,że boję się nawet myśleć o wózkach bo każdy jaki kupiłam to zawsze coś nie pasowało...albo mnie albo męzulowi. To za mała gondolka, to za cięzki lub zbyt twardy albo za mała regulacja rączki i mój wysoki mąż musiał się schylać i utyskiwał jaki to beznadziejny wózek kupiłam. Chyba nigdy nie dogodzi człowiekowi i zawsze coś nie pasuje .
    Ja tam z tylu głowy juz mam wybrany ale nie zapeszam ;)

PixiDixi lubi tę wiadomość

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie jest tak trafnie wybrać i nie narzekać , mnie się to jeszcze nie udało ,niestety. Tym razem jak mi to będzie dane postaram się wnikliwej bazować na opiniach dziewczyn i wybrać najlepsze co możliwe .

• MoNaKo Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2017, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuski czy Wasz biust jest po karmieniu taki flakowaty??
    Czy to sie jeszcze zmieni czy juz tak bedzie??
    Ja nigdy nie byłam obdarzona wielkim biustem, nawet w ciąży i podczas karmienia...miseczkę mam 75 B ale piersi były jędrnę a teraz to masakra.
    Dwa flaczki a nie karmie już piersią :/

ijpbej28ig9k1ha0.png
  • Angela* Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2017, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoNaKo wrote:
    Mamuski czy Wasz biust jest po karmieniu taki flakowaty??
    Czy to sie jeszcze zmieni czy juz tak bedzie??
    Ja nigdy nie byłam obdarzona wielkim biustem, nawet w ciąży i podczas karmienia...miseczkę mam 75 B ale piersi były jędrnę a teraz to masakra.
    Dwa flaczki a nie karmie już piersią :/

Kochana ja po 1 ciazy 8 pat temu tez po karmieniu mialam takie flaki , ale smarowalam kremem do biustu i troszke sie ujedrnil :) ale nie byl juz taki jak przed ciaza... Teraz smaruje od poczatku , ale nie wiem jaki bedzie efekt :)

• MoNaKo Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2017, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, nie pocieszyłaś mnie :( :(
    Nie usmiecha mi się całe życie smarować czymś biust żeby trochę się ujędrnił :(

ijpbej28ig9k1ha0.png
  • Angela* Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2017, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoNaKo wrote:
    Angela, nie pocieszyłaś mnie :( :(
    Nie usmiecha mi się całe życie smarować czymś biust żeby trochę się ujędrnił :(

Kochana ja napisalam Ci jak ja mialam ;) i pewnie bede miec ... Dobry stanik i będzie dobrze ;) i pamietaj że każda kobieta inna, więc nie musi Ciebie to tyczyc ;)

• MoNaKo Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2017, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, kilka moich koleżanek tez narzeka na wygląd swoich piersi...więc nie wygląda to optymistycznie

ijpbej28ig9k1ha0.png
  • Angela* Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2017, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoNaKo wrote:
    Angela, kilka moich koleżanek tez narzeka na wygląd swoich piersi...więc nie wygląda to optymistycznie

Niestety taka natura ... :(

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2017, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rowniez moj biust nie odzyskał jedrnosci. Nie jest nawet podobny.... jest tez taki flakowaty. Pogodzilam się z tym,ale moze u Ciebie sie poprawi bo ja przyznam tez jakos nie wspomagalam sie kremami bo nie przepadam za kremowaniem piersi.

‹‹ 282 283 284 285 286 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ