Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
PixiDixi wrote:Witajcie Dziewczyny ☺
Dzisiaj bylam na wizycie i gin stwierdzila ciążę blizniaczą.Termin mam na 9 lipca.
Jestem caly czas w szoku a maz jeszcz wiekszym .
Lekarz bardzo ostudzila mnie mowiac ,ze jeden z pecherzykow jest mniej wyrazny i abym sobie nie robila duzych nadziei....
Dodatkowo jest bardzo duzy krwiak blisko osadzony pecherzyka "ladniejszego".
Dla mnie jest to ciezkie,mam galimatias w glowie,bardzo sie boję i bardzo chcialabym aby wszystko potoczylo sie pozytywnie.
Mam kilka poronien za sobą, jestem juz mamą ,w domu trojeczka, ale ciezko jest mi z ta swiadomoscia,ze moze pojsc cos nie tak...
Doczytalam,ze z zalozenia ciaza blizniacza jest o podwyzszonym ryzyku ,ale mam w sobie tez taka mysl,ze moze piorun nie uderza w to samo miejsce ponownie....Mam corke z IUI byla to ciaza blizniacza ,ale jeden z blizniakow obumarl.
Chcialabym do Was dolaczyc i cieplo Was pozdrawiam.
Witaj , spokojnie u mnie na poczatku jeden pecherzyk byl bardzo duzo mniejszy , gin mi nawet mowil że on raczej sie wchlonie .... Pecherzyki mialy spora roznice , a cialka żółte w srodku takie same , wiec roznie to bywa
Jak masz krwiaka to Duzo leż, odpoczywaj
Trzymam za Was kciukiPixiDixi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaa ,my to mamy podobny termin widzę☺.Też Ci gratuluję☺. Już mi raźniej !
Ginka nakazala mi lezec ,moge tylko do toalety,ciężko będzie zarzadzic domem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2017, 12:44
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPixiDixi wrote:Agniechaaa ,my to mamy podobny termin widzę☺.Też Ci gratuluję☺. Już mi raźniej !
Ginka nakazala mi lezec ,moge tylko do toalety,ciężko będzie zarzadzic domem.PixiDixi lubi tę wiadomość
-
MoNaKo wrote:Justine, jak długo czeka sie na paczkę? Jak z rozmiarówkami?? Nigdy nie zamaiwłam i zielona jestem w tym temacie ale sukieneczki bardzo mnie kuszą. Naciełaś się kiedyś??
Kochana i nie wierzę że to już! Czas leci jak szalony, dopiero był poczatek ciąży u Ciebie a zraz będziesz tulic maleństwo!!!!
Bardzo sie cieszę!!! Jesteśmy przykłądemm, że trzeba wierzyc do końca
Jak sie czujesz? Ile waży maleństwo? Dobrze pamiętam że córcia będzie? Na kiedy masz dokladnie termin porodu? daj nam koniecznie znać jak już rodzinka sie powiększy
Jeszcze się nie nacielam, ale ja czytam dokładnie feedbacki i jeśli jest ich mało albo nie ma real foto to nie kupuje po prostu. Z rozmiarami jest generalnie ok ślę trzeba dobrze patrzeć na ichsiejsze tabele z rozmiarami.
Najwięcej jednak kupuje po pozytywnych recenzjach na fb
Jak Mała już będzie to dam znać powinna mieć 3200-3300g więc w miarę taka dziewczynaProblem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
nick nieaktualnyPixiDixi wrote:Aga,jak Twoje samopoczucie?,boli Cie coś? Mnie pobolewaja krzyże czasem brzuch jak na @. Najbardziej dokuczaja mnie jednak te krzyże. Kiedy wybierasz się na USG serduszkowe?
Wiesz ja jestem po ib vitro i kontrolejue sie jak głupia panikuje jak tylko cos odbiega od normy -
Agniechaaa,rozumiem Cie,ze wszystko sprawdzasz....tez tak mam.To niedlugi masz wizytę,ja będę miala 21 listopada.
Hihi listopad szczegolny miesiac,u mnie same rocznice,corki urodziny,rocznica slubu no i moje urodziny. Ponury listopad,ale piekny. Będę trzymala kciuki za Twoja wizytę. Za wszystkie Was trzyman i za siebie rowniez.
Zauwazylam,ze jestes po In Vitro,ja nie mam wiekszych problemow z zachodzeniem gorzej z utrzymaniem ciazy. Nigdy nie bylo spokojnie i normalnie u mnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2017, 16:22
-
nick nieaktualnyPixiDixi wrote:Agniechaaa,rozumiem Cie,ze wszystko sprawdzasz....tez tak mam.To niedlugi masz wizytę,ja będę miala 21 listopada.
Hihi listopad szczegolny miesiac,u mnie same rocznice,corki urodziny,rocznica slubu no i moje urodziny. Ponury listopad,ale piekny. Będę trzymala kciuki za Twoja wizytę. Za wszystkie Was trzyman i za siebie rowniez.
Zauwazylam,ze jestes po In Vitro,ja nie mam wiekszych problemow z zachodzeniem gorzej z utrzymaniem ciazy. Nigdy nie bylo spokojnie i normalnie u mnie.PixiDixi lubi tę wiadomość
-
didi31 wrote:Jaki rozmiar pieluch kupić dla dzieci? 0 czy 1? Do szpitala mam zabrać paczkę albo dwie. Wiec na start coś muszę wybrać...0 czy1? Proszę o pomoc
Ale tu cisza....
Ja do szpitala i na początek kupilam 1Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2017, 22:54
-
Witam nowe przyszłe mamusie bliźniąt trzymam kciuki aby Maluszki zdrowo się rozwijały.
Ja jutro mam usg polowkowe.
Didi ja też brałam 1 przy Synu.w razie gdyby były za duże małżu dowiezie 0.Meg85, PixiDixi, Angela* lubią tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Ależ wczoraj była piękna pogoda potestowaliśmy wózek w trudnym terenie dał radę - po piachu, w liściach, błocie, wystających korzeniach.. fakt, że momentami łatwiej było go ciągnąć niż pchać (dwa razy musieliśmy wnosić go na strome zbocza) ale nie zmienia to faktu, że szedł jak czołg
Poddąbie nad BałtykiemWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2017, 08:06
PixiDixi, Angela* lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, miałam napisać jak szklane butelki- a więc żałuję że nie miałam ich od poczatku. Fakt, są cięższe niż plastikowe ale są zdecydowanie bardziej higieniczne. łatwiej sie je myje i dłuzej trzymają ciepło. Jestem nimi zachwycona i BARDZO polecam.
Angela* lubi tę wiadomość
-
MoNaKo wrote:Dziewczyny, miałam napisać jak szklane butelki- a więc żałuję że nie miałam ich od poczatku. Fakt, są cięższe niż plastikowe ale są zdecydowanie bardziej higieniczne. łatwiej sie je myje i dłuzej trzymają ciepło. Jestem nimi zachwycona i BARDZO polecam.
Suepr , dobrze że tez sie zdevydowalam na szklane i czekaja na dzieciakiMoNaKo, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:I juz wiem cos konkretnego na przyszłość-butelki szklane!
Ja mam jeszcze sporo czasu do takich decyzji ale bardzo mnie interesuje temat wózka lepszy obok siebie czy jedno za drugim?
Ja napewno kupie jeden obok drugiego , chce miec oko na oboje dzieci
-
Agniechaaaa wrote:I juz wiem cos konkretnego na przyszłość-butelki szklane!
Ja mam jeszcze sporo czasu do takich decyzji ale bardzo mnie interesuje temat wózka lepszy obok siebie czy jedno za drugim?
Jeden obok drugiegoszczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6)