Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Bizona, co u Ciebie??Dawno się ie odzywałaś! U mnie dziś sentymentalnie, czytam wątek ivf i wygrzebałam grudzień w zeszłym roku jak testowałysmy. Przed chwilą czytałam Twój wpis jak sikałas na testy i wyszły pozytywne. Siedzę i ryczę ze wzruszenia, emocje wróciły...zaraz bedę czytać o mjej pozytywnej becie...
-
Monako, ja jestem uzależniona od Ali płynie do mnie właśnie kilkadziesiąt paczek
Czarnulka, cały czas myślę o Twoich chlopcach i wierzę że będzie wszystko dobrze.
Ja tak na doczepke jestem u Was, ale za tydzień też już zostanę mamaBella93, czarnulka24 lubią tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
nick nieaktualnyCześć nieśmiało chciałam sie przywieść bo tu sporo sie dowiem i nauczę od Was
Jestem po 4 transferze i oto mamy dwa małe cuda (które lubią robić psikusy, dzis plamilam jestem po usg wszystko ksiazkowo)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b88fe5ccb74.jpgMeg85 lubi tę wiadomość
-
Justine, jak długo czeka sie na paczkę? Jak z rozmiarówkami?? Nigdy nie zamaiwłam i zielona jestem w tym temacie ale sukieneczki bardzo mnie kuszą. Naciełaś się kiedyś??
Kochana i nie wierzę że to już! Czas leci jak szalony, dopiero był poczatek ciąży u Ciebie a zraz będziesz tulic maleństwo!!!!
Bardzo sie cieszę!!! Jesteśmy przykłądemm, że trzeba wierzyc do końca
Jak sie czujesz? Ile waży maleństwo? Dobrze pamiętam że córcia będzie? Na kiedy masz dokladnie termin porodu? daj nam koniecznie znać jak już rodzinka sie powiększy -
Agniechhaa witaj w naszym gronie. Tzn witajcie
Co do plamień, niestety zdarzają się i lubią zasiać panikę więc dobrze że jesteś po usg. Ja z kolei miałam krwiaka widocznego na usg ale wchłonął sie bez krwawień. Tyle tylko że musiałam leżeć praktycznie całą ciąże.
Miałaś podane dwa zarodki i ciąża jest dwu jajowa czy może jedne zarodek się podzielił?Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoNaKo wrote:Agniechhaa witaj w naszym gronie. Tzn witajcie
Co do plamień, niestety zdarzają się i lubią zasiać panikę więc dobrze że jesteś po usg. Ja z kolei miałam krwiaka widocznego na usg ale wchłonął sie bez krwawień. Tyle tylko że musiałam leżeć praktycznie całą ciąże.
Miałaś podane dwa zarodki i ciąża jest dwu jajowa czy może jedne zarodek się podzielił? -
Agniechaaaa wrote:Cześć nieśmiało chciałam sie przywieść bo tu sporo sie dowiem i nauczę od Was
Jestem po 4 transferze i oto mamy dwa małe cuda (które lubią robić psikusy, dzis plamilam jestem po usg wszystko ksiazkowo)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b88fe5ccb74.jpg
HelloAgniechaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:O cześć
Teraz już mam nadzieje , że tu zostaniesz z nami
Dziewczyny ja dzis wizyta , łapie malego stresa , ale to chyba normalne
Dzis bede wiedziec co i jak konkretnie jaki lekarz ma plan
A po wizycie jade na zakupu dla maluszkow mam zamiar kupic wszystko co mi brakuje " ale zobaczymy jak wyjdzie
Trzymajcie za nas kciuki
Milego dniaAgniechaaaa lubi tę wiadomość
-
Angela mówisz masz, trzymam kciuki!
Te z Was, które jeżdżą wózkiem tfk. Jakie torby do wózka macie? Na necie widziałam torbę tfk na żywo nie. Wydaje się być mała.Angela* lubi tę wiadomość
szczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
nick nieaktualnyAngela* wrote:Teraz już mam nadzieje , że tu zostaniesz z nami
Dziewczyny ja dzis wizyta , łapie malego stresa , ale to chyba normalne
Dzis bede wiedziec co i jak konkretnie jaki lekarz ma plan
A po wizycie jade na zakupu dla maluszkow mam zamiar kupic wszystko co mi brakuje " ale zobaczymy jak wyjdzie
Trzymajcie za nas kciuki
Milego dnia
Trzymam za Was kciuki a zakupy cuuuudoAngela* lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jestem po wizycie
Wszystko dobrze , szyjka odpukać oki
Dzieci rosna Chł-1916g i Dziew-1716g
24 wizyta i po Mikołaju CC
Padam na twarz po zakupach ...
Ale mam juz prawie wszystko
Imbirek91, Meg85, rodzynka66, Agniechaaaa, KasiaHaBe, Asia87, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
Angela* wrote:Dziewczyny jestem po wizycie
Ale mam juz prawie wszystko
Super, ale duże dzieci!!! Wow
Co fajnego kupiłaś?Angela* lubi tę wiadomość
szczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
didi31 wrote:Super, ale duże dzieci!!! Wow
Co fajnego kupiłaś?
Jezuu , wszystko co najpotrzebniejsze wanienke , przybory itd itp jak to ogarne , to podesle foto ale nie obiecuje ze bedzie to dzis
Hehe zostaly mi tylko do kupienia lozeczka z wyposazeniem , ale juz upatrzone mamdidi31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela* wrote:Dziewczyny jestem po wizycie
Ale mam juz prawie wszystkoAngela* lubi tę wiadomość
-
Witajcie Dziewczyny ☺
Dzisiaj bylam na wizycie i gin stwierdzila ciążę blizniaczą.Termin mam na 9 lipca.
Jestem caly czas w szoku a maz jeszcz wiekszym .
Lekarz bardzo ostudzila mnie mowiac ,ze jeden z pecherzykow jest mniej wyrazny i abym sobie nie robila duzych nadziei....
Dodatkowo jest bardzo duzy krwiak blisko osadzony pecherzyka "ladniejszego".
Dla mnie jest to ciezkie,mam galimatias w glowie,bardzo sie boję i bardzo chcialabym aby wszystko potoczylo sie pozytywnie.
Mam kilka poronien za sobą, jestem juz mamą ,w domu trojeczka, ale ciezko jest mi z ta swiadomoscia,ze moze pojsc cos nie tak...
Doczytalam,ze z zalozenia ciaza blizniacza jest o podwyzszonym ryzyku ,ale mam w sobie tez taka mysl,ze moze piorun nie uderza w to samo miejsce ponownie....Mam corke z IUI byla to ciaza blizniacza ,ale jeden z blizniakow obumarl.
Chcialabym do Was dolaczyc i cieplo Was pozdrawiam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2017, 01:57
Agniechaaaa lubi tę wiadomość