Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Marta_NE wrote:czesc dziewczyny:)
mam pytanko odnosnie szyjki w ciazy blizniaczej. Aktualnie zaczynam 29tc i szyjke mam 27mm. 2 mce temu byla 46mm. Powinnam lezec caly czas? Lekarz mowi ze jest ok -zeby sie wiecej oszczedzac, ale mimo wszystko sie strasznie boje.
PzdrWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2017, 00:49
Marta_NE lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Angela gratulacje jak się czujesz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2017, 00:51
Angela* lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Odnośnie cc to u mnie 8h po cc kazali już wstawać kąpać się i ściągnąć plaster z rany..27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
czarnulka24 wrote:Angela gratulacje jak się czujesz?
Dziekuje
Czuje sie odpukac dobrze
Brzuch ttoche ciagnie ale normlane to jest po takim cieciu ...
Dzis mialam malutka na noc , jutro biore oba bliziaki
Karmie piersia , choc i tak dzieci sa dopajane, bo mam malutko mleka ..
Ale moze uda mi sie rozkrecic laktacje
Buziaki :-*PixiDixi, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
Sun2017 wrote:Gratulacje Angela! Jak po pionizacji? Widać, że już wczoraj byłaś w do rej formie, ja leżałam po cc jak ofiara wypadku
Dziekuje bardzo po pionizacji donrze ; szybkie wstanie , kapiel i chodzenie
Trraz juz coraz lepiej wstaje z lozka
Zdjeli mi juz cewnik i dren wczoraj wiec jest spoko brzuch trochę boli ale damy rade
PozdrawiAmPixiDixi, Sun2017 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Angela super, ze samopoczucie dobre!!! teraz juz z godziny na godzinę bedzie lepiej
Agniecha pewnie ! Juz tej nocy mialam ze soba córeczkę a od rana juz mam dwojeczke
Didi jak u Ciebie?PixiDixi, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela, kciuki za dzisiejsze wyjście do domku.
Didi, jak u Ciebie?Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Hej dziewczyny , melduje sie jeszcze ze szpitala nie wyszliśmy , poniewaz moje dziecu maja zoltaczke synek od godziny 13 jest na naswietlaniu i bedzie tam 24godziny corcie mam orzy sobie , jutro powtorza badanie i niewaidomo tez czy nie pójdzie na naswietlanie
Przeplakalam dzis cały dzien
I plakac chve mi sie ciągle: (
Trzymajcie za nas kciuki zeby szybko spadla im ta bilirubina i zebysmy caki i zdrowi wyszli do domku
-
Angela* wrote:Hej dziewczyny , melduje sie jeszcze ze szpitala nie wyszliśmy , poniewaz moje dziecu maja zoltaczke synek od godziny 13 jest na naswietlaniu i bedzie tam 24godziny corcie mam orzy sobie , jutro powtorza badanie i niewaidomo tez czy nie pójdzie na naswietlanie
Przeplakalam dzis cały dzien
I plakac chve mi sie ciągle: (
Trzymajcie za nas kciuki zeby szybko spadla im ta bilirubina i zebysmy caki i zdrowi wyszli do domku