Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
PixiDixi wrote:Jak czujesz sie?,jak Ci idzie ?mam na mysli glownie karmienia bo to chyba mega wyzwanie....
Dziekuje , z kazdym dniem coraz lepiej - w sumie gdyby nie blizna zapomnialabym że mialam cesarke
Z karmieniem oki , jedza buteleczke i dokarmiam ich cycusiemPixiDixi lubi tę wiadomość
-
Angela* wrote:Dziekuje , z kazdym dniem coraz lepiej - w sumie gdyby nie blizna zapomnialabym że mialam cesarke
Z karmieniem oki , jedza buteleczke i dokarmiam ich cycusiem -
PixiDixi wrote:Wlasnie zastanawialam sie co jak rownoczesnie glodne maluchy i placza....
Tak kochana jednoczesnie sa glodne
Moze inaczej , karmie je o tej samej porze , żeby tak samo mi spaly
Zjedza buteleczke o 21, później kolo 1 i śpią do 6
Takze jakoś daje rade narazie mam meza w domku więc luzik
Narazie nie mysle o tym jak wroci do oracy te 1 tygodnie napewno bedzie z nami , a później jakos sobie poradze
Moje dzieci maja już 9 dni , Boże jak to zlecialo !
Pixi trzymam kciuki , napewno bedzie wszystko dobrze i szczesliwie donosisz i urodzisz zdrowe maluchy wiem ze latwo pisac bo czlowiek sie boi , ja tez balam sie kazdego dnia w ciazy i moje maluchy
Tak naprawdę odetchnelam po cesarce jak przyszedl do mnie pediatra- neonatolog i powiedzial ze maluchy zdrowe , obaoje po 10pkt , wtedy ze mnie wszystko zeszlo , az mi lzy pociely ze szczęścia i z tej ulgi choc juz pierwsza ulge poczulam jak wyciagneli dzieci i slyszalam ich placz
Takze spokojnie ja dalam rade , Ty też dasz :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2017, 12:18
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Angela cudowne wieści
My we wtorek mieliśmy usg genetyczne i wyglada ze wszystko dobrze czekamy na wyniki papy...
Agniechaa , napewno Bedzie wszystko.dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2017, 16:42
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki z okazji Swiat zycze Wam wszelkiej pomyslnosci,zdrowia dla Was i Waszych najblizszych,pieknej ,rodzinnej atmosfery ,a w Nowym Roku 2018 samych dobrych dni .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2017, 09:29
Sun2017, Angela* lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKażdy już czym prędzej bieży, by dołączyć do pasterzy. I ja spieszę z życzeniami, bo nie mogę być tam z Wami. Zdrowia, szczęścia, pomyślności i niech dobro wśród Was gości. I niech Boga wielka moc na Was spłynie w świętą noc.
Sun2017, PixiDixi, Angela* lubią tę wiadomość