Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja na pewno będę rodziła na Polnej, mój lekarz który prowadzi moją ciążę tam pracuje i mam nadzieje, że on będzie odbierał mój poród. Poza tym wydaje mi się, że mają tam najlepszy sprzęt:) Ja mam jeszcze trochę czasu,bo dopiero w listopadzie:P Chciałabym zapytać was o wózki, macie już jakieś modele wybrane?
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
ja tez mam miec porod na Polnej, mam nadz ze nie wywolywany od poczatku czerwca ze wzgledu na leczone nadcisnienie
do wywolywania by mnie tam polozyli mam dostac skierowanie od mej dr P. Bieganskiej, to troche bedzie miala na mnie oko
z wozkow to kupilsmy Jane Mum 4w1 isofix z allegro za 2530zl
monalisa lubi tę wiadomość
-
w wyborczej w dodatku Poz z 24 maja czyli wczor jest przewodnik po poz porodowkach
wkleje pare frag jesli nie macie dostepu do tego dodatku juz
moze ktorejs Dziewczynie ulatwi decyzje co do wyboru szpitala
MOIM ZD po przeczytaniu napisze tylko ze Polna slabo wypada co do akcji porodowej, niby najwiekszy szpital w miescie a luksusow nie ma jak sie porowna z innymi poz porodowkami, wiem nie o extra chodzi (zaraz mnie pewnie sprostujecie , ze dla wczesniakow i w razie komplikacji the best, bo tam przewoza dzieci-wiem),jednak pewnien komfort rodzacej raczej jest wskazany
z good newsow to juz nie 150zl za rodzinny (dawny żeton na kawe), ale 50zl, za odziez ochronna dla taty :--))Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 21:57
monalisa lubi tę wiadomość
-
wszystkie prawa w posiadaniu autorki artykulu P.Sylwii Sałwackiej
ps b dziekuje na finale mej ciazy za ten art :--)))
to tyle z pocz i o szpitalu na Polnej-same konkrety
cdn jutroWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 23:37
e_v_e lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Milcia Gratulujemy!! bedzie kolejna Kobitka do naszego damskiego grona
Kobitki a z tej chmury jest wreszcie DESZCZ huuuuuuuuuuuuuuuura!!!
leje jak trza i blyska
wreszcie sie zlitowala pogoda nad Poz, mowie do meza ze nie przypuszczalam ze bede jeszcze za deszczem tesknic a on ze tez tego nie przypuszczal
niech leje i cala noc, wentylatory odpoczna i licznik energii tez ;--)))
Milcia lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja co prawda z Poznania nie jestem bo mam aż 100km ale leczyłam się tam i obecnie prowadzę ciążę z czystym sumieniem mogę polecić moją panią dr. Małgorzatę Kamponi ona również pracuję na Polnej jeszczcze tak miłej i sympatycznej osoby oczywiście w postaci lekarza nie spotkałam. Koszt wizyty 120zł.Ja również mam zamiar rodzić na Polnej oczywiście jak zdążę dojechać
-
nick nieaktualnyU nas na 90% chłopak
Moi gini są też z Polnej, ale ja tam leżałam na dwóch oddziałach i mam beznadziejne wspomnienia... także raczej się nie zdecyduje. "Zaliczyłam" tez szpital św. Rodziny (leżałam praktycznie tuż obok części porodowej, nie raz słyszałam co tam się dzieje) i tam mi się podobało - bardzo miły personel, jedynie jedna położna nie fajna (a leżałam tam 3x), kroplówki od razu podłączane i odłączane jak trzeba, babki wspierające, wszystkie badania wykonywali jak trzeba i w razie potrzeby zbierali większą grupę do konsultacji mojego przypadku.
Rozważam też szpital Raszei z uwagi na bardzo ładne sale porodowe, dobre wysposażenie tych sal i dobre opinie wśród znajomych mam. Tylko szczerze mówiąc dziwi mnie, że nie robią lewatywy...Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja mam rodzić za 3 tyg, chociaż do noszona ciąża już jutro i nadal nie zdecydowałam gdzie będę rodzić. Rozważam polną i raszei, ale nie wiem. .. Targaja mnie wątpliwości Ponoć na polnej jest masowka? Czy to prawda? Kochane pomóżcie, bo poród tuż tuż, a ja jestem w kropce :'(