Poznań i okolice
-
WIADOMOŚĆ
-
MartaAnna wrote:Macie na oku jakieś secondhandy z ciuszkami dla dzieci, które są godne polecenia?
Jeszcze nie mam na oku, ale zacznę się rozglądać
Na pewno te ,,pierwsze ciuszki" chciałabym nowe, ale później na pewno będziemy się wspomagać używanymi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 14:21
-
nick nieaktualny
-
Cicho, cicho... trzeba tu cos ruszyc. U mnie pierwsza ciaza, planuje rodzic na polnej. Mimo wszystkich zlych opinii chyba porod i 3 dni tam spedzone nie beda jakims koszmarem. Panie ze szkoly rodzenia do ktorej chodzilam wszystkie pracuja na polnej i byly przesympatyczne.
katek88 lubi tę wiadomość
-
Hej
Ja co prawda nie z Poznania,ale mam do niego dosłownie skok(Luboń).Dziś byłam w laboratorium i pani pielęgniarka bardzo polecała szpital Raszei.Moje nastawienie się zmienia Byłam przekonana do Polnej,ale tylko ze względu na zagrażający przedwczesny poród.Teraz weszłam już w miarę bezpieczny czas,sterydy mamy podane i pessar trzyma więc mogę powoli przebierać
To moje trzecie(i ostatnie ) dzieciątko.Poprzednio porody były w 2002r w Grodzisku Wlkp i w 2015r we Wolsztynie ze wzgledu na miejsce zamieszkania tam miałam bliżej.Do Wolsztyna wróciłabym bardzo chętnie i jeśli dociągniemy do terminu to może tam będę wyganiała synka.
Gorącoooo pozdrawiam